KNOCK ON HEAVENS DOOR

I fredags då så var vi först hos Oliver ett tag, sen så begav vi oss hem till någon Gurra och va där ett tag. Sen så drog jag, Sissela&Fellan ut till smedby hem till Johan och va där.. Jag&Sissela drog hem till henne någon gång runt 3.
Då bestämde vi oss för och rosta bröd.. Hmm ja alltså det går ju ganska bra, värmen var på 3an och då blev mackorna brända men de gick fortfarande att äta. Så skulle Sissela sänka till 2an så att de inte så skulle bli likadant nästa gång.. Jomen självklart så höjer självaste Sissela Bergström till 5an och gör så att dom blir KOLSVARTA.. Jo jävligt gott, sissela njöt av den iallafall.. Somna på dirr sen och sov jävligt sött.

När vi vakna så tog jag bussen och det hem och duscha och skit, sen så kom Fellan, fixade oss och lite sånt och sedan så drog vi upp till ica och köpte läsk&godis och väntade på Siiizeeel, sen så åkte vi ut till åby hem till Sara, däre va kräftskiva med brudarna! Gal1 trevligt ;) Runt halv 12, så åkte jag Sissela och Felicia in till Smedby och våldgästade Johan.. Haha fan skapligt kul vare ju iallafall.. Haha!

Ska lägga mig och sussa snart, har vart världens segaste dag med världens segaste Sissela kan det bli mer passande typ? Skola imorgon, jäääävligt kul!

BILDBOOMB..


Becca på nollningen i fredags..


Jag&lille Sissela när vi väntade på skjuts i Ljura..


Sissela&Fellan..


Fellan&Mallan


Tuffa Westling hos Johan..


Mina brudar&jag på kräftskivan @ Sara





HAPPYFACE PÅ DEN BARRA

Nollning idag... Alltså vi fick ju ändå ganska roliga saker och göra, FAST NAE.. En bra sak är ju iallafall att jag får byta klass!!!!! Galet happy alltså, hehe.. Aja nu sitter vi hemma hos Oliver och chillar lite.... Ska snart någonstans och sedan någonstans.. Haha jag och Sissela kör all in iallafall.... PÖÖÖÖSZZ


HELG IMORGON!

Jäävligt död.. gårdagen och idag spenderades först i skolan och sen på stan med brudarna, hejdå Mallans lön. Ska sussa nu, förstår fan inte hur man kan vara så trött. Imorgon äre nollning, men mmm va kul, ändå ganska mycket kärlek till min klass.. Eller får man ens ge kärlek? Vene de kanske är förbjudet? Borde sola lite till också, känner att jag inte passar in kanske..

hähä, sen får vi se vad som väntar på kvällen, finns ju kanske några förslag.. Lovar att vi ändå kommer skita i allt och sätta oss och äta en fet jävla pizza eller något.. så typiskt oss typ fast nae, eller jo kanske, aaahej!

Tänkte bjuda på en bild på mig&Hannah och ge henne lite kärlek, hon är ju ute och tältar med sin klass i detta underbara väder, tycker faktiskt synd om dig! (fast nae) hehe loveu giiiiiiiiirl!


EVERYTIME I HEAR YOUR NAME

Första riktiga skoldagen, segt så in i helvete ville bara dö typ.. Heh, efter så drog jag, Hannah, Fellan, Lucas, Oliver, Sebbe&Anton till stan och fika.. Soft och sådär, sen vandra vi runt lite och runt halv 5 så tog jag spånkan hem, slängde mig i soffan framför OC och somna dirr, så nu kan jag ju inte sova.. Men ääsch thats life!

Bästa Hannah får stå för bild.. Sööft


AND WATCHING YOU WALK AWAY.

