YOU DON'T KNOW WHAT YOU GOT UNTILL YOUR'E MISSING IT A LOT.


Cornelia min "fina" vän, i lööööve you.
Lovet slut nu då, känns förjävligt om jag ska vara helt ärlig. Inge bra mår jag heller, varken fysiskt eller psykiskt. Nästa mål påsklovet då, i can't wait. Nu då.. Ligger och kollar på OTH och kan inte sova, ovanligt haaaaa. Funderar på att inte gå och lägga mig alls.. Lär ju vara död imorgon vilket fall som helst. BYE!

EVERYWHERE I TURN I HURT SOMEONE.


Mattis och jag på grönan i somras, lite smått härligt sisådär va!
Hejhejhej. Idagens är det fredag vilket betyder feting KRÖK! Men nae, vänder kappan efter vinden och säger ifrån. Ska inte röra en droppe alkohol idag. HE-HE. Sitter här och dricker min saft och väntar på bättre tider, ska träffa Fellan slangbellan idag, toppen tjohej. Blivit åbykicker nu igen på sportlovet här va, fuck it säger jag bara. Igår så var jag även lanhora hemma hos Olwan. Alltid lika trevligt att få smutsiga kallingar över huvudet, jävla äcklen. Hehe. Nu så ska jag göra något vettigt. PUUUUSS!

HATE RUBRICES


Jag, Fredrik och Louisa i fredags, just so you know.
Hejhejhejhejhejhej. Kul blogg tjena tjena. Trött chey tjenamors. Ligger här med en rastlös Felicia och snart så ska vi kolla på dom 102 dalmatinerna, awesome. Haft ett as roligt sportlov än så länge, typ. Igår frös jag, i förrgår söp jag, i förr förrgår sov jag, i förr förr förrgår minns jag inte. Vart är Felicias byxor? HEHEH.





hejdå

YOU SAID IT BITCH


Fellan&Jag i höstas någon gång. Mmm fin ölen hjärta hjärta.
Äntligen sportlov! Ganska så awesome tycker jag iallafall. Idagens var skolan as jobbig, eller inte. Körde lite innebandy också i ljushallen, kul osv. Nu så väntar jag på att Fellan ska komma så att vi kan åka hem till Sizl. Sen vidare till Philip för att fira att han fyllde 18 igår! GRATTIS IGEN GÖBBEN. Kommer bli awesome, får se vart kvällen slutar. PUSSSS

...


Världens grymmaste människa. Helt jävla totally awesome, bästa eminem. Kääärlek med stort K.

WHERE DO YOU GO WHEN YOUR'E LONELY?


Kära zaranåååååååf, fan vad jag har miss youat dig. ELLER? helgen broe.¨
Hej alla nötter, här sitter jag med spanska prov imorgon och kollar på One Tree Hill, awesome. Gårdagen spenderades lite överallt med mina favoriter, trevligt. Idagen spenderades också med mina favoriter på stan dock. ÄNTLIGEN FÅTT TILLBAKA MIN TELEFON! WIIIHU. Philip babe fyller år idag också, grattis göbben. Ska fira han imorgon så in i helvete med världens bästa människor, just so you know. Nu ni, så ska jag ringa Felicia. HERRÅ!

EVERYWHERE YOU GO


Jag och min älskade Loanbby hos Sizl i fredags!
Hejhejhejhejhejhejhejhej
. Sitter och kollar på One tree hill. Ska snart dra mig till skolan.. Varit lite o-duktig när det gäller det faktiskt. I måndags vare alla hjärtans dag, groggarnas dag <3 Drog ut till Cornelia och käka med henne och sedan så kom Nelly, Viktor, Pontus&Tobbe ut. Slutade med att jag och Corre hängde med ut till åby och Nelly&Viktor fick stanna ute i Tåby, awesome lixom.
Igår så sov jag hela jävla dagen, försov mig allt för länge så orkade inte gå.. Sen så umgicks jag lite med Thajna, åkte till stan osv. Sen hem till Olwanbroe och chilllllllla aaaaaws mycke. HEH. Sitter här lite halvdeprimerad och saknar min telefon.. Fuck life. Ae men nu ska jag äta eller något. LATERO B&G.

