TAKE MY HAND AND I WILL ALWAYS BE THERE FOR YOU.


Snygg Thina och Snygg Jesper i lördags.
I lördags så hängde jag med dom stora flickorna, Thina och hennes kompisar. Sen såklart pappa JJ&Gustav. Drog även ett litet nattbesök hos Kamila och sedan hem till sängen för att sova! I söndags så umgicks jag med min käre Pett på dagen och sen runt 6 hugget så vart det att åka ut till Sara för att käka med b-rudarna. Vart en lite spontan tripp ut till Ågelsjön för mig, Nelly&Corre också. Tog med oss taxi Victor också. Satt runt brasan där va med Marran, Jonas, Alle&Fredda. Mysigt värre. Nelly&Victor drog sig hemåt medans jag, Corre och grabbarna stannade kvar. Tröck in oss 6 pers i ett 4manna tält, det var inte ens trångt!

Dagen efter var seg och VARM som fan. Det är sjukt att det kan vara sådan skillnad mellan dagarna och nättern egentligen.. När jag kom hem så drog jag en rejäl dusch och begav mig sedan hem till bröderna Jernberg och spendera eftermiddagen där. Riktigt soooooooooft!


I CAN'T TELL YOU WHAT IT REALLY IS.


Var ju som sagt och firade Lunkan lite smått igår. Sen eftersom att dom skulle ut på krogen så fick vi som var minderåriga hitta på någonting annat! Vi tog en sväng förbi Nicke ute i Ljunga, inte så livat direkt.. Men höll ändå på och dö av garv.. Synd att folk inte kan bete sig, typ!! Runt 12 hugget så drog jag hem, bytte kläder osv och sen så gick jag hem till Jessica. Lucas, David&Oskar var också där. Lucke och Davve var knök så de sjöng om de, härliga grabbar!

Idag så vet jag inte vad som händer? Suttit ute på balkongen ett tag, men dem där jävla horpollena dödar mig.. Påskmiddag också, äckligt som fan! Fortfarande trött på sånt skit sen efter jul.. Menmen, nu så ska jag knalla iväg ett tag, hörs later osv <3

WE MIGHT NOT GET TOMORROW.


Tilda och Corre för en vecka sen då vi campa eheh.
jolahopp. Livet leker, typ. Har gått ner några toner i håret nu på vissa ställen. Trivs bäst så faktiskt. Idagens så är det fredag och ikväll så blir det att fira Lunkan! Trevligt värre. Krök sugen också, suger att vara minderårig för tillfället faktiskt. Dom senaste dagarna så har jag fasen inte gjort någonting, hängt på stan, på fräcka hjärta hjärta. Och shoppaholicat lite osv. Hängt med grabbarna osv. Och igår så vart det en promenad genom stan och sedan till Kamila och spendera natta där. Stan idag på dagen också, jobbigt.

Nej men nu så ska jag platta hårfan:et och sminka mig. "Man vet att det är party när mallan har smink på sig" Typ. Heheeheh. Hejdå.

I LOVE THE FEELING YOU BRING TO ME.


Stekar Marran får stå för bild. Kräftan <3
Redan tisdag nuråååå, lovet snart slut ju. Fuck life. Nejdå men sitter iallafall på balkongen och chillar daze med mig själv. Ska väl träffa Correbus senare får se va, härligt väder äre ju iallafall! I lördags iallafall så umgicks jag med grabbarna och kolla på film hemma hos Jacke, äcklig jävla horfilm alltså! Sen i söndags så åkte jag ut till Nelly och softa på altanen med henne, Corre, Jonas och Victor. Drog på grillen och laga sjukt god mat, sen så vart det roadtrip runt hela jävla Sverige typ. Ae okej Norrköping då, menmen. Jag och Corre var en sväng hos Kamila också! Jag fucking cykla dit. Duttig cheeeeeey!

Igår så kom Jonas hit. Han, jag&Corre drog upp till ica och köpte glass, sen så drog vi hem till Martin och hängde lite va. Runt 6 hugget så tog vi cyklarna hem till Alle där vi grilla igen, mysigt värre. Kallt vart det ju också. Blev en roadtrip på det också, sen hem och sova så jävla gött.