Alltså jo, första skoldagen var ju ändå ganska nice.. fast nae! Haha ae det här håller inte, skiter it alltså.. Aja tog en runda på stan efter med tjejerna, käka chicken och sånt.. Sen och sola, sen nu ska jag sova ett tag. PÖSS
Upd: Skippade sovandet och drog med Frida&My hem till Jacke och kolla film, ae var ju inte trött eller så nae..

Jag&Matte på grönan i somras..


KÄNN EN DOFT AV KÄRLEKEN

Dagen har spenderats i mitt rum då jag rensat massa skit och städat.. Hitta kvitton på grejer jag slängt för något år sen, jävligt värt iofs. Sen så drog jag och sola en 20 minutare och sen hem till Thina, chilla ett tag. Tog en liten promenix till statoil och hem till Oliver och hämta min kääääääära ring, hehe.

Sen hem till Thina igen och gjorde ingenting haha? Tog sedan biken hem, och nu har jag precis duschat och ska ta något och käka och sen dejta kudden, eller ja.. kolla på OTH! Imorgon skola, fan längtar ju nästan alltså.. PÖSS

Pett Jag Frida Phille och Snyggjacke i fredags, bästa ni.


EN KÄNSLA UTAN ORD

Stan med Sara i söndags, tunga väskor är alltid kul att ha med.. Sen iallafall så fick vi skjuts ut till Lindö av Dennis runt 5.. Fixade oss och så hos Sissela, sen efter ett tag så gick jag och Fellan till hemkööööp köpte cola, sen vänta vi på skjuts och lite sånt.
Sen så drog vi in till stan och chilla där och vänta på Sara, Sissela&Amanda och sen så åkte vi batman, dog typ.. Sen spånkan in till eneby, och hem till Oliver där det var allt för nice! Thanks Olwii synd att de slutade som det gjorde bara, men eyyy vi fick ju släpa på en pööjk istället till fyrby, jääävligt kul :)

Igår (lördag) så drog jag&Sissela hem till mig efter att vi vaknat hos Henrik. Tog en dusch och bytte kläder och lite sånt. Sen så vart det donken med Sisselas mami&sis. Sen hem till dom, va där i typ en timme och sen så fick jag skjuts in till stan, mötte upp Fellan med family.. gick lite på marknaden och efter ett tag så drog vi och käka på gu va gott.

Sen så gick vi lite mer, typ 1000 gånger upp och ner och jag vet inte vad.. Drog in på bishops med våran feta familj med åttlingar och kollade på Loan när hon dansa och sånt.. En kall på den med rööö. Sen ut och glida, åkte batman och lite sånt. Aja jävligt trevlig kväll.. Jävligt gött! Nu tillbaka till helvetet, mmm va lycklig jag är.

Fellan, Mallan&Nellan, loveu girls!


GENOM GRÅT, GENOM SKRATT, DOM GÅR MED OSS DAG&NATT

Häärlig kväll med brudarna, like always! Nu blire OTH och sussa, upp tidigt imorgon för och dra en runda på stan med Sara. Sedan hem till Sissela och fixa massa, sen stan glida lite, sen röööööj! HEPÅRE!

Fellan&Jag igår


WHAT EVER YOU DO

I förrgår (tisdags) så drog jag, Fellan, Sissela, Sara&Loan hem till Martin soofta lite där. Sen så drog vi plus Martin&Mörre hem till Oliver och bada&basta. Sen runt 2 vart det hemfärd för mig, Fellan&Loan. Sussa hemma hos mig, Loan den längste fick ta soffan, göö bra lixom.

Igår, så drog jag&Fellan ut till Lindö runt 3, hem till henne och jobba lite. Sen så drog vi hem till Sissela och fixade oss och lite sånt. Sen in till stan mötte upp Hannah, Tilda, Loan&Nelly och gled runt lite. Åkte älskade spacejam, men fan så tråkigt de va. Sen så satte sig jag, Sissela, Fellan, Hannah&Tilda och käka på Poseidon. Sen så fick vi som tur skjuts ut till lindö, slapp gå <3333333 Öhöh, sussa sen hos Sissela framför One Tree Hill, galet nice!