FLICKAN FRÅN DET FUCKING BLÅ.

HEJHEJHEJHEJHEJHEJ! Gårdagen spenderades ute hos Cornelija. As soft. Ingen sömn fick man heller. Men de tog jag igen idagens vettni. Låg och sussa så sött medans Cornelija läste sin jävla bokjävel. På tal om det så ska jag läsa nu med. Lär väl ta hela natten lång med vad gör de om 50 år lixom. HERRÅ.


DET VAR EN GÅNG OCH DEN VAR GRUSAD


Fellanbby och jag igår hos Sizl, i love you hunniiie.
Gårdagen hos Sizl var grym! Iallafall ett tag. Grattis ännu en gång stumpan. Efter ganska mycket om så lyckades jag och Corre äntligen komma in till eneby runt 2 hugget där. En sväng förbi max också för att hämta upp ett jäääla drägg. Nu då så har jag, Corre och Loan chillat som fan och nu så äre dags för att dra och sola. Hörs sen pussys! PUSS

ALLTING KOMMER BLI BRA TILLSLUT




Snyggcheyy right now. Bara så att ni vet.
Heeeeeeeeeeeeeeeeej! Tänkte dra en uppis innan jag drar mig. Bara så att ni vet. Cornelia kom btw och våldgästa mig förut, riktigt skum brud det där. Bara så att ni vet. Men nu så ska vi ta spårvagnen om ett tag till tha city. Bara så att ni vet. Nu drar jag härifrån. Bara så att ni vet.

DU ÄR SÅ YEAH YEAH WOW WOW.


Jag och Hanni på Totte T'sssss land i höstas.. awesome lixom.
Okej ni fattar va? Bra tack och hej. Åkte till skolan imorse, men började må skit så tog spårvagnen hem.. Eller ja först så åkte jag förbi stan och köpte present till en lite tös som vi ska fira idag.. hihi. Kommer bli awesome, får träffa min älskade Hannis också. HARE BÄST NI.


YOU HAD ME AT HELLO


Glad chey för sisådär 8 jäkla månader sedan.
Tjena! Helt totalt glömt bort min as braiga blogg. Nae då, men mår typ as dåligt så ligger bara och sover hela tiden. Inte gjort något alls den här veckan typ. Förutom att jag träffat grabzen tisdag och onsdag. Annars så har det vart kolugnt. Imorgon är det fredag, uppskattas som satan. Borde chilla ner lite kanske. Jaja. Ska försöka sova nu, mår som sagt AS dåligt. PUSS


G TO THE FUCKING RATTIS!


Idag äre fan ingen vanlig dag för idag fyller fan Sizl hela 17 bast! Grattis baaaaaaaaby. Även ett stort jävla grattis till Sara som fyllde år igår. Loveu guys!

I NEVER THOUGHT THAT I WOULD FALL APART


Back to school.. Men om man tänker lite logiskt så är det ju torsdag, och imorgon fredag eftersom att vi har studiedag på onsdag! Sjukt nice. Idag då? Jomen engelska redovisning som gick as bra, ae fuck that. Svenska prov med, karin fejjer in my heart säger jag bara. Efter skolan hem till min nya säng som äntligen kommit, för jävla skönt.. Somna dirr framför någon random film. Men nu ni, nu så ska jag fan inte göra någonting. Förvånande? Tell me about it! BYE.

THIS IS THE FIRST DAY OF A NEW STORY





Snygga bilder från i fredags.
Lite dålig update såhär på helgen. Men vad fan gör de? Hmm i fredags så vare beerpong som gällde, galet nice. Vart även en runda in till stan och sedan bastu osv. Sov tre timmar den jävla natten, åkte sedan hem och åt, duscha osv. Loan kom till mig och våldgästa och även Thajna. På kvällen sen så drog jag mig hem till Viktor, körde lite där osv, därefter så gick vi till hans pappas 50 års fest eller något dylikt? Sjuuukt kul iofs. Menmen, nu så ska jag till Marinara för att käka med Nisse&Pett. Herrrååå


TELL ME THAT WE BELONG TOGETHER.


