GAL1!

Yääääy, vårat band lär ju äga sönder när vi ska spela upp..
Ae fan vi kommer faila som fan!


If i could turn back time.

Hemma nu, blev och dra en solning med Fridis iallafall! Ska slänga mig i soffan nu och kolla på OC och plugga svenska, as kul! Sista skoldagen imorgon då.. Hmm singstar tävling, Fridis kommer ju lätt vinna *host* Naerå du äger snuttan..



Loooov imorgon!!!!!!!

Så jävla N-I-C-E!!! Sitter hemma nu helt lonely och dunkar musik, borde plugga men ae fan. Ska se om Fridisen pallar dra och sola med mig snart.. Annars får jag väll göra det själv. Bleeekis tjena magdalena! SAKNAR MIN LILLA LOPPIS OCKSÅ!!!

Typ världens härligaste låt barrA!



SÅ JÄVLA NICE!

Inte lite glad man blir av att bara kunna gå ut i skinnisen utan och frysa!
NU ÄR DET BARA DET ÄLSKADE SOMMAREN&LOVET OCH LÄNGTA TILL! gaaah


HA ETT BRA LIV DITT JÄVLA SVIN!

Hejsan! Började skolan vid 8 och hade 548 lektioner, naerå tabort 5an och 8an. Efter skolan så drog jag, Bella&Kajsa hem till Bella och käka och sen drog vi till gymmet och tränade som aldrig förr, fast nae va? Haha! Sen efteråt hade vi as kul, hmm aldrig mått så bra i hela mitt liv :') Sen hem och slockna framför OC i soffan. Vaknade vid 9 och märker att det inte är något DHW?!?!?! WTF, jävla äckel kanal5. Nu så ska jag få Kajsa och länka något skit så ja kan kolla på de sista avsnitten av himym som jag aldrig lyckas hitta.. Pussssss!


Mallan&Fridelyn, älskar dig tung gung gata <3 hehe


Segare än segast.

Skola idag, as segt.. aldrig vart så trött i hela mitt liv typ! Sluta vid 2 så drog hem då och la mig på dirren i soffan och kolla på OC och så har jag halsovit ända till nu.. Ska snart gå och lägga mig in my mjuka bed och sova <3 Imorgon, skola och sedan gymmma! Va ett tag sen känns de som..


Bella i ett nötskal..

Jag och Bella står framför spegeln och Bella ska tydligen kolla på när jag tar på mig läppstift, var tvungen och göra det för att jag skulle ut och möta några av någon konstig anledning.. Sen så lägger jag läppstiftet utanför läpparna och läppstiftet går sönder..

BELLA: HAHAHA DITT LÄPPSTIFT GICK SÖNDER!!!!!!!

Några sekunder senare när jag gått därifrån så kommer hon på att det var hennes läppstift jag använde..


Hahaha roligaste jag vart med om!

Okeej.. I mitt rum så har det typ uppstått en as hal kvadratmeter på mitt golv, det är alltså snorhalt där av någon konstig anledning. Jag halkade nyss och slog i huvudet och asset, så kan knappt gå as kul.. Så ligger jag i soffan och kollar på OC.. Så ska pappa komma in med ett glas cola till mig.. Självklart så halkar han med och gör så att all cola kommer över mig, tack verkligen tack! :D


Vilse i Ljunga vandrar vi omkring, vi vandrar omkring och vi hittar ingenting.

Okej, vilken jävla kväll.. Började med att Pett, Frida och Nisse kom hit, sen så gick vi upp till ica och jag mötte brudarna, sen så drog vi till hageby och gjorde lite business, sen så drog vi till donken, och så kom någon och hämta oss och skjutsa oss ut till Ljunga.. Kändes lite weird.. berodde nog på åldersskillnaden, haha! Sen så orkade vi inte va kvar så vi fixa skjuts in till stan.. Okej, vi skulle ut från Ljunga, till stora vägen typ, det gick ju nästan bra alltså.. Liv rädda för något som rörde sig vid någon lada, GAAAH! haha, sen så fick vi skjuts till åby, kom in på ferren i typ 10 min kanske? Sen så vart vi utslängda ;) hmm, tack för att ni finns <3 Sen ta bussen in till stan och hem till Olwan och kolla på när dom spela digimon och lekte med massa gamla pokemon kort, bra att ni lever kvar i barndomen killar :')

Exakt ett år sedan Frida! Känns fan som igår :D

So darling, darling, stand by me

Sitter hemma och väntar på Pett&Fridelyn, får se vart vi hamnar ikväll, HE-HE-HE! nejdå, pössen en rejäl va.. Ha en feting bra lördag!

