THERE'S NO WAY OUT OF THIS DARKNESS.


Blond&brun, såre ska va. Saknar det SÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄR mycket.
Eva&Adam är min nya drog, eftersom att det aldrig kommer ut några nya jävla Gossip girl avsnitt! Lakkfan. Naedå, men Eva&Adam äger ju.. Tobbe är fan min idol, sjuuuuukt jävla grym serious. Ae känner mig så jävla lost, helt spärrad från verkligheten. Får tvinga mig själv till skolan imorgon, måste sköta skiten fifan.. Blir fan dum i huvudet av att sitta inne, rastlös chey. Så sprallig som jag var i fredags är fan sjukt.. (låg ju hemma från tisdag kväll till fredag eftermiddag..) Sissela kollade på mig som om jag vore riktigt efterbliven.. Menmen, nu back to Eva och Adam och sedan sova! Börjar 10 imorgon, skööööööönt!

YOU ALWAYS THOUGHT THAT I WAS STRONGER.


Dvärgen emma och jätten malin, lite random sådär från i fredags.
Seriöst nu, måste gjort något förjävligt med mitt huvud alltså. Skulle inte förvåna mig om det är en tumörjävel eller något. Aedå, men haft ont som fan i en vecka typ. Illa alltså. Blev ingen skola idagens, förjävla trött och ont och ae javene vad. Ska lägga mig och dö framför tvn nu. Hare gött.

NÅGONSTANS IMELLAN VAR JAG.


En snygg tjej och en snygg kille, finns de mer och säga lixom?
Dränker mina sorger i cola. Inte för att jag har något och vara ledsen över, men de fan skönt att låtsas som de här i min ensamhet. Tycka lite synd om mig själv osv. Riktigt taggad inför den här skolveckan. Prov på onsdag i geografi och jag kan ju såååååå mycket, men jag löser det. Ska va på varenda lektion den här veckan, sjukligt bra tycker jag iallafall. Träffa min ääälskade lille Pettis också, awesome med stort A lixom.

NO ONE KNOWS WHAT IT'S LIKE


Ändrade planer, bor hemma denna natt istället. Njuuter lite av att ligga och kolla på grymma serier medans Cornelia kör spinning just nu. Mår bra, går bra. Okej, jag ska fan inte röra mig mer ikväll, typ. Skulle behöva plugga, men det är ju bra att jag inte har några grejer lixom. Jaja, fuck that fan. Jag vill ha sommar, som jag säger varje dag typ. Den här jävla vintern har blivit alldeles för jävla mörk.

....

Tröööttt på allt, hatar't. Om jag hade en pistoljävel skulle jag fan skjuta hälften av alla mina "vänner" rakt i pannan, eller varför inte i munnen?

OH JAG ÖNSKAR SÅ ATT JAG KUNDE FÅ ALLT ATT ÄNDRA SIG.


Nellan och jag i somras, förjävla härligt.
Eva och Adam för hela slanten nu på morgonen. Sen senare så blir det och flytta till Nelly över natten, awesome. Saknar den tjejen faktiskt. Eftersom att jag inte har något vettigt att skriva så säger jag, heråååååå.


DET FINNS INGET SOM KAN ÄNDRA REDAN TAGNA STEG.


Snygg mallan skulle jag kalla det.
Mår bra går bra. Kvällen igår va jävligt kul så att säga, like always? My b-rudar fucking ruuuuuules! Kom hem till Thina runt 4 hugget efter att ha åkt taxi med en jävla chafför som prata som en kråka, typ. Jaja, umgåtts lite med Corre idag och nu så ska jag dra mig hem mot Kamila för andra trevligheter, just so you know.. BYE FUCKERS HÖRS LATER OSV, ELLER?

WE SOME PLAYERZZZZ

Sitter hemma hos Thajnaljna. Dragit en runda på stan osv. Snart så äre dags och åka ut till åby hem till Sara och sen därefter hem till Emma för lite roligheter.. HEHE, hörs tomorrow fuckers.

IF I COULD TURN BACK TIME


Pett, jag och Nicke för lite mer än två år sen, snygga skulle jag kalla det.

