....

Förvirrad är vad jag är just nu.. Vetifan vad jag ska göra, mamma hjälp..

Hitta lite bilder från när jag va i Kreta i somras.. Haha


Bästa papsi och jag <3


Mormor och Jag <3










Papsi.


ÄLSKLING...

Fan vad jag saknar dig alltså!


hos nellsan

Mitt namn är Malin Petersén, Jag bor i eneby city. Jag gillar att åka i hissar, hjälpa gamla tanter och trycka på knappar. Mitt namn är Malin Petersén och just nu sitter jag och pratar med Frida som sitter på flygplatsen Arlanda, Abow! hehehe do you remember that Frida? :D

Är hos Nelly nu, va ett jävla bra tag sen jag träffa henne. Har kollat på film och så, ska snart hem och plugga.. Kul NAE!

 


Jag, Lovisa och Loan @ Loans place.


Jag och bästa Fellan @ Selves place.


Jag och som sagt bästa Fellan @ Selves place.


Lovisa och Jag på våran lilla shoppingrunda ;)


stamp on the ground, jump jump jump

Hehe, vakna för någon timma sen och nu försöker jag tjata med mig Lovisa ner till stan, men det går inget vidare.. Ska hem snart och göra klart mitt bostadsarbete som skulle vart inne i fredags.. Hehe. Lovisa har typ drogat en låt hela natten så den har trängts sig in i mitt huvud.. TACK! stamp on the ground jump jump jump. Puss


I LOVE YOU!

hos lovisa

Hejsan, sitter hemma hos Lovisa nu och kollar på Flickan som lekte med elden. Ska se någon annan film sen och så blir det att sova här. Har vart på shoppingrunda idag också med Lovisa, Mursan, Murmur. Sen blev det och dra hem till mormor och käka och så.

Igår så åkte jag och Lovisa runt hela stan typ? Naedå, först så åkte jag hem till henne, sen så åkte vi till eneby, och sedan åby hem till Loan. Där fixade vi oss och lite så. Sen så fick vi skjuts in till eneby av the crazy rallerförare haha. I eneby så mötte vi Ida, Johanna och Becca. Och sen så gick vi och mötte Felicia och sen drog vi hem till Selve där det var lite folk. Kul vare ju iallafall ;) Sen så drog jag&Lovisa hem till mig och sov.


Loan, Freddie, Tabben?, Filip, Johan, Albin Och Robin tror jag?



Johanna, Becca och Jag.


Tabben?, Johan, Viktor, Albin och Nice Ass.


Fellan babe, och några in tha backround.


Spegelface Mallan.


like a rock star nana.

Skola idag, gick fort iallfall så de va jävla skönt haha. Gjorde bullar på hemkunskapen.. mums. Haha nu är jag hemma och ska snart in till Lovisa, sen blir party.. wuhuu

Jag och Sariis, lite inspirerande av fiskarna kanske? Haha jag sitter och ler?

 


Sötnos Frida! :D


BOSTADSARBETE -.-

Va hemma från skolan idag, fett trött.. Okej det är jag alltid men aa tja. Haha, har kollat på film hela jävla dagen och nu så måste jag börja göra mitt bostadsarbete.. Har inte ens börjat och det ska vara inne imorgon.. Inte bra Malin, Inte bra. Haha. Imorgon blire party med brudarna, ni är så jävla bra!


onsdag

Skola idag igen då.. Segt som fan på morgonen, sen vid 1 så va vi på teater @ kungsgatan. Ehm värsta psyk teatern typ? Dom waina som fan och jag vet inte vad. Efter så drog jag till stan och mötte Lovisa, Loan och Felicia :) Köpte lite iallfall.. Nu så ska jag plugga lite och kolla tv <3 Hehahihohahe


tisdag.