 


Promise me you'll think of us still bright, still colour full.

Vilken kväll! Typ iallafall.. Åkte in till stan och träffa Loan gumman, mötte även Linnea&Sara så gick vi och satte oss på espresso house i någon timma. Sen så åkte jag ner till rese och mötte Elin&Kajsa, så tog vi bussen till åby, Fridelyn hoppa på också, så va vi på unkan ett tag för vi va tvugna och vänta på grabbarna.. Sen drog vi hem till Patte, va där ett tag och sedan in till donken där vi fastna i typ.. 2 timmar? Nice jarå.. Nu bums i säng och SOVA.. tjaråå.


Bästa Capzloooool

Because the night belongs to lovers.

Heeeelt jävla awesome med fredag! Soft i skolan, och sitter hemma nu och ska springa ner till spånkan nu och åka in till stan och träffa Loan, fett jävla längesen! Sen så blir det att åka ut till åby, med de bääästa typ :') Pöss.

 
Bellut älskling, en helg utan dig.. hur ska det gå?!


Kajsa&Jag, första glassarna iår barrA


Cry moment..




H-E-H-E

Det du inte vet lider du inte av.
Jo tack javet


Vem sa att de va förbjudet.. Men käften

Skola idag igen då, jobbigaste dagen på hela veckan.. Men något kul händer ju alltid.. Typ att Jag&Kajsa hade tävling om vem som kunde dricka 10 glas mjölk på raken.. BA HEEEEEEELLOOOO FUCKING BRAIN FREEEEZZEE! Kajsa spydde efter 8, och jag klara av 10 enkelt :') Efter skolan så drog jag, Kajsa&Frida ner till stan, käkade och kolla runt lite. Jag&Kajsa åkte även till maxi.. Sen hem direkt efter och käka och kolla på oc, och nu så ska jag plugga och vänta på bättre tider, hepåre


Jag&Bella från i tisdags, söööööta :)


Najs tattoooos, right Kajsa?


Mmmmm Kajsa tatuerar..

Ångra aldrig det som en gång fick dig att le.. nae va

Började med NP i engelska imorse klockan 9, gick förfärligt bra.. Naerå det gick åthelvete men ah. Sen så hade vi världens längsta lunchrast och inga lektioner efter bara några elever från haga som snacka om Indien eller något.. Drog hem när vi sluta vid halv 4, och somna framför OC. Sitter hemma nu och väntar på att Frida ska höra av sig, OM hon nu gör det så ska vi dra och sola och på en liten promenix.. Men det lär ju inte hända..


Elin&Cissilation buuuusar barrA.


Men Sötnos :*


Söööötaa


Svensson får stryk av lilla Sebbe!!!

You make me feel good.

Skulle dragit ut på en liten promenix och solat med Frida. Men hjärtat fick lite förhinder.. Loveu gumman, finns alltid! Så de får bli imorgon istället. Nu blire och slänga sig i soffan och kolla på How I Met Your Mother, för jag orkar inte plugga mer.. Tar tag i det imorgon istället.. Puss

Bästaste Pettis och jag. Eller ska man säga Blekfisen&Jag? ;D


Jag saknar tre små nötter vid namn Loan, Fellan&Lovisa..


Tired and lonely still we stand.

Det får inte hända, då vet jag fan inte vad jag gör..
Kan inte allt bara sakta ner lite? Det går alldeles för snabbt!






...


DUNK DUNK DUNK DUNK!

Seeegt som fan i skolan, inge kul asååååå. Sluta tidigt iaf, hem och somna framför hem till midgård <3 Ner och sola nu.. Sen plugga, fan va nice!

Ge mig sommar..!!


I am nothing without you.

Gymma med Bästa Löfgren idag, sen gick vi en liten promenad ner till stan köpta klubbor.. Senvi  tog spånkan hem, pluggar för fullt och lite så nu. KUL MED SKOLA IMORGON, HELL YEAH OHJA MOHA. fuck damp hej.


Saknar min lillis :(

The last drop

Fan va lyckad kväll! Fast nae va? Drog ju som sagt ut till åby, var ju verkligen jätte kul.. hehe. Fick skjuts in av lille Johan till donken först, sen hem till Oliver. Tack för detru.


WE ARE P-R-O


Ereee fest elle?

