AND THERE'S NO TRUTH

Ske ge mig ut nu på en promenad i snön med Fannie! Inte vart ute sen i lördags så det lääär ju behövas.. eller? Fan vill ha helg, vene varför men jaaaa.. PUSS


YOU'VE BEEN EVERYTHING

Back to business, frisk nu ju. kanske, eller?! Nae självklart så ska något annat komma ivägen. Jaja, väntar på donken och vad får man i donken? Jo is! Fan vad jag har längtat! Höhö, ska käka och kolla några avsnitt av gossip till sen så blir det och läsa 100 sidor och göra en läslogg. Sjukt tagg! LATERO.

Mallan är ju också numera brownie som ni kanske har sett iofs..


HÖHÖHÖ

Förlåt mina kära vänner.. men fan det här har nog vart en utav de värsta dagarna i mitt liv, aldrig mått så dåligt. Ska försöka sova nu, vi hörs imorgon!


TJENA

Kvällen vart ju bra till slut iallafall! Vart att dra hem till Martin däre va bastu, bad och sång som gällde! Galet trevligt, eller?! Jaja ska kolla på Gossip nu!!!

Jag och det där sköna paret som är rädda för kameran..


AWESOME.

Gårdagen var verkligen över mina förväntningar! Så nu vet ni att jag hade as kul, awesome! Avslutades på max också.. mot min vilja, för jag ville ju ha donken lixom :( Jaja, har precis vaknat och ska ta en dusch nu sen så kommer hela jävla släkten hit.. Kul! eller?! Får se vad som händer ikväll.. BRUUUDAR C'MON?!?!

Snodd från david.. fellan&jag igår, loveu bästu!


TONIGHT'S THE NIGHT

Eller? Lite sjuk sådär men vafan vi kör ändåå..  Ligger och kollar på Gossip, sovit i ca 12 timmar, ganska skönt! Ska snart till maxi med mami och köpa skor osv. Sen så får jag ser hur jag gör, ikväll så är det iallafall bussfest som gäller! PUSS


GIRL I WANNA PARTY WITH YOU

Awesome dag! 3 ynka lektioner och därefter stan med Fellan! Sen hem till mig och fixa lite små saker och sedan tillbaka till stan och fika med Tilda, Hannah&My. Efter ett tag så mötte jag och Tilda upp Sissela och vi gick och fika igen.. Sen så bestämde vi oss för att åka in till eneby och åka pulka.. Haha aldrig vart så snygga tror jag! Men fan va kul vi hade, som små barn lixom! Nu är jag hemma och ska ta en dusch sen kolla Gossip hela kvällen. Studiedag imorgon så otroligt skönt! Bussfest imorgon kväll också, jamen vi kör ba! PUSSS.

Tre bilder från kvällen, K-LOCKRENT



IT'S TIME TO CHANGE

Tagg på livet?! Jaja, längtar till fredag och till lilljulen och till julafton och till NYÅR! Bra att man har något att se fram emot iallafall, behövs ganska så rejält!


YOU ARE MY ONLY ONE

Två lektioner idag, ganska så soft. Slutade runt en två och då så drog jag hem och sov till 6 typ.. Bra där Malin! Har kollat på ett Gossip avsnitt och ska börja plugga nu.. Fick ju reda på att tre läsloggar ska vara klara imorgon och jag har inte ens börjat läsa boken än.. Äsch vad gör det, det är ju bara 210 sidor oh läsa.. Hörs senare om jag får tid.. det lär ju ta hela natten hahah. LAAATERO.

Alicia och jag i våras, sjukt häärligt.


I GOT TO KEEP ON MOVING.

Min kväll är räddad! Är hemma hos Thina och har precis tankat över massa Gossip girl avsnitt! Fett happy barrA! Ska väl dra mig hemåt snart och kolla på det all night long. Börjar 10 imorgon med, sjukt skönt! HÖRS LATERO.