Skola idag som vanligt, fett segt. Men fick sluta tidigare för vi hade ingen spanska (!) Hehe, efter skolan så hjälpte jag Kajsa och dom och spela in deras musikvideo. Den kommer bli riktigt bra tror jag faktiskt. Drog hem efter skolan, åkte iväg med pappa som är spräckt i huvudet. Seriöst han är bokstavligt talad spräckd. Han fick sy och grejer, stackars papi.. Haha! Imorgon så blire skola, och teater också, hört att den är värsta psyk och läskig? Mamma.. Haha. Efter så blir det och gå på stan med Lovisa, Fellan och troligen Loan? :D Pusspåer!


bästa lovisiaanoooo <3


..<3

Att så himla mycket kan förändras på ett år..
Och ja ni.. jag förstår inte hur vi, eller iallfall jag kunde gå runt sådär?














dead by april

Jag är ju typ dökär i Dead By April, inte i allt det där wainadet som är i alla låtarna, utan texterna. Därför så är de här två versionerna av "Losing You" och "Promise Me" så jävla mycket bättre! Speciellt Promise Me ;) Fast versionerna är bättre på Spotify än på tuban.. Wierd.



hungrig

Jag är dö hungrig.. Bra att morsan kommer snart med käk troligen. Är dö sugen på donken. Allt stämmer, jag är fan i mig byggd på mc alltså..


MCM. Mc Mallan som jag får stå ut med att mina älskade boys kallar mig..

oavsett vad, alltid du&jag

Jag skiter i vad alla säger. Jag saknar dig!!


.....

Sanningen är att jag saknar absolut inte dig, dock så saknar jag det vi hade. Det så kallade "oss", då det var vi två lixom.


måndag 23/11

Skola idag igen då efter en helg som gick grymt snabbt. Kom iallfall hem nyss, dagen gick iallfall fort som tur va.. Nu så måste jag göra klart mitt jävla bostadsarbete.. Plugga är livet jao.


igår.. lördag

Va ju på öppethus som sagt, och jb verkade ganska bra.. förutom att det inte va någon som visade runt eller något? Sen så var vi på kunskap också och det va riktigt rörigt och lamt.. Kanske va för att vi hade en tjej som visade runt som knappt kunde prata... Efter iallfall så drog jag, Cissi och Kajsa till stan och kolla lite.

Sen så mötte jag upp Lovisa, så gick vi runt på stan i hundra år. Sen drog vi hem till henne och hämta grejer, sen hem till mig och sen hem till Lovisa igen. Sen så kom Loan, Ida och Felicia hem till Lovisa.. Va där ett tag, och sen så blev det och dra till någon i Kneippen. Vart ju inget röj precis, men sjukt trevliga killar. Men det vart ju lite fail när alla dessa sanningar kom fram.. Haha! Sen så drog jag och Lovisa hem hit och sov. Och nu så har hon precis dragit hem och jag ska duscha och käka nu, sen vetifan ;) Puss..


Love Loan.


Haha..


Love Lovisa. Love Visa.


fredag 20/11

Skola först idag då.. hade bara tre lektioner. Bästa Simpa och Krille kom till skolan med, dö längesen jag träffa dom :) Och så gjorde vi falafel eller vad det heter på hemkunskapen och det var fan i mig det äckligaste jag ätit. Efter skolan så träffa jag Frida. Först va vi hos henne ett tag och sen så drog vi hem till mig och sedan ut, till ica. Sen träffa vi Olwan en liten stund och sen så gick vi och mötte massa. Sen slutade det med att jag, Frida och Martin fick släpa på en liten sak... Jätte kul! Sen så drog Frida och då så kom Oskar, Matte, Phille och Jacke, och då vart det donken och statoil ;) Sen nu så är jag hemma och ska sova snart, för ska på öppethus imorgon.. Puss




johniboy


webbade med johni nyss.. söta är vi ju ändå :)

seriöst ohja


tackar gud för colan <3

???

Jag förstår mig inte på dig.. Hur fan ska du ha det egentligen?

det bara e så

Hemma från skolan nu.. Fick tillbaka mitt so prov och so inlämning. Fick mvg- på provet och vg på inlämningen (y) Ska plugga ännu mer nu.. Skolan dödar mig, hej

godnatt

Beställde nyss hem lite kläder från hm.. Morsan blir allltid extra glad då, phaha. Nu ska jag iallafall sova, godnatt!


