This is the end.

Tog ju nästan ett år iallafall Fellan! Jani.. I tisdags så fick jag ju träffa Fellan som jag inte träffat på tusen år, okej 2 veckor men whatever.... Sen så drog vi på ferre hemma hos Martin :) Jävligt kul. Sen igår så var jag, Nelly&Frida på rejmyremarknaden, jävligt värt.. Sen så åkte jag och Nelly hem till henne och bada och sussa lite i solen. Sen hem till Loan och så fick vi skjuts hem till mig där vi käka kebabpizza <3 och jag fixade mig. Sen begav vi oss till Matte där det var lite röööjj, gal1 nice tack så mycket bubben :) Sen så pejja bästa(sämsta) Lundin taxi åt oss till lindö så vi slapp gå.... TACK DUUUUU! somna på dirren typ och sov ca: 10 timmar, gal1 nice.
Idag vakna jag upp hos Fellan vid 2, chillade hos henne och ba slöa sönder. Sen så tog jag bussen hem, städa lite och sen så kom Lenita och vi drog hem till Thina och lekte lite.. Sen hem och nu ska jag fan sova, för jävla trött. Ny dag imorgon, och då kör vi igen.. Eller okej kanske.. Bor typ hos Felicia för tillfället, därför jag inte skriver så mycket.... PÖÖÖÖÖSZZZZ


Fellan&Jag i tisdags.


Loan Sweetie.


Coola jag azzzh.


Matte hos sig igår :)


I LOVE FELLAN /mallan

FELLAN THELLAN ÄR HEMMA! yeeeeeeeeeeeeey.
och det är även jag som skriver nu.

Jag (Felicia) drog iväg på träning igårkväll,
Och när jag kommer hem har mallan och loan invaderat mitt hus!
Efter det blev det poolbad, kallt frågetecken
Sen snabba vi oss, åkte buss och hamnade på ferre i eneby.
NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICE

uppe med tuppen idag, tack vara deck-loan.
skriker nio på morgonen, man tackar man tackar!

iallafall..... nu är gänget samlat igen, vi är allt annat än pigga
men vi kör igen.... WUUUUUUUUUUUHU.

mallan är ju sämst på att blogga så ni får 
väl nästa update om ett år eller två
LOVE U MALLAN


Känn ingen sorg för mig Göteborg

Bästa Håkan <3333

Seg jävla dag igår och runt en 5 så hoppade jag in i duschen och drog på mig lite kläder och åkte in till stan och gick till en lägenhet som Loan hade över natten.. Spö regn tja, dyngblöt? troreee. Där var iallafall Loan som jag inte träffat på en månad och Felicia&Sissela :) Fixade oss och lite sånt och runt halv 9 så tog vi taxin hem till Alle, där vi parta lite typ.. Sen vid halv 11 så sprang vi in till stan för och hinna med bussen som gick kvart i.. Hann vi? JA. Fick vi vänta länge? JA. Haha, Loan&Felicia tvingades springa i högklackat.. Rätt åt dom ;)

Sen så åkte vi iallafall hem till Jocke, där det va lite folk.. Vääääldigt trevligt. Folk var fulla och glada som vanligt, jävligt nice. Lyckades få mig ett jävla brännmärke på benet också bara för att en viss Ludde är lite dum i huvudet och tycker om och fimpa på tjejer.. Haha, sen så tog Jag&Loan bussen in till stan vid 10 i 2, då vi mötte upp Fredda och drog till donken och käka, sen taxin tillbaka till lägenheten där jag fick sova på en stensoffa med stenkuddar.. Jävligt skönt. Sova kunde jag inte heller göra, undrar varför ;)

Kom precis hem nu, vart och käka pizza med Loan&Felicia innan, galet hungrig alltsåå.. Ska städa och duscha och lite sånt, sen blir det nog och träffa Alicia ett tag.. Ska upp tidigt imorgon för min käre mor tvingar mig och följa med till Ullared, jäääävligt kuuuuuul!! PUSS

Loanbby&Jag förra våren, gal1 söta..


When tears don't fall.

Gårdagen, eller ja.. I förrgår blir det nu, spenderades på stan med Nelly&Lenita. Sen hem till Nelly käka och så, drog en sväng förbi unkan och snackade med Tompa, solade också ;) Sen så drog vi ut på moppetur genom stan.. Haha Nelly&Jag hade skapligt kul mycket tutande och vinkande och sång.. Jävligt stabila var vi också på den fina boatianen.. Haha, sen hem till Nelly och kolla på Fjorton suger och Sandor/Ida..