YOU DON'T KNOW WHAT IT'S LIKE

Helt tom på ord, fan ska jag göra? Lyckas inte få ner några fler gossip avsnitt.. fuck my life lixom. Haft världens jobbigaste dag i skolan också. Började vid 8.10 med prov, ganska så lätt men jaa.. Sen lunch i typ tre timmar och därefter naturkunskap.. Sen ett jävla datakunskap prov också, jobbigaste jag vart med om.. Drog ut i snöovädret med Fellan efter och vi begav oss till stan. Vandrade runt och käka chicken. Är hemma nu och kollar på tv och väntar på mat. Ska försöka ta tag i den där svenska saken som jag har sagt att jag ska göra i två veckor nu.. Är ju så jävla bra på att ta tag i saker alltså! LATERO.


NOW I KNOW WHAT'S MEANT TO BE AND THAT'S OKAY WITH ME.


trött på skiten


GRATTIS FELLANBBY! <3


I REALLY WANT YOU TO KNOW

Med en natt utan sömn så var jag ju ganska pigg idag, eller? Började dagen med affrodans också, ganska så chill! Sen engelska och därefter så slutade jag på grund av some stuff. Runt en sisådär halv 2 så drog jag&Emma till stan och tog en fika, gick även en runda och hann bli kär i lite grejer.. det är ju alltid kul! Hem runt en halv 4 och somna dirr framför Gossip girl. Nu så ska jag plugga lite svenska och sedan försöka sova, 3 timmars långt prov imorgon, sinnessjukt kul!


HARRY POTTER.

Jafan vart ju lite ändrade planer osv.. Runt en sisådär halv 7 så åkte jag&Nelly in till stan och satte oss och fika på skafferiet med Emma&Kamilla, en chailatte på den vettni.. Jag&Nelly drog sedan hem till Thina och snackade lite skit.. sen så kom papi med piiiizzzaaa <3 Såå vi har vräkt i oss det och nu så fortsätter vi med vårat Harry Potter maraton, dö nice! Skola imorgon så att ja, vi hörs imorgon!

bildbrist? ohja, så ni får njuta av en bild på mig&Jäni i våras, mmissu!



SKÖNA GRÖNA SÖNDAG

Gårdagen var ju ganska hääärlig? Jafan jag mådde bra iallafall! Efter
många om så drog vi hem till Melker där det var lite folk! Omringade av
trevliga 95:or men jaja vi kör bara! Runt en timme efter tolvslaget så
drog vi till donken och åt is och cheese! Jävligt gott fääääään. Sen så åkte
vi med mamma Helen hem till åbyforlife till Nelly och så sov jag
och den där Cornelia där. Vaknade upp as pigga&glada och åt lite.. Nu så är
jag&Nelly hos mig och ska ha Harry Potter maraton, vi hörs någon 
gång om ett år eller två vi får se lixom..... elr? PUSSSSS

bild i repris. Jag&Nelly i somras, det skulle sitta fint nu!




I SWEAR THIS IS TRUE.

Efter mycket krångel så har vi nu funnit en destination för kvällen! Jaja, vi kör ba det är ju som sagt lördag! Hörs people vi ses i dimman kanske ellerr?... CIIIAAOO PEOPLE.

Hahaha... jag&corre igår, snygga osv..


PLASTIC IS FANTASTIC

TJA! Precis kommit hem från en GALEN natt.. eller? Ae men vi drog ju hem till Emma iallafall och laga världens godaste tacos... fast nae. Sen så drog vi vidare hem till Gurra och hade jävligt kul.. Fulla och glada?! Självklart! Vart en sväng förbi donken också, gö trevligt.. Får se vad denna kväll har att erbjuda.. TJARÅ!

Bjuder på en vacker bild på Loan&mig från igår..


CHILLI'N

Somnade på stört igår... ELLER INTE! Drog hem till Thina och lekte med henne, Jonte&Lukas. Rökte vattenpipa, kollade på film och åkte lite biiiil. hehe, nu iallafall så är jag hemma hos mig med Fellan&Corre. Ska snart hem till Emma för och käka osv.. Sen så får vi se vart vi tar vägen! HÖRES.


