Ett års mellanrum, någon skillnad? Haha




Bedtime now, hmm nae va?

Inte nice med skola imorgon, nice med gym efter? Jaråå. Nice och träffa Nells på tisdag och färga håret? Jaråå. Hoppas på en snabb vecka nurå, så helgen kommer ;)

Älskar dig Nellsy, oavsett vad.




Sommar skulle ju inte sitta helt fel nu va?


























Jävla dator..

.. Tur att Himym finns <3 skola imorgon, fifan vad kul.

Bästa Jacke och jag i skolan i fredags :)


Baby don't cry, things are about to change


How i met your mother

Blacka igår, va väll nice så länge de vara.. dock vare ju inte nice och stå och frysa ihjäl i en och en halvtimma i typ -20. Fridisen sov hos mig, och hon drog hem tidigt idag, och jag fortsatte sova. Sen runt 6 gick jag hem till Olwan där Thinis också va, va där ett tag, sen så drog hon och jag och mötte Bella&Alicia och gick hem till Anton där det va lite folk. Sen så drog jag och Bernad? tror jag hem till Ragge ett tag, och sen tillbax till Anton, och sen så gick Thinis och jag tillbax till Olwan runt 12 och kolla film med grapparna :') Är hemma nu och ser på himym <3


Bästa Pett och jag igår <3

Fridaay

Sitter hemma hos Fridelyn nu och kollar på One tree hill. Ska snart hem till mig, sen så blir det antagligen att dra till blacka med grapparna, fridis och bellut :)

bästa du..




Fan va kul..

.. att min dator har krashat.. Blö, kul att alla jävla bilder och så försvinner. Gaah

Depressing

This sucks. Pusshej, drar mig ut.. eller ah hem till Oliver.. he-he


Gårdagen ska vi inte ens prata om..

Haha, men hell yeah vilken rolig helg. Lite synd bara att folk ska ljuga om saker ist för och säga sanningen, lågt. Va med lille Fridelyn iallfall så det dög ju ;) Hoppas den här veckan går fort så det blir helg igen, lär ju bli lite roligare än denna ;) Såg på 2012 nyss.. Fyfan nu är jag rädd, haha!


Fridelyn next

Drar mig hem till lilla rara Fridelyn alldeles strax, pöössen :*

Love you gummäään!



Tråkig fredag, ohjaa

Seg, jävligt jävla seg fredag.. Hoppas denna kväll blir en aning bättre, mohaha! Blir och träffa lille Fridelyn så får vi se vad vi gör, he-he.


LITE P-R-O! tsss.. hmh nae va..


Bellut&Moi.

Lite kul man kan ha på mediamark.. Eller hur Bella? ;D




Äntligen helg imorgon

Skola är överskattat, Sova är överskattat, har sovit för mycket.. Wtf?!

bästa Jackibooi and moi in school..


Hehe with Fridelyn

Drog till Fridisen igår vid 6 kanske.. Vi drog ut och träffa Thina och sen hem till Olwan. Kollade på film där och drog ner till donken två gånger eller något :) nice't!

Nu sitter jag och kollar på oc <3 löveit


Jefflaaa hottiie


Ännu hottiie'gare


Haha Thinis säger till Frida att hon inte får röka..


Frida råå.. Najsa pjucks btw

Tre bilder från i fredags i Lindö


haha oscar&jag, nice min huuh.


någon, jag&dennis :D


hahahaha! loveu loan <3

Friday night

Va i lindö igår med Loan, de va nice, tills dom slängde ut alla för att typ alla hade dragit med sista bussen, as kul. Så jag och Loan fick skjuts av någon friend till Dennis&Oscar in till stan, då vi mötte massa randoms.. satt på donken och sen så kom Loan pappa och hämta oss och vi åkte hem till Loan och sov.. typ iallfall..


bby

R.I.P 28 augusti 1998 - 14 januari 2010

Min lille älskade nin :(


Söta bilder..










Underbart söta vänner man har..

Nödvändigt?

Men ja, det är ju så jävla moget och smart och kommentera ett inlägg anonymt och kalla min kompis slampa och massa, när det tog 5 minuter och lista ut vem det var som hade kommenterat.. Haha, fail..

Stay awake all night with Kajsi

Jag och bästa Kajsinen har suttit uppe hela natten nu.. Och det är skola om 4 timmar. Dö bra, gissa om jag kommer vara död imorgon.. http://kaajsalofgren.devote.se, Kajsas blogg, check it out!


Bästa Kajsa&jag i 6an.. Saknar våra tider snuttan.

Bästa Pett <3


På rymmen med pippi långstrump

Vaknade runt 2 idag, kollade på film, sen vid 5 så kom Emil&Krille. Kollade på tv och lite så.. Dom drog typ nyss och nu sitter jag och kollar på bästa Pippi, som går på någon jävla b-kanal. Haha skola imorgon då, gud så kul!


Sista kvällen på lovet..

Vart en liten nice kväll hos Matte med bästa grabbarna, Fridisen och lite blackatjejer ;) Tack Matte! Blev även rullning i snön och bastu som ett bra avslut!


Jacob, Frida&Philip <3


Jacob, Frida&Philip <3


Bästa Oskar <3


Frida, Johan&Jag <3



Matte, Frida, Johan&Jag <3


Haha oh shit Frida gillar och äta upp killar..