AND NEVER KNOWING WHAT COULD HAVE BEEN.


Mina gööööööörls hos Tilda i torsdags.
Hej på er! Jag är typ sååååååhääääär trött. Sov ändå 12 timmar inatt, men ja jag är ju alltid trött ändå.. Tidigt idag, eller ja vid 1 så åkte jag in till stan med Thina och softa läääjte. Jag vill ha pengar, jag vill ha kläder.. Heh. Därefter så drog jag mig hem till mormor för lite käk osv och nu så är jag hemma och ska dra ut och träffa grabbarna tänkte jag va. Skönt och inte göra något faktiskt, lam känner jag att jag har blivit..

Men hmmm i torsdags då när vi skulle grilla hos Tilda och det vet ni? Nae de vet ni inte, men grilla gjorde vi iallafall och fick sedan för oss att åka ut till tre idioter i en husvagn ute i Sörsjön. Jävligt kul hade vi ju iofs, otroligt värt sätt att inviga påsklovet. Det enda negativa (förutom att spriten inte räckte) var att det var så SATANS JÄVLA KALLT när vi skulle sova. Fyfan! Och igår, fredag så var det en liten ferre hos Tilda på kvällen för att fira Loan delvis! Men mådde fan inge bra så åkte hem runt 11 och fick skjuts av bästa Marran som äääääntligen fått körkort, grattis göbben! Men ska dö eller något nu, hörs!


THE ONLY WAY TO KNOW FOR SURE IS TO JUMP IN WITH BOTH FEET.


Jag&David idagens!
Malin är glaaaaad! Jag har påsklov, hehe. Ganska så rejält jävla skönt faktiskt. Provet idag gick faktiskt bra tror jag. Efter skolan så vart det att dra ner till stan och chilla på fräcka ett tag med Tilda, Corre, David&Danne. Sen därefter en staden runda. Nu så är jag hemma och har duschat och lite sånt. Ska snart bege mig till stan igen för att sedan åka ut till Svärtinge, till Tilda där vi ska inviga grillningen! Häärligt Hääärligt!

Fick ju lite spontant för mig för någon dag sen att jag skulle följa med till P&L i sommar iallafall. Övertalade päronen idag. Så gött. Kommer bli aaaawesome! Men nu så ska jag slänga i mig något. HÖRS!

BECAUSE I REALLY KNOW THAT YOUR'E BETTER THEN THAT.


Typ världens största bild med världens sämsta kvalle. Men fan så härligt det ser ut! Alicia och jag för snart 3 år sen. Foooort tiden går när man har roligt!
Provet imorse gick förvånandsvärt bra.. Bättre än vad jag trodde iallafall. Hade sedan en lååååång lunch och därefter en lååååång matteletion där vi fick tillbaka våra första matte B prov/test, IG hjärta hjärta. Slutade runt 2, riktigt skönt. Tog spånkan hem och la mig i soffan och sov i någon timme, såovanligt.

Nu så är det bara att börja plugga igen, kultur och idehistoria imorgon och en hemtenta. LOVE IT. Snacka om att det ska bli skönt med lov!!! Får se vad som händer senare, inte träffat Thina sen i söndags.. Fan har hänt?! Haha, ae då men vi hörs latero osv.

BUT IF YOU NEVER TRY YOU'LL NEVER KNOW.


I somras hos Lucas. Väääääldigt snygga tjejer måste jag säga!
Trött på det här, har självklart lyckas skjuta upp allt puggande. Kommer gå bra imorgon känner jag. Druckit upp en hel 2 liters cola och är fortfarande sjukt trött. Behöver redbull känner jag. Menmen, vem orkar gå ner till statoil nu? Får leva på saft hela natten.

Chillar med livet och längtar till på fredag. Ta det med en nypa salt skulle jag vilja säga, men de går ju inte. NAE. Haha okej, vetinte vad jag pratar om. Eller jo okej jag vet men ingen annan vet. KUL LIV. Ska fortsätta med pluggndet nu iallafall, bara att bita ihop.. HÖRS!