BEST OF BOTH WORLDS

Gårkvällen var spårad.. Jag, Nelly och Corre hade det as kul ute ända till 2.
Drog sedan in och sov hos Martin. Vaknade vid 9 och drog till skolan,
några lektioner hit och dit. Jobba arslet av mig på idrotten, sjukt ovärt. Sen en
snabbis på stan och sedan hem för att duscha och kolla gossip girl. Har gjort
det nu i 2 timmar.. Och nu så ska jag hem till Thina ett tag. Är påväg att somna
här hemma så behöver göra något, colan fungerar inte.. HÖRS LATERO!


WHEN LOVE TAKES OVER

Sitter hemma hos Thina med Correbre och kollar på gossip girl. Jaa, ni läste i inlägget innan av Corre att vi har haft en ganska så misslyckad dag.. Eller ja, jag iallafall! Vart i skolan och haft två lektioner, sooooft! Sen en runda på stan och en "fika" med David, Oskar&Anton. Jag&Corre drog sedan hem till mig och gjorde världens jävla dinner. Mackor, räkor och vitlöksbröd.. GÖTT! Nu så ska jag chilla här ett tag, sedan hem till Martin med brudsen och bada&basta!

Drar en bild på mig&fellan för cirkus ett år sedan, snygga!


GÄSTBLOGGAR STENHÅRT

correbre här.. tycker mallans blogg är lite tråk.. då hon mest pratar om att sova och sin jäkla cola. sry uttrycket. hehe. tnkte ba säga att hon är en ganska coolbrud_95 även fast hon failar 90% av sin tid i livet vaken.. jag menar, bruden lyckas spilla båda räksaft och juice över hela sig på en sisådär 5 min. skööööön b-rud.. ELLER?! gillar min norrköpingsvenska skriftligt.. typ som rinkebysvenska. fast nkpgsvenska. bra. ni hajjar.

ni hittar mig på http://www.corneliasjk.blogg.se


PUSS.. typ?


BETWEEN FRIENDSHIP AND LOVE.

I have a special feeling for someone and It's scary because I don't want It to change. I always ask myself what I would do if that would happend. It's exactly in between friendship and love. There is something more than friendship but It's something less than love. Something that I like. It means the world to me in a special kind of way and I don't want anybody to take It away from me.


grym låt, grym text.


JUST THE WAY YOU ARE

Drog hem till Thina runt halv 8 och umgicks med henne och JJ lite.. Trevligt osv. Ligger och kollar på American pie och dricker cola, livet är för underbart eller?! Ska ta en dusch osv snart, sen försöka sova. Får se hur det går.. Har ju ändå bara en lektion imorgon, sjukt soft iofs! HÖRS LATEROOO.


I SEE YOU ALL OVER ME

Jag vill ha sommar, helg med för den delen. Men nae här ska man behöva
gå i skolan i tre dagar till och frysa ihjäl så fort man går ut. Kul, kul liv!
Jajaja, ska försöka få tag i Fanniebannie nu, behöver dra ut i kylan och få lite luft
 känner jag.. ehhehehehehhehehehehehehheheh PÖSS PÅ ER!


HOW I MET YOUR MOTHER

Kan ju lova att jag aldrig har vart så trött som jag var imorse.. Sov från halv 7 till 8 och försökte öppna ögonen och resa mig upp.. Kom jag upp? Nae! Gick och la mig igen och sov så jävla gött till halv 4! Har vart duktig idag också, direkt när jag vaknade så gjorde jag datakunskaps uppgifter som jag inte hade gjort, bra där. Nu så kollar jag på Himym och lär väl göra det hela kvällen.. LATERO!


I CAN TAKE A FEW TEARS

Sovit hela jävla kvällen. Sov fram till 5 då jag hade utvecklingssamtal. Kom hem vid halv 7 och la mig och sov igen, vaknade vid halv 11. SOFT! Ligger och kollar på Skins, haha bästa Skins! Ska väl försöka sova snart, skola imorgon lixom, PUSS!