Hah tja, jävligt rolig fredag måste jag säga.. Naedå jag hade fan äckligt kul. Direkt efter skolan så drog jag Bella&Frida till stan, mötte upp Alicia och John, gick runt lite. Köpte brillor och mössa, nice matchning där va. Sen så drog vi hem till Bella, eller ah inte Alicia&John. Så satt vi där och kolla på tv, fick några smådamp för vissa är lite sega i skallen :) Sen så kom Emilio. Och så stängde vi av tv:n och släckte i hela jävla lägenheten, och alla börja bli nojiga för att de fanns spöken där..HAHA. Och sen jag som alltid är så jävla kaxig och försöker bevisa att det inte finns.. haha. Så satt vi där, helt släckt. Jag kolla ut i hallen då vare släckt. Sen efter typ 2 minuter kolla jag ut igen. OCH DÅ VARE TÄNT!!! och vi alla satt i sofforna och de va ingen annan i lägenheten. Mamma, vilken panik jag fick..

Sen så åkte vi iallfall in till eneby och jag mötte Alicia&Elin, och sedan Ante. Så åkte jag, Alicia&Elin hem till Elin. Va där och kolla på Paranormal Activity, sist jag såg kolla jag knappt för jag tyckte den va så långtråkig. Men nu när jag verkligen kolla var den riktigt jävla äcklig :o Sen så kom även lille Krille. Jag&Alicia skulle ju sedan ta bussen hem vid halv 1, men det våga jag fan inte. Så morsan fick komma och hämta oss. Hem och sova och vaknade vid 12? Mog1!

Nu iallfall sitter jag här nyduschad och väntar på några av brudarna, sen ikväll så blire och dra ut till åby på lokalfest. Kommer säkert bli nice :) Bara vi hittar dit så ;) PusseeeN


Fridelyn&Mallan för någon dag sen :)

Blöööö..

Hur kan något komma tillbaka efter en sån lång tid?
Varför i helvete försvinner det aldrig?
Inbillning kanske, eller vad vet jag..


When tears don't fall.

Skolan gick som en spuuuurt, fick tillbaka engelska np.. vg barrA. Va ju lite roligt också att jag och Frida hade på oss exakt likadana kläder, förutom skorna då.. Fast ännu roligare va ju att vi inte hade bestämt ens utan att de bara vart så av en slump, komiskt! Men nice att vi tänker likadant ;) Efter skolan iallfall så vart det och dra hem till mig och käka med Leif, sen gymmet och nu är jag hemma och ska plugga.. Igen. Sen sova, puss!


VEM ÄR VEM??

Hahahaha.

Att sitta och anklaga någon för sådana hårda grejer är illa. Speciellt att du skriver att han inte vet vad han pratar om, när du i själva verket sitter och skriver massa bullshit om han som DU inte har en jävla aning om. Dubbelmoral eller vad?

Chillar base med Fridelyn.

Sitter @ my place med Frida. Hon ska dra snart, och Mallan måste sola.. OMGAH.
Seg skoldag med nationellaprov.. Men är man p-r-o så är man =) HÖHÖÖHÖHÖÖÖÖHÖ!




...

Jag bryr mig, det gör inte du.
Fan det va ju inte såhär det skulle sluta..


Varför äger vi så mycket för?


I suppose that i miss you, I suppose that i care.

Skola igen nurå.. Alla hade spexfoton idag, men jag sket it.. Hatar min klass tema haha. Hjälpte till och måla Jacob istället :') Slutade vid 20 över 2, men stannade i skolan till 4, fråga mig inte varför.. Slapp ju gå hem iallfall också ;) Kom hem och somna på dirren.. Så nu lär ja väll inte kunna sova.. Ska kolla på himym hela natten baRRA <3


Kajsa The One And Only Löfgren



Mallan är död. Typ

Nu är jag äntligen hemma! Okej, jag har vart hemma under natten och så men ändå.. Nu så ska jag sätta mig och kolla på OC och sova som en stock, haha :)

Men nu om igår då.. Drog på utbildningen med Kajsa klockan 9, bästa Hanna :') Slutade runt 4 vid de geer, och så skulle vi direkt till Bella. Men hon hade inte kommit dit än så vi va tvugna och vänta, och då satte vi oss på de geers skolgård, så kommer der typ 8 snorungar i åldrarna 5-9 år och börjar spela fotboll.. Vi är så rastlösa och frågar om vi får joina, självklart får vi det. Och dom frågar vilka lag vi ska köra, vi som inbillade oss att vi va as P-R-O sa, alla ni mot oss.. Hmm, snacka om att vi fick dyng stryk rätt ut sagt!