HEARTS BURST INTO FIRE.


Vintras någon gång va, glad cheyy.
Sov sjukt dåligt inatt, inte direkt ovanligt.. Men som tur var så hade jag bara två lektioner idag. Riktigt skönt faktiskt. Drog hem direkt efter och somnade direkt i soffan och vaknade nu. 4 timmars sömn, kommer verkligen ha tid för att plugga ikväll! Men nu så ska jag pigga till mig lite genom att hämta lite cola, love that thing. Hungrig är jag också, får kirra det va.. HEJ

I HATE THAT WE ONLY HAVE OURSELVES TO BLAME, EVEN THOUGH THAT WE ARE BLAMING EACH OTHER.


Jag mår bra. Ett stort plus att det varit så bra väder ute idag. Jag Malin Petersén var ute och gick själv.. Kan ni fatta det?! Cred till mig. Var tvungen att tänka lite kände jag, reda ut min egna jävla tankar som alltid lyckas förvirra mig av någon anledning. Hatar att jag tänker så mycket.. Men nu är det skitsamma, 4 dagar kvar till lov som kommer invigas med en födelsedagsfest för Louisa. Fan va jag ska bli full, bara så nivet.

Har lite och göra de närmsta dagarna.. 2 prov som jag måste klara, plus en inlämningsuppgift. Inte så kul direkt, ska nog börja kolla på geografin nu eftersom att det är så mycket. Hatar att jag inte tagit skolan på allvar nu i 1an. Tror groggen har tagit över mitt liv.. Men nu så ska jag försök göra något vettigt. Ha de bra ni <3


HOPING FOR THE BEST, BUT EXPECTING THE WORST.


Nyvaken tjej efter en väldigt jobbig dag i skolan, fyhelvete. Ska bege mig ut nu och inte göra någonting, sköööööönt som satan, typ eller inte. Hare göttans.

I JUST DON'T GET IT

Luuugn helg är bara förnamnet. Har seriöst inte gjort någonting?! I fredags så låg jag hemma och sov till typ 9 och runt 10 så drog jag hem till Cornelia. Dit de kom lite folk i olika omgångar, satt framför tvn och gjorde absolut ingenting, treeevligt. Vaknade upp där igår och då så begav sig jag och Cornelia hem till mig, gick till ica och köpte glass och lite sånt. Sen så kom Nelly runt 7 kanske? Då färgade vi hennes hår och efter ett tag så kom Viktor och hämtade oss och så åkte vi hem till Nelly och kolla på den nya Harry Potter, awesome!

Vaknade för en stund sen, får se vad denna dag har att erbjuda.. Hmm dra och sola och sen bara sova? Låter as braaaaaaa! Jaja. PUSS1

THERE'S NO WAY OUT OF THIS DARKNESS.


Smarrig bild på Fellan och mig från bussfesten i höstas..
Daaaaaamn hello! Bränt sönder min ansikte känns det som, ILLA! Ehehe, vem är ledig imorgon då?! Jomen jag, eller ja hela min klass typ. Ganska så skönt! Matteprovet idag gick SKIT. Utvecklingssamtalet gick SKIT. Ja allt gick skit, men jag är glad ändå! Idag så har jag inte gjort någonting förutom att jag har solat, sovit och träffat Thina! Ovanligt.

Nej men nu så ska jag ta mig en blund och sova ut riktigt ordentligt imorgonbitti. Ääääsch kommer inte kunna sova på ett bra tag så de blir OC nu, hel rätt! PÖSS


NOW SHOW ME SOMETHING PRETTY.


Glad chey som precis fyllt 15 bast.. Känns som igår ju!
Nu är jag fasiken stolt över mig själv.. Gjorde klart uppgiften, cred till mig. Fick reda på en förfärlig sak nyss, har utvecklingssamtal imorgon, ohfuuuuuuuck. SKA hoppa av spanskan också har jag bestämt mig för.. Onödigt med energi om jag ändå inte får g ju?!