Försökt sova sen 9, går ju jävligt bra. Ögonen vill stängas hela tiden, men inte fan somnar jag.. Helt stört. För mycket tankar som flyger omkring där inne.. Har precis kollat på How to lose a guy in 10 days, gryyyym film. Nu så ska jag kolla på någon annan random film och fan lyckas sova. GODNATT! igen..

I GOT NOTHING LEFT TO PROVE.


Eftersom att jag har brist på bilder, så får ni nöja er med denna på mig och tabben från i fredags, snygga som fan skulle jag kalla det iallafall. RIIIIGHT?
Är så jävla trött.. Någon som är förvånad? Sover ju inte alls mycket eller så, naaaae. Jaja, hände en väldigt rolig grej förut när jag var och sola. Eller ja, hände och hände.. Felicia ringde mig, vi pratade lite. Hon var påväg till sin träning och jag låg i solariet dårå. Då lyckas vi samtidigt typ skrika.. Felicia skriker "FYFAN VAD KALLT DET ÄR" medans jag skriker "FYFAN VAD VARMT DET ÄR." Lite komiskt, right? Jag tycker det iallafall. Nu så ska jag kolla på A cinderella story, tusen år sen lixom. Sen sovdags! Hörs imorgon vettni, fredag osv. Våra planer äger ju, eller? Jaja lär väl bli som vanligt, parkbänkar osv. GOD FUCKING NATT!


SO IF YOU NEED ME, MAYBE I CAN MAKE YOU FEEL ALIVE.


Happy face Mallan så det smäller om det, typ iallafall.
Heyhey trött chey, as usual. Skolan var as jobbig, varmt och äckligt. Stan efter skolan med girlsen och ja några kronor fattigare vart jag. Drog hem och sov och nu så väntar jag på mat och funderar på om jag ska dra mig till Amalia 1&2. Sånt som märks lixom, skulle ju behöva plugga, en fuck it. Hmm fick reda på mitt slutbetyg i naturkunskap A, ig tjennaa! Jaja jag löser det, nångång. LATER!

BABY I KNOW HOW


Snygga cheyer, helt sjukt. I somras hos Nellan barra, hur nice skulle inte de va nu på en skala? Fyfan vad jag tjatar om sommar. Jaja, vart i skolan idag iallafall, geografi som gick AS bra, typ? Sedan så hade vi en lång lunch så jag och Cornelia skulle gå till min väg, men pga något så fick vi vandra ner till stan. På en promenad genom stan tjalalala lixom. Vi vandrade sendan tillbaka till skolan och på vägen köpte vi en present till Deni, hans fru Anna-Stina. Helt sjukt vad soft hon dog någon timme efter. Mer om det sen, nu så äre engelskaplugg. You just gotta love it! typ. Hatar skolan fyhelvete, rpghfpjoffkghnf. LAATER.

ONE OF US.


Grym chey. Pluggat tillräckligt nu känner jag, kan ju nästan allt? Nu så är det fan disney channel som gäller, grymt lixom. Pizza och cola på det också, de har jag fan förtjänat. Jag tycker det iallafall. Ett nytt Gossip Girl avsnitt har kommit ut! HELT EXCITED, typ.. Ska fan sova snart, dötrött så att säga. HEJDÅ!


FOREVER IS ONLY THE BEGGINING


Jag och Felicia i romme efter första åket, still alive lixom.
Jag är duktig! Åkte till skolan imorse, bästa jag. Att jag bara var i skolan och hämtade böcker och chillade i cafeterian är en annan femma. cool brud 16. Sitter hemma och kollar på I Rymden finns inga känslor och försöker plugga geografi, går bra kan jag lova. Trött chey, har för mycket att göra. Prov imorgon, ska vara klar med engelska redovisningen i veckan, läsa svenskaboken och skriva läsloggar, awesome. HÖRS LAATER.