Sommar och west coast riot, lite häääärligt det skulle vara va..


LET'S GET IT STARTED

Hej på er! Fan typ världens jobbigaste dag. Först fgh som var as lame och jag skada ryggen igen, kul! Sen engelska och samhäll! Eller ja, 20 minuters engelska lektion och på samhällen satt vi ba och körde kort. Galet soft.. Mår skit nu, kan ju bero på att jag bara sov 3 timmar inatt. jaja, ska sussa lite och sedan vid 20 i 6 så har jag utvecklingssamtal, jippikajajej mothafuckah va kul eeelllleeeeeeeer?!


AND SHE WILL BE LOVED

Har precis haft as kul i telefonen med Felicia! Helt grymt ba tiep. Men nu äre
 så att jag tycker att ni ska kolla min friend Cornelias blogg, för där finns det jätte fina bilder på felicia.. http://corneliasjk.blogg.se äre vettni! Så checka in och njut bara! Ska alldeles strax slänga mig i sängen och sova, ytterst sköönt!

FELICIA ÄR SNYGG!


DÅ OCH NU.

Alltså frågan är ju hur fan man såg ut för 2 år sen? Fattar inte hur jag kunde gå ut sådär ärligt talat.. Pinsamt värre, jaja vi hade ju kul iallafall! hahahaha


LOVE

Sitter och lyssnar på Eminem och äter cheesecake, livet är för underbart! Eller ja, iallafall för stunden. Skola imorgon och jag är sjukt taggad, ELLER?! jaja, har ju mina brudar iallafall som gör varje dag helt jävla totally awesome <3

Jävligt snygg bild på Loan&mig från i somras! Loveu


BEST THING ABOUT TONIGHT IS THAT WE'RE NOT FIGHTING.

Myst med Nellanbaby hela dagen. Kollat på två av millenium filmerna och ba chillat järnet! Vräkt i oss pizza och andra godsaker, fett värt! Är hemma nu iallafall, ska ta en dusch och försöka få ordning på mitt jävla rum! Sen ut och träffa Nellan&Thina ett tag och göra något! LATERO.

Min fina vän Sizl! kan ju dock inte påstå att vi är så fina på bilderna..



PARTY HARD, DIE RETARD

Amen förlåt för min dåliga uppdatering, men var sjukt stressad igår.. Började med att Sissela ringer vid kvart i två och säger att jag fick joina till lokalfesten ändå. Så jag sprang upp, hoppa in i duschen satte på mig kläder och åkte med mormor in till stan. Mötte Felicia och Calle och gick sedan och lämna pengar! Vid 3 någon gång så åkte jag hem till Sissela och fixade mig osv där, käka jävla god mat också! Sen så kom Felicia och då så drog vi hem till Jocke på förfest med boooooyysseeeen. Sen vidare in till stan till lokalfesten!

Var väldigt kul må jag säga, dock förjävla varmt och förjävla mycket folk.. Efteråt så blev det donken och sedan hem till Alle och chillabase där ett tag. Sen så kom Nelly och hennes homies och hämta mig. Vi åkte ända ut till Rodga för och kolla på spöken, såg vi några jävla spöken? Nae! sjukt besviken ju.. Hade en värsta serious man med oss som sa att vi skrämde bort spökena när vi prata osv.. jaja, sen hem till Nelly däre vart käk och så somnade vi vid 3 bre.

Min babe!

I'D NEVER THOUGHT I WOULD FALL FOR YOU AS HARD AS I DID

Okej kvällen slutade bra ändå! Vid kvart över 9 så tog jag bussen ut till lindö, hem till Sissela! Hade jävligt kul kan jag lova, jag&sizl försökte få in en varsin lins i ögat och stod där i säkert 20 minuter och försökte.. Lyckat? Kollade även igenom gamla bilder på Sisselas data, fyfan vad fula dom två har varit.. Fast jag ska ju dock inte säga något.. Menmen, ska kolla på Kalle Blomqvist, för nice.. Får se vad morgondagen har att erbjuda! GODNATT!