Sommar nu tack?!

back to school

Första dagen i skolan på tre veckor avklarad! Helvete vad mycket plugg det är nu.. I will die. Skulle träffat Lovisa idag egentligen, som jag inte träffat på hmm jag vet inte hur länge? Men, när jag kom hem så somna jag och sen orkade jag inte gå ut, sällan.. Sitter och kollar på Two and a half men, och sen så är det Paradise Hotel!! :D



Kärlek till Cola <3


Bästa Kajsa!


something you cant replace




Förlåt för de hemska bilderna. Men fyfan vad jag saknar "oss"



SOMMAR!

Jag vill ha sommar! Så jävla mycket bättre än vinter och all kyla, regn, slask och snö. Snö skare bara vara på julafton och nyårsafton ffs.. Sen så borde de vara sommar resten av året tycker jag!


oh baby baby oh baby baby

Jag känner mig duktig, har gjort klart ena so uppgiften nu (ÄNTLIGEN!) och sen är jag nästan klar med den andra. Sitter iallfall och kollar på " Vem kan slå Filip och Fredrik " nu, det äger ju typ? Back to school imorgon då, ska faktiskt bli ganska skönt, slippa skrikande ungar! Men tillbaks till plugget och tvn nu, puss.


Mina nya (välbehövda) naglar ;d





bilder






Bilder på mig och Sara från i fredags.


Alicia, Malin, Martin, Erik och jag.


Ante, Selve, jag och Alicia.


Ante, Alicia och jag.

lördag

Igår (fredag) så vart de förkrök hos Svensson, sen skulle vi till stan någonstans, men det faila ju totalt. Så va drog till donken oh så istället, jag och Fredde hade psykkul med någon jävla tant.

Idag så va jag först i Stockholm och träffa min faster -.- Sen så drog jag hem till Svensson igen, och sen till någon fest i marielund eller något. Rätt så lame. Sen så drog jag, Dover, Ante och Selve till donken och sen hem :D

fredag

Cha Cha Allihopa, Idag Är Det Fredag Och Det Är As Najs!
Naerå.. Skippade praon idag, va för trött.. Har precis vart och solat, och snart så ska jag in i duschen och börja fixa mig lite. Sen blir det att träffa Malin, va ett tag sen. Får se vart vi hamnar. Puss

det där va droppen

Nu är jag trött på det här, eller okej jag har vart det ett bra tag nu, men nu får det fan räcka. Du inser verkligen inte vad du har, vilka du har. De är viktigare än oss, det kanske är överdrivet i dina ögon. Men isåfall så är det jävla konstigt att alla vi känner likadant.

lalala

Fyhelvete.. Nu har jag legat hemma i 4 dagar och gjort ingenting? Eller jo, sovit och kollat på One Tree Hill! (Y) Imorn blir det prao iallfall. Nu ska jag göra kladdkaka och fortsätta se på tv, Greys ikväll! :D


Fredaaaag

Det gick ju bra det där med och sitta inne igår.. Fick fan panik och vid halv nio så gick jag ut och träffa Frida. Gick till Ica, sen satte vi oss på karlsov för vi inte hade något och göra. Sen visade det sig att alla grabbsen va där bland buskarna.. Fråga mig inte varför? Haha, sen så gick alla hem till Olwan iallfall, och sen så blev det Donken och sen gick jag och Philip runt hela eneby typ? Nödvändigt haha!


Jag och Frida i våra bästa dagar!

i miss you



Hösten 07.



Vintern 07/08.



Våren 08.



Sommaren 08.



Hösten 08.



Vintern 08/09.



Sommaren 09.



Hösten 09.


I LOVE YOU!


sjukling.

Jamen det är ju alltid kul och bli sjuk, speciellt till helgen?! Omfg jag kommer dö.. Naerå men nästan. Hatar och va sjuk, snart kommer det säkert också komma ut en knorr på mig för att jag fått svininfluensan, så kommer jag dö också.. Kul!


godnatt

Jag är dö trött, men kommer jag kunna somna? Nae! Ska se på One Tree Hill nu iallfall, sen imorgon blir det prao igen.. Husch Husch


Jag saknar min dumma jävla Svensson helvete! :(

varför stämmer det in så jävla väl?