Haha, sen när vi väl kom hem till Bella så började vi fixa oss och lite saker i lägenheten, hann även käka pizza (a) Sen så började det strömma in folk, dödligt nice, tills några äckliga trash killar ska komma och förstöra. MOG1! Haha, blev lite trouble där, men de löste sig på dirren och då blev det donken och sedan hem till mig med Frida&Kajsa och sova. Sen upp idag igen klockan 8 och till den där jävla utbildningen igen, snacka om att man var död..

Och nu lite bilder från kvällen ;d


Fridis&Moi


Porr


Loveyou


Vacker tunga man får efter den underbart goda drickan :A


Maffiiaa.. Danne, Lucas, Marc, Melker, Mallan, Random, Emilio, Tjenis.


Kajsa, Alicia, Cissi, Jag, Fia&Frida.


Från i fredags.







Söta små vänner jag har :)

Shut up and sleep with, come on why don't you sleep with me?

Chilllll fredag, awsome i skolan, sen hem till Bella och lite så.. Sen hem till mig och käka, och nu är vi fortfarande kvar här.. Eller ah jag, Bella, Oskar, Matte&Jonte, chillat hela kvällen BarrAAA! Ska kasta ut dom snart för Mallan måste sova, för hon ska upp vid 8 imorgon inte kul, hoppas på en bra kväll, så skare nog gå bra ;) Puss



Loveuuu


Haha asså ärligt? SÅ JÄVLA SMEEXI :*

Don't worry, be happy

Segt i skolan, ohja.. Brandlarmet gick.. Alla halkade hela jävla tiden haha! Efter skolan så gick jag, Kajsa&Bella hem till mig och lekte kockar och lite så :') Sen tog vi spånkan till Bella och hämta lite grejer, och sedan till gymmet. Efter så vart de lite krångel, spring och så hit och dit.. ;) Nu är jag hemma och ska plugga.. Okej det säger jag varje dag och det blir aldrig av.. Men nu, nu jävlar! ;)


Kajsa, min sexbomb :*


Haha wtf?


Bellut, Random&Mallan, 6uellt


Kajsiiii


Haha ja vad ska man säga..

Om du inte kan förstå det, måste du ju fan i mig vara dum. Kallas vänskap. Men du kanske inte vet vad det innebär? Skulle inte förvåna mig ett skit, lev i din lilla jävla bubbla du, det är ändå ingen som bryr sig, du tror alldeles för gott om dig själv.

I forgot to say outloud how beautiful you really are.

Började skolan vid 20 över 12, hade heltid.. Sen så vart det inte så mycket mer än så, och runt halv 4 så drog jag&Frida hem till mig, käka och lite sånt. Sen ner till rese och mötte Krille. Sen till gymmet, mådde skit så blev inget för mig. Drog sedan hem och somna på dirren.. Och därför så kan jag inte sova nu.. Väldigt bra :)


Okej Kajsa, kurs kl 9 på MORGONEN lördag&söndag.. Haha jag kommer dö!

The Sky's The Limit.

Runt 8 drog jag ut och träffa Frida, så gick vi och mötte Thina, sen till turken och sedan förbi Olwan och lämna Thina och hämta Olwan och gick ut och gick, eller ah till ica och sen hem till Mattis där vi fastna ett tag.. :)


The butterfly effect.

Okej.. såg på The butterfly effect inatt, och därmed så kunde jag inte sova, och då blev det ingen skola. Vaknade runt 1 och börja kolla på himym igen, sen så skulle jag&Fridis och sola, men det fick ju sina problem så det blev inget. Blir att gå ut och gå med henne ikväll igen :')

Nu blir det och kolla på mer himym.. Pöss


Haha ärligt jag döööööör!

Nu kommer det fett vackra bilder på mig&Kajsa genom åren.. HAHA!


2007

Haha fyfan, när vi var i Stockholm alla 6:or :')


När vi skulle på bio, och vi skulle straffa Fia vare va? För att hon kom så sent, så vi gick in på partaj och köpte några jävla godisar som man blev as blå av.. Haha!


Sweeetaa


När vi va på kolmården :') ahhahahhaha




Lite bilder från hösten..