YOU WANNA BE ON TOP?

Sitter hemma hos Thina och kollar på One Tree Hill. Har vart på maxi med idioterna, kuuul! Fick raklödder sprutat på hela jackan.. Ska till lindö, till Felicia om ett tag.. Får se vad som händer senare, PUSS!

FJKÖPWMIACGBHYUKELLEÖS

helgen lär ju bli grym.. ELLER? fan orkar inte hejdå..


I OPENED MY HEART FOR YOU, NOW I'M BEING SOMETHING I'M NOT

Ont i huvudet och hela köret.. Ingen skola idag, behövde sova ut kände jag. Får se vad kvällen har att erbjuda, tar det lite spontant as usual.. Hatar att planera saker! Haha nu iallafall så ska jag ta något att käka, LATERO!

Jag och Tosse förra året.


I FEEL DEFEATED..

Orkar inte med det här nu, tar en lång jävla dusch och sedan går jag och lägger mig och vaknar imorgon någon gång. Kanske kommer något mer inlägg om jag kommer och tänka på något mer. Annars så hörs vi imorgon, då ska jag leka med mina brudar all night long och göra något awesome. PEACE AND LOVE!

Grym jävla låt, you just gotta love it!


EAVEN THE BEST FALLS DOWN SOMETIMES.




Jag saknar 9an, jag saknar mina homies..


IT'S NOT THAT BAD

Vaknat nu, och konstigt nog så är jag fortfarande trött.. Är skit hungrig också, men det är ingen hemma och jag orkar fan inte ställa mig och laga mat. Ska väl fortsätta seeeeega i sängen och dö tiiiiiep.. HÖRS SENARE!

Några fina bilder från igår, sjukt bäst.




I WALK A LONELY ROAD.

Kvällen/natten kan ju ha vart det roligaste på länge! Medans de flesta var sköna och sov så rööjde jag, nelly, jimpali&mörre lite till ;) Roliga promenader osv.. Längesen jag skrattat så mycket. Ganska normalt att dra på musik på högsta en onsdag klockan halv 5.. Sen vettni, vid 8 så vare dags för skola, mådde toppen! Alla klaga så vart ledsen och åkte hem :( eller nae åkte hem för att jag är så jävla trött.. jag&nelly har ju inte sovit en enda minut inatt, så det börjar ta på krafterna! Jaja, nu så ska jag kolla på How i met your mother och sova lite!


VI KÖR BA!

Förlåt för min dåliga update... men ja.. har haft fullt upp! Skola, en lektion dårå! Sen hem till Alle och chilla där ett tag, sen så drog jag&loan och köpte pizza som vi mumsa i hos Alle! Sen så började vi köra vettni, lilllördag ftw! Grogg och bärs är livet lixom.. jaja, nu så ska vi väl gå till sängs eller något.. Skola imorgon 08.10, sjukt tagg! GODNATT ALLA SÖTA RARA MÄNNISKOR, HÖRS VA!

I CAN'T KEEP MY EYES OF YOU!

Hej! Kul att jag har försovit mig och missar geografin som jag redan ligger efter i.. Jaja, har två lektioner idag sen så får jag se vad som händer efter skolan. Måste springa till spårvagnen nu, ha en grym dag allihoppaaa, ciiiiao!

En bild från lokalfesten. Jesse, Loan&jag :)


WHEN YOU LOOSE SOMETHING YOU CAN NOT REPLACE.

Hehehe.. det där med och plugga är ju min grej alltså. Fastnade vid datorn istället, så får väl göra det imorgon eller något. Ska lägga mig och glo tv nu och sen sova, börjar 10 imorgon sjuuukt skönt! GODNATT!


Hääärlig bild från i våras, värme skulle ju inte sitta helt fel!