Vaknade hos Nellan runt halv 12, kollade på Johan Falk och sen upp och fixa sig och sedan in till stan, shoppa lite.. Satte oss på Coffe House, bästa Coffe House. Sen till maxi och sedan så fick vi skjuts till åby av Lenitas storasysters kompis, nära på och krocka.. Jo tja, tappa andan där ett tag va.. Hem till Nelly, fixa sig lite. Sen hem till Eve där de va lite folk, stannade i en timme typ då jag drog hem till Matte där det var par träff typ.. Haha. Skjuts hem sen av Phille med hans rääääcermoppe.. Kul ohja! Nu film, sen sova.. PÖSS


Linnea aka Lenita aka The grudge.


Lenita&Nellan.


Allmänt less.

Va ju ett tag sen, heh.. ingen ork, inget vettigt och skriva.. allmänt less på allt.

BILD FUCKING BOMB.

Från när vi var i Arkösund förr förra helgen..

Jag, Mi&Fellan på bussen.


Fellan&Jag.


Misan&Fellan.


Fellan&Mallan.


Underbara vän.


Jag&Misan.


Mallan&Misan.


Sebbe mådde ju bra iallafall..


@ landet med Frida, Matte&Jacke.

Frida&Jag.


Fridelutt&Mallan.


Mallan&Fridelyn.


Lycka.

Från Lovisa förra helgen.

Tilda, Hannah&Mallan.


Philip heting.


Nisse&Mysan.


Min käre vän Pettiis.


Blosserkingen Nisse.


Någon dag sen med ganget.

Oregano&Jackebooi.


Fridelyn.


Snigga jag.


Sötnosen Oskar.


I MISS YOU!


9/7

I förrgår? efter att jag hade vart på maxi så drog jag hem och sedan hem till Viktor och kollade på fotboll med han, Nisse, Affe, Felicia&Mi. Sen donken en snabbis och sen hem :) Igår så var jag och Fannie på stan.. Jävligt lyckade är vi måste jag säga.. Haha! Drog sedan upp till ica och mötte Jacke, Matte och Petter och vi drog hem till Jacke och kolla film. Sen så mötte vi upp Oskar så drog vi till betongen.. Väldigt kul fast nae.. Matte ska ju lära sig skejta och det går ju himla bra måste jag säga :)

Har precis vart ute och lämnat kläder till Bella, snackade också lite små skönt faktiskt.. Får se vad som händer ikväll, imorogn så blir det iallafall Arkösund! Allt för nice :)

Jävligt snygg bild på bäbis&mig :d


7/7

Segaste dagen i mitt liv typ.. Vaknade vid 2, låg i sängen till 4 då jag gick till ica, tog ut pengar drog och sola och lite sånt.. Nu så ska jag ner till maxi och möte Nelly, Lenita&Empakuk.. Sen så blir det och träffa Fellan troligen thihi :D

Olwano får stå för bild eftersom att han är lite smått saknad ;)


The notebook

Träffade Fannie en stund på dagen och sen hem käka och sånt. Så kom Frida till mig så gick vi till ica, köpte festizz.. Sen så satte vi oss på kullen och chilla. Mötte upp Elin och Jonny och satte oss i någon park och chillade galet. Sen så kom Nisse, Viktor&Pett förbi och då följde jag med dom till himpa där brudarna va.. Drog hem ganska snabbt för dåligt humör och alldeles för kallt.. Nu kollar jag på The notebook och väntar på bättre tider. Imorgon så blir det först stan med Fannie, sen till eneby igen, träffa Fellan antagligen! Fan va jag har saknat henne!



Både Frida och jag var galet söta idag!


vår betong

Åkte och köpte mobil med papsi igår då, sedan så kom Frida till my place och efter ett tag så drog vi in till stan, gick omkring.. Mötte Alicia, satte oss på coffe house, sen så åkte vi hem igen, hämta grejer hos mig.. Och så drog vi hem till Frida och grilla, grabbarna skulle vart med men är man sega så är man, så de blev bara jag, Frida&Lukas som käka.. Sen så drog vi till betongen, jävligt kul måste jag säga, fast tror inte det va? Får se vad som händer idag.. sånt som märks lixom.

Tuffa människor




5/7

GOD JÄVLA MORGON!!
Ehm, vaknade för en stund sen, ska käka nu sen dra iväg med papi och köpa någon mobil.. Jag hade ju en liten incident i lördags hehe, tappade den från min balkong, alltså på 8e våningen. Men förvånadsvärt så var den inte alls så trasig, bara det att skärmen och det man skjuter upp lossna från den andra delen, heh. Aja, sen blir det och träffa Frida och hitta på något, men vad då? Helt dött i den här jävla stan..