Just nu så vill jag faktiskt ha helg, vet inte varför. Ryktades om lill-lördag på torsdag! Sugen men ändå inte, tanken på alkohol får mig att vilja spy just so you know. Kanske ska bryta pakten och inte röra en droppe alkohol denna helg? Har ju som sagt inte vart utan sen i somras, det om något är ILLA! Jaja nog om det, skiner solen imorgon så lovar jag att vara snäll mot Cornelia. På tiden kanske. Men nu så ska jag faktiskt försöka sova, hare göttans.

AND THERE'S NO SENCE IN PLAYING GAMES.


Mina "fina" tjejer i söndags..
Ingen skola idag heller, mår fan inte bra alltså. Vaknade vid 2 också, vilket betyder att jag inte kommer kunna sova inatt.. Men imorgon måste jag gå, har matteprov! Kill me. Men de bra, då har jag tid för att göra klart min inviduella del som jag inte gjort än hehehehe. Bästa jag.

Men idag iallafall så har jag umgåtts med Thina och gjort ingenting. Världsbäst på det ju. Solat, ätit paus och kollat på American Idol, såååå jävla helrätt. Är hemma nu iallafall och det blir lite OC och cola, ovanligt så att sääääge. Hörs.

YESTERDAY ALL MY TROUBLES SEEMED SO FAR AWAY.


Viktor och jag för ett år sedann typ.. Neger Mallan.
Mådde verkligen skit imorse. Fetaste huvudvärken, feber och grymt ont i halsen. Lucky me. Men klarade självklart inte av att sitta hemma hela dagen, sjukt bra väder ute ju. Så drog hem till Thina och så gick vi och sola. Sedan så drog vi bort till ica och mötte grabbarna så glodde vi lite när dom körde fotboll, nice life. Är hemma nu iallafall och har sjukaste huvudvärken igen och tänker fan sova snart. Blir lite OC, kladdkaka&cola. Duger gott och väl. PUSS

MEN BARA NÄR DU INTE HÖR VÅGAR JAG SÄGA SÅ.

Fartfylld söndag, eller inte. Cornelia kom hit runt halv 2 och en kvart senare så kom Victor&Nelly och hämtade oss så begav vi oss till Linköping för intagningen till Idol. Gick as bra, guldbiljett dirr. Eller så skulle jag aldrig ens sjunga seriöst framför en människa. Kråka vare ja. Va där ett himla bra tag och kom inte hem förens vid halv 8 och då så var det bara att sätta ingång med pluggandet. Redovisning imorgon, hoppas på att det kommer gå bra.

Har även matteprov och en inlämningsuppgift den här veckan, vad jag vet nu. Sjukt kul, fan vad jag älskar skolan. Har även lyckats få en blåtira, IGEN! Dock mitt eget fel denna gång.. Hur fan lyckas man dra igen dörren på kindbenet/under ögat? Det är fan frågan. Jamen iallafall, ska ta mig en tupplur nu, börjar 10 över 8 imorgon.. GODNATT!

RÄDD ATT FÖRLORA NÅGOT JAG INTE ENS HAR.


Saknar dig min lilla storebror, inte helt rätt utan dig faktiskt <3
Jag är bokstavligen talat D-Ö-D. Gårdagen tänker jag inte ens kommentera, verkligen bara to much. Idag så var jag uppe med tuppen och mådde toppen. Åkte ut och handla med Thina, JJ&Gustav. Tog inte ens lång tid, seriöst två timmar inne på City Gross, WTF lixom? Efter det så vart det och stressa hem, duscha&fixa sig(byta kläder) och sedan ta bussen till Sissela där vi b-rudar hade "grillkväll." Men hmmm... Vart fan var grillen?! Mikrad kyckling hjärta hjärta. Sen så skulle de as taggade brudarna dra vidare till en fjorrefest, men jag var ju skapligt o-tagg så sket i det va. Så nu ligger jag hemma och kollar OC och ska sussa snart. GODNATTENS!