SKULLE GÖRA ALLT SOM STOD I MIN MAKT&GE VAD SOM HELST JUST NU

Precis hemkommen nu iallafall! Ska slänga i mig något att käka och sedan få den där jävla svenskan gjord.. Bäst så kanske, ligger ju ändå back med ehh.. typ allt? Inte bra. Men men, har ju fan ett liv att leva. LATERO!

Tre bilder från idag är allt jag har att erbjuda..



I'VE HAD THE TIME OF MY LIFE!

Hej på er! Måste bara nämna vilket jävla skit väder det är ute.. Fan typ första dagen med snö och jag har lyckats göra två jävla wurpor redan, och slagit i hela jävla arslet.. För skönt! Spårvagnarna har redan börjat krångla också, härligt med tidig vinter.. ELLER? undra hur fan detta kommer sluta..

Ganska så chillad day i skolan.. Geografi och matte.. Är det konstigt om man tycker att det är kul med matte? Eller ja, lektionerna är grymt roliga! Sen lunch och sedan naturkunskapsprov, gick fan i mig bra! Sen datakunskap. Efter så vart det och dra en sväng på stan med Nelly&Thina. Vart även en fiiiiiiiika på espresso med Nelly, Cornelia, Emma&Kamilla, sjuuuuuukligt nice!

Grym jävla låt dedär vettni!


WHEN I SEE YOUR FACE THERE'S NOT A THING THAT I WOULD CHANGE

Just like i said, så har jag inte börjat plugga än! Dags och börja nu kanske.. Precis tagit världens längsta bad, typ 30 minuter.. Fan slöseri med tid! jaja, sitter med en fet jävla ansiktsmask på mig och äter godis och kollar på vänner..

Ska försöka plugga nurååå, får se hur det går.. Och wish me good luck inför provet imorgon lär ju torska stenhårt! GOD FUCKING JÄVLA NATT!

I brist på bilder så får ni njuta av denna klockrena bild igen!


I'M JUST HAVING A ROUGH TIME

Det som jag alltid trott att jag skulle ha kvar föralltid,
finns det nu bara en del av kvar. Den delen är viktig, men absolut inte den
viktigaste. Den delen har jag förlorat för längesen.


NO ONE KNOWS WHAT IT'S LIKE.

Det går fan inte att börja plugga, får panik på mig själv! Väntar på att Loan ska komma och hämta sina böcker så att jag kan gå upp till ica och köpa en fet påse godis och sedan börja plugga! Okej, vet ju att jag ändå kommer börja plugga inatt någon gång, men men what to do lixom that's just how i do it! HÖRS SEN!!


SOMMAR 2010


Hittade en video på min framtida man Nisse från i somras! Och ja, han är tamejfan en riktigt grym fotbollsspelare annars.. ELLER?!


AND NEVER KNOWING WHAT WE COULD HAVE BEEN.


jag orkar inte, är för rädd för verkligheten för att ge det en chans.


DET FINNS INGET SOM KAN ÄNDRA REDAN TAGNA STEG.

Första skoldagen avklarad! Inte alls jobbigt med tanke på att jag fick ryck på någon jävla kärring som vi hade på fghn och var då inte med.. Satt bara brevid, chill! Sen ett litet engelskaprov som var klart på 30 min, sen lunch och jag råkade typ skippa natukunskapen.. så jaa, jag sluta vid halv 11, sjukt soft!

Satt ju dock och körde kort med Lukas.. Fan snacka om att han är skillad vart typ 10-1 till han.. Sjukt irriterande! Nu så ska jag dra fram naturkunskapsböckerna och plugga.. men vänta nu, jag har ju tappat bort min bok.. och jag har prov imorgon.. Bra, jävligt bra Malin!

En bild på mig och min ängel Cornelia från lokalfesten!


JUST DON'T GIVE UP!

Precis varit ute en sväng med Fannie igen! min lilla gamla vän typ, hihi <3
Ska ta något att äta nu, sen fortsätta kolla på vänner och sova.. GODNATT!

B-RUDAR YOU ARE AMAZING!


THOSE WILL BE THE BEST MEMORIES!