Jag och Johan <3 Mohaha


Haha bästa Frida.. Jävla porrstjärna <3

lördag

Mohaha bara för att jag klarade av och va uppe i 30 timmar.. Yes.. hm not. Igår alltså torsdag natt/fredag morgon så satt jag uppe och kolla film och spela sims, tills klockan 10 då jag drog och sola, sen hem och duscha, käka och fixa mig och vid halv 1 så tog jag bussen ut till åby och mötte Krille, sen satt vi inne på hulta ett tag. Sen på unkan ett tag. Tills lite innan tre då vi drog hem till Linnea och va där, sen runt halv 4 så drog jag hem till Loan där jag fastna till halv 10, somna ett antal gånger. Missa bussen vid 20 i 10 så jag gick till unkan och vänta till nästa buss skulle gå, sen så drog jag hem till ab ett tag där alla grabbarna va.. Och lite innan 12 så kom mamma och hämta mig, och när jag kom hem så vart det sängen på bums och vakna upp nu idag klockan halv 4, nice't!

Idag så ska jag till mormor och käka, sen så blire väll antagligen och träffa grabbarna igen.. Puss.


oc

Sitter och kollar på det bästa avsnittet av oc som finns.. När äckel Lindsay försvinner och när Summer och Seth blir tillsamans igen, cryy moment there.


idiotas

Vaknade runt 4 idag av att Alicia skulle hämta sin pulka som har stått här sen i 7an under en ganska rolig incident då jag fick dra Alicia hem till mig från henne klockan tre på dagen, as kul.. Drog ut runt 8 och mötte Johan&Oskar och gick till Ab där det var fullt ös, naerå men det va proppfullt i rummet iallfall, va där ett tag och gick runt lite och sluta med att jag, Johan, Oskar, Olwan, Matte, Phille och Jacke hamna hos mig =)

Jag har lite problem med att jag somnar runt 7-8 varje morgon och vaknar runt 4, måste vända på dygnet. Så jag ska vara vaken nu tills imorgon kväll.. Kul, ska ut vid 10 och sola, sen runt halv 1 så ska jag till åby.. Seg som fan lär jag ju va.. Men skitsamma, mahaha..












"asså det kanske är dags och raka benen snart"




finns inte sötare assåw... haahha


Ni ser, det finns INGEN likhet..

äckliga vinter

Okej nu, eller aa snart så drar jag ut och åker pulka med några av grabbarna.. Måste ju passa på nu när det är äcklig snö och äcklig vinter, haha! Lite tråkigt att nästan alla börjar skolan imorgon, och vi på måndag.. Mhm vad kul, jippikajajej om ni förstår vad jag menar, hehe.


När jag och Alicia åkte pulka för ett tag sen. Saknar dig muppen..

lalalalalala

Sitter här och har precis varit och solat och väntar på hunny bunny.. mohaha. Får se sen vad kvällen har att erbjuda, att sova skulle ju inte sitta helt fel vaaaa?


ge mig sommar.. hatar vintern, usch

2009

bilder från 2009
- it's not what we did, it's what we had.






dagarna med de bästa <3




kryssning med fridelyn <3






dagarna i åby och alla gransjönäsfester <3 haha








alla parties och myskvällar med brudarna <3






nyår 09 <3


självklart så är det massor jag inte fått med, och miljontalsbilder typ som fattas, haha! menmen.. ett jädra bra år har det varit, får hoppas på att 2010 blir ännu ännu bättre =) tack alla ;)


med loan baby

Seg dag.. Har fan inte gjort ett skit.. Blev inget linköping pga vissa saker haha. Sov istället till 5, och vid kvart i 7 så tog jag bussen till åby och gick hem till Loan. Efter ett tag så gick vi till åbykrog och käka, kebabtallrik in my heart! Mohaha. Sen så drog vi hem till henne och kolla på Wild child och vid halv 12 så kom mami och hämta mig. Nu sitter jag och kollar på bästa oc, och käkar chips, yuuummie.. puss =)



Loan ville inte va med på kort, böhööö!


Johans och min hand.. Fina hjärtan gör han ju iallafall.,

inventera @ maxi, eller vad det nu heter?

Tjaaaaaa! Vaknade vid 3 idag, duschade och käkade sen lite innan 4 så kom Frida och hennes mami oh hämta upp mig, så åkte vi till maxi för och inventera. Inte det roligaste, men så jävla värt pengarna! Drog hem direkt efter så kom Emil till mig ett tag, drog vid halv 11 typ, då jag somna, så vakna jag nu.. Ska upp tidigt imorgon, för ska till Linköpings badhus med massa retards! Nu ska jag checka film, sen sova pussen =)


Jag och bästa Fridelyn på nyår <3

It dosen't feel right

Vakna runt 3 idag, Emil kom och vi drog direkt ut typ och käka pizza. Sen till åby, jag drog hem till Nelly där även Lovisa va. Va hemma hos henne ett jävla bra tag, sen så drog vi hem till Thina en stund och sen hem till Nelly igen.. Segt som fan. Nu sitter jag hemma och kollar på OC, och ska väll sova snart.. Puss


Bästa jag, mohahaha


NYÅR

.. finns bara ett ord, BÄST!
tack bästa pett och allt annat folk!


Frida, jag&Nelly <3


Frida&jag <3

kommer fler bilder när b.la, Frida skickar :)