Saknar denna mupp något extremt!
Fellan, du&jag.. dreamteam!


Inte alls trött, naee!

Tilda&Hannah kom hem till mig igår runt halv 7 kanske? Då drog vi till myway, och sedan hem till My, va där ett tag och sedan så begav vi oss till Skarphagen hem till tintin. Trevligt folk vare ju iallafall :) Runt 4 så började jag och Hannah traska hemåt mot eneby.. Vid 5 var vi framme vid donken där vi åt som djur och sedan begav oss hem till mig runt 6 och sov.

Imorse så tvingades jag upp vid 9, åkte ut till åby hem till Linnea sov där ett tag. Och runt 12 så åkte Jag, Linnea&Nelly ut till Sandviken och låg och stekte där ute hela dagen. Sen så drog vi hem till Nelly, käka och så och sen in till stan för och kolla på bio, Eclipse.. Måste säga att den var bäst än så länge ;) Höhö, nu ska jag sova för det behövs verkligen och sedan upp tidigt imorgon för och åka någonstans och bada med Frida.. PUSS!

Jag, Tilda, Hannah, Josse&Carro igår =D

(snodde bilden från olivia höh)


Skarpis..

Tja! Vaknade runt 12 idag och då skyndade jag mig ut för att träffa Hannah för vi skulle hinna med bussen till Svärtinge. Gjorde vi det? NAE!! Så vi gock till ica och köpte glass och cola och satte oss under några träd i skuggan och chilla! Det kom typ 4 personer under 5 minuter och pratade med oss om varför vi satt i skuggan och inte solen.. typ. Sen så tog vi bussen ut vid 1, gick till livs och köpte vaniljbulle och festis <3 Sen så gick vi hem till Tilda där det blev lite bad och solning. Sen hem med mursan och duscha&käka och nu håller jag på och fixa mig och sen så blir det och möta upp Tilda&Hg och åka till bästa myway <3 och sen hem till My och sedan vidare till Skarphagen! Hare jäävligt gött ikväll vavvavavav, upp tidigt imorn med!!

Hg, Tilda&Malin. P ;pppPpP


Lillsjön

Tjena bloggen idag är de viktor westerberg som gästbloggar åt malin, Malin har idag lurat ut oss till lillsjön men de fan rätt skönt i vattnet, tycker malin och hannah och affe och viktor och tobbe. Men inte nisse och pett för dom är badkrukor. Sen så tog vi bussen till donken och tog några cheeseburgare. Efter det så drog vi hem till nisse och kolla på uruguay - ghana...


GOD FUCKING NATT!

I onsdags så blev det först och träffa Fannie en stund, drog en runda till my way och köpte cigg, sen en liten snabbis på stan med henne och Alicia. Efter det så gick jag upp till ica och träffade Frida&Phille då vi sedan gick hem till Jacke och va där hela kvällen. Och gullungen följde mig hem sen också :')

Idagens, så åkte jag in till stan och träffade Nelly&Lenita, gick runt och kollade lite, köpte lite, fikade lite. Sen så tog jag spånkan hem lämnade sakerna och drog till ica, satt där i en halvtimme själv eftersom att vissa har problem med att svara i telefon :( sen så kom Nisse&pett, lekte lite med dom, sen mötte upp grabbarna och drog hem till Jacke, och sega som fan..

Imorgon, eller ja idag, så ska jag och Frida dra och lägga oss och sola någonstans och sen så ska jag på begravning, sen så får man se vad kvällen har att erbjuda.. Men nu ska jag slå på en film och sedan sova, PÖSS!



Nelly är tuuuufff!!


Lenita med ;)


Steeeek..

I måndags så drog jag ut till åby tidigt och låg hos Nelly och stekte ett tag. Sen så drog vi oss in mot maxi och kolla lite, köpte lite och åt lite. Sen ut till åby igen och så drog vi hem till Linnea, kollade på fucking åmål och sov där..

I tisdags när vi vakna runt 9 så gick vi hem till Nelly och la oss där ett tag, sen så åkte vi till Sandviken och låg där i ett par timmar, gal1 nice! och ae jag blev absolut inte röd.. Heh, efter det så drog jag hem, duscha och sen upp till ica och träffa Frida en stund. Sen hem vid nio och domna på dirren, gal1 nice!


Krille&Nellyy