Lyckats få fram några bilder från lovet.. Hoppas på att bilderna från lokalfesten kommer upp på facebook snart.. Jaja, enjooy!




Tre bilder från förfesten hos Oliver!




Tre bilder från när vi rööjde lite hos Emma!


Jag&Tilda med en smexig kundvagn!




Ja.. en ganska så konstig kväll/natt hos Martin!


Åkte lite raggarbil med Nellybabe!


Nelly&jag taggade som satan för partej hos Benny!


Vi var också redo för att leta lax i bäcken!


JAG BEHÖVER HELA MIG SÅ JAG KAN GE DIG HELA MIG

Helgen och lovet slut nu.. och vad längtar man efter nuråå? Jo nästa helg! Och det blir ju jävligt kul imorgon på FGH:N, då vår lärare alltid sätter på grym musik så man blir as partysugen och då inser man att det är en HEL skolvecka kvar till helgen.. Jaja det ska bli lite kul med skola iallafall, NS1A lixom! Iaf så har jag inte tagit tag i plugget ännu, så får väl ta och göra det nu, latero!


I MISS THOSE TIMES!

Sjukt vad saker kan förändras.. Vill tillbaka till mellanstadiet på
enebypark, fan så mycket lättare allt var, fan så jävla kul vi hade..
du&jag kajsa, du&jag! gamla bilder, gamla vi..








PROMISES.

That everything we've ever had are blown away because of
something that we said would never come between us.


JOCKIBOI OCH JAG I FREDAGS.

Måste ju säga att vi är galet jävla snygga! Men iaf jag hatar söndagar! Är jag ju iofs inte ensam om att göra, menmen.. Hm någon som kan gissa vad jag gör? Jo kollar på vänner, chill haa.. Ska plugga hela dagen så behöver fan sova mer, kul med skola imorgon också.. Helvete vad jag klagar! Nu ut och gå en stund, ciao


BEHIND BLUE EYES

Haha kan ha vart den mest fiaskolördag jag har varit med om.. Inte gjort ett skit bara massa skit som krånglat hela tiden för mig och brudarna. Fick skjuts hem vid 11 iallafall och träffade Fannie en stund.. Ska sova nu, imorgon blire plugg!

Hittade en jävligt söt bild från igår..


TJENA TJENA

Liiiite skönt det har varit att sova hela eftermiddagen, nu blir det och
dra in till stan och fika eller något.. PUSS FUCKING HEJ!


NO ONE KNOWS WHAT IT'S LIKE TO FEEL THIS FEELINGS LIKE I DO

Kvällen igår var grym! Till viss del iallafall, synd att vissa saker ska faila som vanligt! Vaknade upp med Corre&Kamilla och åkte ut till lokalen och städade vid 10. Gryyymt jobbigt att gå upp då eftersom att vi kom hem vid 3 inatt.. jaja, ligger och kollar på vänner nu, ska sova eller något, helt död! PÖÖÖSS


SHE LIKE'S TO PARTY.

Precis vaknat av att Fellan ringde in panic at the disco typ! Jaja, det är inte så jävla noga... Nu så ska jag ta en dusch, sedan käka och fixa lite små grejer och sedan dra mig hem till Kamilla och sen vidare på lokalfesten, kommer bli grymt!


STAY TONIGHT

Precis hemkommen från Benny! Riktigt trevligt faktiskt :) Nu så blir det vänner och sedan sova så gott. Måste ladda upp inför imorgon, för då jävlar kör vi!

Hittade en ganska så ny bild på olwan&matte..


WITH NELLYBOOI

Haft världens runda runt i Norrköping idag! Typ.. Drog ju som sagt ner till stan och mötte nelly, gick och köpte lite skit. Och satte oss sedan och fika <3<3<3<3 Sen så åkte vi hem till thina, och därefter så drog vi ut på hemliga business. Sen nu är vi hos mig, och tre schmupps va nyss här och hämta emo armband, SOFT! Nu så ska jag och nelly ta bussen ut till åby och äta kycklingpasta <3 och sedan på krök och dricka riktigt fina sommargröööggar, som gårdagen.. ELLER?