Vintern 07/08

Lika galen nu som då.. våldtäkt på stan, de gillar vi




Haha, när vi skulle ut och springa, minns du hur långt vi kom?


6uella cam tider :')




2008

Alla galna lindö kvällar! Haha så sjukt.





När vi va hos min faster innan grönan :') FORTSÄTT SIMMA!



På landet


Innan vi skulle paddla kanot..


Under tiden..







Efteråt..




haha, snacka om att det finns minnen :')


Störda jävla psyk.

Fan äre någon som har hört talas om att man kan ha en jävligt bra vän som råkar vara en kille eller? Blöööö, tror jag vet bäst själv om det var en puss eller ett strul :)

You take me higher.

Var ute på en liten promenad med Fridis, skönt och rensa tankarna och bara snacka. Hann även träffa Dennis&Anton ett tag :) Nu så ska jag kolla på OC igen och försöka plugga.. Fan skjutit upp det i en vecka, inte okej. Haha.

I love you Fridis

You left me cold.

Mår skit, ohja.. Ingen skola, fan dags och skärpa sig. Imorgon måste jag gå, sen blir det stan med Lovisa, måste köpa ny piercing och ett par nya shooes och briller :')

Ska kolla på OC nu, love it! :*


GE MIG HELG NU! maha, loveu lovis <3


If today was your last day.

Det gick ju verkligen dö bra på gymmet, eller inte.. Mådde skit hela tiden. Sen på yogan, fyfan kunde inte sluta garva, haha! KACHUNG, SKALLEPER och KAJSAS HÄFTIGA KARATE.. Haha fyfan, aldrig mer!

Sitter hemma nu och skulle egentligen plugga lite, men tror jag gör det imorgon istället.. Nu så ska jag se på american pie om det är någon som bryr sig, pussshejjj


Böhö, min älskade piercing har gått sönder :(

Oh im thinking about our younger years.

Vaken nu, halvdöd ohja.. Ska gymma&ta ett yoga pass med brudarna sen, kommer jag orka? Nae.. Haha, ahja lär väll sova gott inatt iallafall. Pööözz


Awsome!

Hemma nu efter en helt awsome kväll hos Elias, tack så mycket för att jag fick komma :) Va hur kul som helst, sen spåra det ju såklart ut lite i slutet, men men ;) Nu är jag&Lovis hemma och ska sova snart. Imorn blire och plugga och sedan gå på yoga med kajsa&frida ;) Puss!

lite bilder från igår:


Bella&Elino


Bellut


Fille&Frida


Elis, Frida, Fille&Jacke


Frida, Elis, Fille&Jacke


Oskar??? haha


Bästa Olwan&Jag



Och nu lite bilder från ikväll ;D


MCM.. MC DONALDS MALLAN OR WHAT?


Bellut


Fridis..


Bellut


Fina flickor varje helg, var god och svälj


Pooorrr


Hahahaha vafan?


Lovisa&Mallan


Sudddiigt... Bella&Elino


Bääästu <3


Jag&Bella, hahahaha


Vadå minnen?




3 år Fridis!

Jag är en gummmibjörn.



BBBÄÄÄÄÄSSSTTTTAAAA!!!!



Är med lilla Fridelyn, snart kommer Bellut.. Sen blire och möte Elin&Selve, sen paaarty, typ!


I want it all.

Klar nu, eller ja vaknat och färdig duschad och så iallfall (a) Sitter och käkar och försöker bestämma lite för ikväll, får se vad som händer, något finns det ju alltid, eller? Haha =)

Igår då.. Så åkte jag ner till norrtull med pett, där vi sedan mötte Elin, Frida, Bella, Matte&Lukas :)  Sen så gick vi ner till rese där vi mötte Fille&Elis, och sen så tog vi bussen ut till Jurlsa, sedan hem till Oskar, där det sedan kom lite folk till :) Blev en as nice kväll med brudarna, grabbarna och lite andra saknade åbybor :') LOVEU!


Pettis&Jag, sällan detta händer? Ae va


Elino&Pettis.. Sweeet


Fridis&Bellut.. Loveu


Drar mig nu..

Blir jursla ikväll, nice eller? Ja det får vi allt se.. Bästa brudarna&grabbarna är ju med så de löser sig nog ;)
Pussss..

GRATTIS TILL MATTIS SOM BLIR 16 IMORGON! BÄSTA DU

Mallan och Fellan i ett nötskal.