Nu är jag precis hemkommen från tandläkaren, halva ansiktet bedövat barraaa! Jag&Hannah fick bege oss från lindö runt 1.. Alltid så äre du&jag Hannah som får gå igenom sånt där.. Alltid! förstår inte varför haha. Väntar på pappa nu iaf som ska komma med pizza, sen så blir det och dra sig ut till Lindö igen och sen in till stan för rixfm och så.. Och imorgon, då jäävlar!!


Fellan&Jag igår hos Sizeeel.



Sissela, Fellan&Tilda på Poseidon.


Hannah&Jag på Poseidon.


KICK YOU IN THE HEAD MED BOOTSEN

Blev ju ingen guvagott igår, satte oss på espressohouse istället.. Efter det så drog jag, Nellan&Hannah in till eneby, hem till Martin. Chilla där ett tag, otroligt roliga samtal haha.. Sen hem till Oliver och gjorde ingenting haha, runt 1 så begav sig Hannah&Jag hem till moi och sussa, eller ja det tog ju ett tag med whatever.

Fixa mig lite snabbt nu, sen ut till Lindö och träffa brudarna! Får se vad som händer tonight.. Förövrigt så kommer ju veckan bli grym, eller ja åtminstone helgen. Haha, igår när jag och Nelly var på väg in till stan så började vi typ skrika när vi såg att dom hade börjat ställa upp karusellerna.. haha, småbarn typ.. Naedååå.. 
 bästa augustifesten <3

Nellanbby&Mallanbby


YOU KNOW HOW WE DO IT

I lördags hos David var det långt ifrån askul, men långt ifrån otrevligt.. fewofboweif.. ae då jag hade jävligt kul i min ensamhet.. Fellan&Mallan i bilen, ae nu blir det ingen repris va? NAE SJÄLVKLART INTE.. hmm jo vad händer, en liten repris.. haha aja sånt som händer lixom. Sen runt 3 så vart det hemfärd med donken och sen hem till Sissela och sova.

Igår så sussa jag&Sissela till typ halv 5, och hade väldigt djupa samtal ett tag, hmm serious mallan ser man inte allt för ofta kanske. Vid halv 8 så drog jag ner till citygross arena och mötte Fellan sen hem till henne en snabbis och sen hem till mig hämtade lite grejer och sen hem till Oliver.. Eller ja vi fick vänta utanför i hundra år, men Frida kom och räddade oss då lite, loveu gumman! Sen in till Olwan chilla där till ett då vi tog biggaa caren ner till donken med papaJJ. Fick schuggens alla småmynt och fick råd med en hel meny, täta mallan vare ja <3 sen hem till Olwan och lira gaame, och vid 3 någon gång begav sig jag&Fellan hem till mig och sussa!

Vaknade för en stund sen, ska snart dra mig mot duschen och sedan runt en 8 så ska jag och brudarna käka på gu va gott, lite gott hehe! HEJ FUCKING DÅ!


Sara gumman hos David.


Loan, Fellan&Sissela.


Loan, Fellan&Sissela again.


Becca&Sara


Jag&Loanbby


Fellan&Mallan


Don't worry

Varit ganska slut efter sista dagarna på jobbet, men fan så kul det har varit.. Igår (fredag) så drog jag in till stan vid 7 och mötte Sara gick omkring lite och mötte sedan upp Loan, Sissela&Felicia :) Då vi sen drog till Poseidon och käka, himmelskt gott alltså. Thina&Lovisa tittade förbi ett tag också. Sen så drog vi hem till Alle och chilla där ett tag, sen så begav vi oss ner till Statoil för och träffa någon kompis till Sara utan skor, hello white trash! Haha, sen så skulle vi få skjuts tillbaka till Alle, då jag&Sissela fick äran i bagageluckan... Inte alls trångt, NAE! Haha, sen va vi hos Alle i typ 20 min sen så tog vi spånkan hem till Oliver där det blev bad&bastu med han, Matte&Ankan! Galet nice!