THERE'S NO WAY OUT

Klar nurååå! Ner till stan och möta nellypullan.. Köpa lösögonfransar osv inför imorgon, sjukt taggad fast nae.. Jaja, vi kör på förtagg ikväll då med världens bästa grabbar och världens bästa nelly. Ja som sagt Nelly, hur fan har vi klarat oss utan varandra de senaste månaderna? Love you min käre vän!

bästa jag när jag&nellan var ute och åkte raggarbil med jockiboi!


WE ARE THE WORLD

Riktigt awesome ute hos Tilda igår.. Tills det började bli lite dräggigt, och en viss Martin började äta allt som fanns i kylskåpet.. Allt från rått ägg till pepparkaksdeg.. Runt halv 2 så vart alla utslängda och jag&Hannah började städa och My&Lovisa lagade tacos, sjukligt jävla gott! Sen så vart det och sussa och mysa med Hanniiiis..

Klockan 10 så vaknade jag&Hannah av att de andra tre mupparna sprang runt och skrek och lyssna på "martins godingar" jävligt trevligt! Tog sedan bussen hem vid halv 1 och drog direkt och sola en 20 minutare! Nu så ska jag duscha osv.. Sen in till stan och fixa lite grejer inför imorgon, PUSS!
 
Lite randombild på mig&kajsa, i missu my friend!


HÄR KOMMER HON MED SOMMAREN!

Sket i och sola, to laazy och plus att jag inte kom ut för att bror min hade låst överlåset, och ja har ingen sådan nyckel... Kul att jag hade dött om de hade börjat brinna.. Fan jävla idiot! Aja, dunkar muuusic nu och väntar på Fellanbabe, nästa destination Svärtinge som jag sa föut. Jaja, ha en niiice lilllördag!

Bästa du, fan vore jag utan dig Aggan?


FRÅN OCH MED NU.

Kvällen igår spenderades tillslut med boyzen hos Jacke! Sedan hem vid 1, somnade runt halv 2 och vaknade vid halv 2 idag.. Sköönt och sova ut! Ska dra och sola, sedan städa mitt rum och sen ikväll så drar jag och mina giiiiirls ut till Svärtinge! HA EN AWESOME KVÄLL FÖR DE SKA JAG!

Jag, Tilda&Hannah på midsommar!


YOUR'E OUT OF MY LIFE

Jag är sämst, men fan har annat för mig höhö. Lördagen spenderades hos Emma med härligt folk! Tratta är alltid nice lixom. Donken besök runt 3 hugget, har nog aldrig vart så hungrig.. Sen så vart det hem till Emma och sova där. Vaknade vid 10 nästa dag och började städa, käka frukost, tog en morgoncigg osv.... Sen ner till stan och köpa chailatte och träffa Loan en stund!

Sen så drog jag och Corre hem till mig och åt, och sen när vi skulle gå och sola så mötte vi Alle&Martin, så dom följde med och sola, och jaa.. Sen efter en dusch hemma så drog vi till ica och köpte mat, käkade hemma hos Martin! Sen så var vi tvunga och ha cigg.. Så Alle&Jonas fick åka iväg.. Namen oj, några bira kom med, vad gör vi då? Jojo, vi börjar köra beerpong i enbart soppsäckar. Sen så kom Nellan, och då vart det röjjj i wtstugan ba.. Sen ut och busa lite, helt galet!

Somnade sedan i Martins kalla hus, och vaknade klockan 9... INTE ALLS TRÖTT! Sen så drog vi brudar hem till mig och duscha osv.. Sen så kom Martin, Jonas&Agge och då så drog vi till Marinara och käka och sedan till maxi. Dit kom Felicia med, och efter ett tag så åkte jag, Fellan&Nelly till åby. Åkte vöööölvooo barrAA! Var ute och letade lite lax med... För nice!

Jag&Nellan, redo för att leta lax igårkväll..