M&F: EXCUSE ME!
MAN: YES?
M&F: Do you speak swedish?
MAN: Ja det gör jag.
M&F: Good, can we borrow a cigarett?
MAN: Ja.
M&F: Thank you so much, do you have a lighter to?
MAN: Ja
M&F: Thank you, bye!

hmm.. inte förens efteråt kom vi på att vi pratade engelska och han svenska? Hahaha


Baby i know.

Ingen skola idag, he-he.. Serverad med med pizza imorse när jag vakna.. Tjock? Nae va. Drog till skolan vid 2 typ mötte Frida&lite så, nu är jag hemma igen och skriver ut och sätter upp bilder på min awsoma vägg (y) Blir och tare lite lugnt sen ikväll får jag se vart vindarna vänder, eller ah vart grabbarna vänder. HEJ!


We're all a part of it.

I've always taken for granted that you always will be by my side, but just like everybody says, don't take anyone for granted..

 

WOOOOA WOOOOA WOOOOA WOOOOA!


Im a dead man yeah.

Segt eller vad? Först skola.. bild-svenska-so/heltid-idrott. Fett nice att jag typ somna ett antal gånger eftersom jag inte sovit ett skit inatt.. Efter skolan så drog jag, Kajsa, Bella, Frida&Adde hem till mig ett tag.. Käka lite och så. Sen så drog jag, Kajsa&Bella till stan, lämna tillbax en tröja och köpte en annan, plus parfym ;) Sen drog vi och gymma, gick dö bra.. Men nu tyvärr så är jag helt död, yäyho!

Nu så ska jag in i duschen, sen se på criminal minds, och sen plugga. Matte&So prov imorgon, inte kul! Hoppas att kvällen blir nice ändå ;)


Fridis&Moi.. Hello Patsi, where are you? hahaha

One Tree Hill..

.. is saving me again! Hmm, klockan är 4.. Ska upp om 4 timmar någon idé och sova? Nae va skulle inte tro det..


Lovisa, Loan, Nelly&Jag i somras. Miss it..

Sommar skulle inte sitta helt fel nu, fyfan för det här äckliga vädret.. Snö skare va i skidbackarna så alla skidfreaks inte har något och tjuta över, och sen så skare inte va snö på alla jävla gator. Och verkligen inte is så man slår ihjäl sig så fort man går ut.. Fan vad arg jag blir.. Inne i mars nu och det är fortfarande snö.. Fuckit. Sommar och Värme, hell yeah så skare va ;)


The first cut is the deepest.

As nice dag i skolan, en lektion bara som var klassråd i typ en halvtimme ;) Sen blev det stan med Lovisa och även Thinis ett tag.

Nu är jag hemma och väntar på käk och sen blir det plugga.. Och sen greys ikväll (Y) Träna imorgon då, Bellut joinar ska bli kul haha ;)


Kajja Bajja


Hello feta kinder. hamstermallan

 
Cissilation


Belluuut



Bjuda på sig själv vare va? Moe, bästa moe


Cissilation goes moearn


Orgibooooiiii... moe eller va?


I hope it's gonna make you notice.

Först skola som gick förövrigt snabbt, direkt efter så blev det och dra och gymma med Kajsa och Alicia. Gick snabbt.. sen gick vi till strömma och tiggde skjuts men lyckades inte, fick ta spånkan hem. Drog och sola en snabbis och sen hem och plugga, eller ja sov.

Kollade på bästa DHW nyss, love it! Sen bästa greys imorgon. Nu blir det att plugga lite no för jag har prov imorgon, och börjar 20 i 11, oerhört skönt. Puss


Jag, Mattis&Phille, elaka graaaabbz..


Hey watchmen.. Jonas målar vackert ohjaaa.


P-R-O!

Suddenly everything has change.

Im done! Yes tack hej woho hehehhe. Bara två prov och plugga till då.. Men det gör jag fan i mig imorgon!

Blir och gymma med Kajsa imorgon, och antagligen Alicia som vanligt? ;) Sen plugga för hela slanten, fyhelvete vad kul.. Men vad gör man lixom..

Gullig bild.. Loveu Kajsa!

It will always be you and me.

Vart och dygna inatt, drog till skolan vid 8.. Troru inte vi börjar halv 10 eller? Kul.. Hade syslöjd, sen mådde jag in åt helvete skit så gick hem, somna runt halv 12 och vakna nu. BRA JOBBAT!


Bild från när vi va hemma hos Bellut för ett tag sen :)

GRATTIS RICHARD!

17 hela år, inte illa de inte ;)