Saker du bör veta om din flickvän:


Om ni smsar, och det till slut bara blir hjärtan ni skickar - sluta inte svara. Även om hon bara skrivit ett hjärta, så skriv tillbaka. Låt henne sluta smsa, hon måste få känna att hon inte är ensam, även om det bara är små meningslösa sms som bekräftar det.

Föregående punkt gäller även om ni chattar på msn eller någon annan sida.


Neka ALDRIG en kyss, speciellt inte om det är framför dina polare. Hon måste få veta att du inte skäms över henne.

Går hon iväg från dej, smyg upp bakom henne och krama henne. Håll henne hårt och viska i hennes öra hur mycket hon betyder för dej.


Om hon kollar på dina läppar - kyss henne.


Säger hon nej, så menar hon nej - Även om det inte låter som om hon menar det så menar hon verkligen det.


Om du håller på och pillar på henne och frågar om du ska fortsätta och hon svarar "vet inte", så betyder det "nej" - hon vågar bara inte säga nej ifall du ska bli besviken.


När hon puttar eller slår dej - Håll om henne.


När hon börjar svära åt dej - Kyss henne och säg hur mycket hon betyder för dej.


När hon är tyst - fråga Henne vad som står på.


När hon ignorerar dej - Ge henne din uppmärksamhet


När hon drar sej undan dej - Dra henne till dej igen


När hon gråter - Håll om henne och säg ingenting. Bara visa att du är där för henne.


Skydda henne när hon är rädd.


När hon lutar sitt huvud mot din axel - vänd upp hennes ansikte mot ditt och kyss henne.


När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.


När hon retar dej - Reta henne tillbaka och få henne skratta. Överdriv inte med retandet!


När hon inte hör av sej på ett tag - Försäkra dej om att allt är okej.


När hon tvivlar på dej - Försvara dej med sanningen.


När hon säger att hon gillar dej så gillar hon dej mer än vad du anar.


När hon tar tag i din hand, ta tag i hennes och lek med henne fingrar.


När hon går in i dej på skoj när ni är ute och går - gå in i henne på skoj du med.


När hon berättar en hemlighet - håll den hemlig
!


När hon tittar in i dina ögon - titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.


När hon saknar dej så är hon sårad på insidan.


Hon har rätt att vara skit jobbig en vecka/månad


Blir hon sur på dej för ingenting, bli inte sur tillbaka - hon menar det inte och kan inte hjälpa det.


Ljug inte för henne - hon får reda på allt.



Varför stämmer allt det här in så jävla bra? Inte lite man känner igen sig..


7 dagars prao kvar!

Ännu en dag avklarad! Vaknade vid 20 i nio idag, satte på mig kläder och så och drog dit, så jag kom till nio. Så jävla skönt att kunna sova så länge! På lunchen så gick jag hem och sov i en timma, och när jag kom hem med. Fyfan det här sliter på mig, fast det är nog för att jag inte sover om nätterna. Det är inte riktigt min grej det där med att somna på kvällarna, och absolut inte när man ska upp tidigt nästa dag. Haha.

Pluggat har jag gjort idag med, är nästan klar med mina so uppgifter. Gick även upp till ica och köpte godis to moi (a) Tjock får man ju lov och vara, haha.


Bästa du.


vad gör man

.. när man inte vet vad man vill?
Och när man inte vet vart man ska eller hur man ska ta sig dit?

 

bästa låten i mina ögon just nu..

hemsk låt

Det här är nog fan den värsta låten javet..


8 dagar kvar med skrikande ungar!

Äntligen andra dagen av prao:n avklarad! Va på bibban och i någon lekpark idag med kidzen.. Kul eh nae. Fick sluta vid kvart i tre typ och då drog jag hem, och nu sitter jag här och ska plugga lite och städa. Och ikväll är det bästa DHW <3 Om inte en viss person hör av sig och får mig och missa det? Kan ju alltid hoppas, eller inte? Javetinte.


prao

Första praodagen idag.. Va väl sådär, men va äckligt trött och det va fett segt. Det första jag sa på morgonen innan jag och Frida gick dit var, hoppas det inte är massa tjutande ungar.. Och vafan är det första vi hör? Jo en tjutande jävla unge. Kul!