Nu så ska jag hoppa in i duschen sedan dra mig in mot stan för och fika med Sara, sen ut till Lindö och träffa brudarna och sen senare ikväll åka till Skarphagen på parteeeej.. För jävla nice!

Jag&Sissela igår..


Grattis gumman.


Dag två avklarad..

Ja alltså jag kom ju verkligen ut till åby igår, ae de va ju inte så att jag somnade på dirren och vakna typ runt 11.. ae.. haha drog till jobbet idag igen.. haha shit fan värsta gangsta placet äre ju. Efteråt så drog jag hem kolla lite oc, sen ner och sola sen bussen ut till åby och hem till Loan, sen till golfa och köpte pizza och sen hem till Becca och kollade på Remember me. Sen kom mami och hämta mig, men nu så ska jag som är en sådan TÖNT gå och sova.. haha det är ju liiiite skrattretande typ.
faråthelvete vad jag saknar fellan inte träffat'na på en vecka..


Jag&Kajsa chillar med baseball hjälmar.


stekiga loan på bästa golfa.


Loan&Katt. Katt's ögon syns inte..


first day

första dagen på jobbet avklarad! Jävligt kul faktiskt. Sen att man har värsta tung gung gata barnet i gruppen gör det ju bara bättre haha.. "eyy kan vi inte leka våldtäktsmän" hmm tja 10bast.. heh nu ska jag glo lite oc och käka, sen vid 8 ut till åby för och myysa lite hos Loan, loveit!

Kajsa min jobbfriend&jag i vintras..


i can't tell you what it really is

Alltså det känns ju jävligt bra att jag ska upp om 5 timmar och jobba hela jävla dagen. Ae jag kommer inte alls vara trött nae inte alls. Ska somna framför OC nu, PUSS

So serious men måste ju hålla det jämt eftersom att jag röker eller något på 50% av mina bilder lixom.. Loveu Loan <3


Thats alright

Gårkvällen spenderades i okka med brudarna. Jävligt trevligt lixom. Sen till lindö för och sova, runt 9 imorse så drog jag&Loanbby till donken och käka frukost <3 sen så tog vi bussen hem till mig och sussa framför oc. Sen så drog Loan hem och då gick jag och mötte Thina ett tag, sen nu är jag hemma och har precis vart duktig och städat mitt rum, ska ta en dusch sen träffa Nellsan&Thina, pöööööössszz.

Jag&Beccababy som jag inte träffat på hela sommaren!


Olwano<3

Igår efter att jag&några fikat inne i stan så åkte jag&Hannah hem till henne, glodde lite tv och så. Sen så drog vi hem till Tobbe va där ett tag och där var Oliver som jag inte träffat på hundra år.. lite glad jag var att se honom :D Sen så vart det donken.. Mallan som inte ätit på två dagar var hungrig. Sen så drog jag, Hannah, Oliver&något fittrandom hem till Oliver och bada&basta och lite sånt.. Jäävligt chölll! Sen så följde Olwan mig och Hannis hem till henne där vi sedan sussa hela natten.. Nästaaaan! Var ju tvungen att gå upp vid kvart i 9 och det var ju inte så att man blev väckt av att en jävla fittunge spamar med sms klockan 8. Sjukt irriterande jao.

Sen så drog jag hem, jag&papi åkte och hämta upp Kajsa så åkte vi ner till Bråvalla och va på någon jävla grej... jävligt kul och nae de va ju inte alls jobbigt med massa fitt aktiviteter när solen stekte som fan.. NAE. Timmie räddade mig ju också lite där på förmiddagskvisten.. Heh, nu så ska jag blåsa mitt vackra hår och sedan typ sussa en stund och sen dra mig in mot stan och träffa brudarna.. Gal1 naaaajs! :)

Olwan&Hannah igår.. Jävligt bra kamera och så..


Haha ja vad ska man säga..

Igår så spenderades kvällen ute i smedby med lite people.. Slapp ju gå hem iallafall då Johan kom och hämtade oss runt 2, ae han kör inte alls som en galning, naeeee. Kom hem precis från stan, chillat lite med Loan, Sissela och Sara. Snart så kommer Hannah hit och då blir det och dra in till stan igen och fika med brudarna :) Grymt nice, sen får man se vart man hamnar ikväll, sånt som märks lixom.

Fellan&Jag i höstas, inte alls failad bild. NAE
Missu lite hun!


Jäävligt chill

Sitter hemma hos Loanbby, har vart på stan med Fannie på dagen, inte träffat henne på hundra år typ.. Aja, jag, Loan&Sissela ska typ ut till smedby och göra något.. väldigt väääärt....... JARÅÅÅÅÅÅ!! väldigt bra att jag missa och dra till tandläkaren imorse, jävligt bra att jag missa och dra till um imorse.. Jävligt bra hela jag är! hehe. HEJDÅ!

Coola jag för någon vecka sen.. Vanlig dag med grabbarna..
Saknar er lite faktiskt :(


Och röker samma marlboro.

Vaken äääntligen! Seg som vanligt kanske jaaa.... Invaderades just av två skitungar, ae dom skriker ju inte alls mycket och är inte alls överallt. Äsch love dom ändå. Ska snart ut till åby hem till Nellan och miiiisa med henne, Loan&maybe Lenita? Sånt som märks lixom. Ska bara avnjuta min cheese sen göra något vettigt typ. HEJRÅ!



....

it aint easy, and hell no... im not ready for this.


Pettis <3

JAMÅ HAN LEVA! JAMÅ HAN LEVA! JAMÅ HAN LEVA UT I HUNDRADE ÅR! JAVISST SKA HAN LEVA! JAVISST SKA HAN LEVA! JAVISST SKA HAN LEVA UT I HUNDRADE ÅR! GRATTIS DAAAAARLING, HOPPAS DU HAFT EN AWESOME DAG PÖÖÖÖÖÖÖÖÖSSSS! <3<3




I could spend my life in this sweet surrender

Igår söndag.. så vaknade jag runt en 4, drog och träffa Nellan direkt och åkte ut till åby där vi hade filmmaraton och lite skitsnack med Loanbby också, gal1 nice! Vaknade hos Nellan vid 3 idag käka lite, checka en till movie.. sen ut till landet och fira morbror.. skapligt kul fast nae.. Ska ut ett tag nu och typ inte göra ett skit.. HEJDÅ!

loveu Nellan <3


There's a way to beat the monster

Ja jag mår ju jävligt bra iofs.. ae inte alls trött, ae inte alls ont överallt, ae inte alls feber och så.. fyhelvete. Helgen dåå.. har väll varit ganska griiiim kanske.. I fredags, soov för länge, så kom Hannis hit fixade oss och sånt.. sen in till stan sen till smedby hem till Johan, ferre all night long.. Nästan iallafall, jävligt nice vare ju iofs..

 Lördag.. vakna upp där död som fan, jag och Hannah begav oss hem till Fellan i Lindö.. Eller först drog vi en chicken i stan, mådde jävligt bra kan jag lova.. aja, hade världens problem hos Fellan med att få på tvn.. Haha sen så fick vi igång den.. filmmaraton och småryck ohja, nae vi var inte alls trötta. Sen så kom Fellan hem efter att hon hade varit och spelat cup och vunnit skiten.. så laga vi mat åt henne, jävligt duktiga.. Sen så vare bara och göra iordning sig igen och dra till smedby igeeeeen.. dock hem till Gurra den här gången.. Skapligt kul fast nae. Fick skjuts hem av mami, bums i säng och sova skapligt gött!

hannis&jag på midsommar..