YOU WASN'T THERE TO STOP ME


Okej. Nu är jag fan depressed for real! Sett klart alla Gossip girl avsnitt igen.. Rastlös cheyyaa. Hatar och va sjuk, fyhelvete. Imorgon är det fredag också. Saknar mina brudar, inte varit med dom på tre veckor! Förutom i skolan då, men de räknas fan inte. Och nu äre såhär va att det är alldeles för lång tid...

NOW I CAN LET YOU GO


Tja på er. Ligger hemma med typ as hög feber, sjukt kul. Jaja, vi va ju i romme i tisdags.. As kul, sjukt grym var jag. Ramla tre gånger bara, därav en rejäl jävla wurpa.. Haha! Hm, och i måndags kväll kom Tobbe, Viktor och Nelly och hämtade mig och Corre. Så åkte vi till Ekenäs slott, eller ja.. Vi försökte komma dit, men vi åkte helt jävla fel. Sjukt jävla äckligt skulle jag kalla det. Bättre lycka nästa gång!


SA NÅGON PULKA?


Hej mina kära vänner. Nu så ska jag och Cornelia ut och åka pulka, just so you know. Taggar inför imorgon lixom då vi ska till romme, kommer gå as bra. ELLER? Hehe, hare bäst pöss hej kram osv.

SOM ALDRIG FÖRR


Hmm, härlig snöö.. Fyfan hatar snö, iofs ska jag ju fucking åka skidor på tisdag, helt sjukt. Är ju så jävla grym påt så att säga.. Jaja. Tar spånkan bort till Thina nu, lat? Njaa skulle inte tro det va.. h-e-h, hörs sen elllerr

SLUTET PÅ VÅR TID


Sjukt att jag redan är vaken.. Ännu mer sjukt att jag vart vaken i en timme. Ligger och kollar på Gossip Girl, stöööört kul. Ska plugga sen också, ännu mer kul. Ska väcka Thajna nu. Bye bye fuckers, hörs laater.

TOMORROW IS ANOTHER DAY.


Seg jävla lördag. Orkar fan inte göra något, typ. Har jag ens gjort något idag förutom att kolla på Gossip girl? Jajamen, har vart och solat med Pett och umgåtts lite med honom, awesome skulle jag kalla det. Nurå så är klockan kvart i 10 och jag ska väl dra och träffa grabbarna ett tag eller något dylikt..
Inne en hel lördag funkar fan inte. LAATER!


WHAT IT'S LIKE TO BE ME.


Gårdagen råå.. skola osv, sen till tandläkaren, sjukt kul. Hon borstade tänderna på mig typ som att jag vore 6 bast. Sen så umgicks jag lite med Marran och Kamila och sen film med Kamila. Sen så vart ju inte planerna som jag tänkt mig, tänkte ju sova vid 9 lix. Men, trots allt så hamnade jag hemma hos Matte, med 7ka grabbar. Mådde skit, såg ut som skit, men whatever i löööve you.

SOM EN BLIXT FRÅN HIMMELEN.


Vart inte mycket sömn för mig inte, runt 9 hugget drog jag mig hem till Thina för massa bullshit. Skapligt skönt. Måste bara säga att det är sjukt vad man kan inse saker nu i efterhand som man blundat för som fan innan, helt sinnes. Nu så ska jag slänga i mig lite käk och kolla på Gossip Girl och sedan sova. Helt otroligt att jag fortfarande är vaken.. GODNATT FUCKERS.

YOUR'E IMPOSSIBLE TO FIND


I'm done. Helt slut fifan, ska sova nu, skiter i vilket. Har ju inget plugg iallafall, bra däää. Hade ju prov idag som gick as bra, eller? Var ju så duktig och pluggade igår med Corre! Eller vare så att hon plugga och jag somna vid 10? Hmm.. det äre ingen som vet. Förutom Corre dårå, men de gills inte för hon är böghora. Jaja, sova vare ja. Fucking fredag imorgon, helt sjukt jävla skönt. GG ÄR TAGG! älskade grogg gruppen, vi äger så sjukt håååååårt <3 PÖZZ

GOODBYE SWEDEN

Bild på Cornelia, Random, Kamila och Random från igår :)
Hej mina fina vänner där ute! Nu är det såhär att jag har hamnat hemma hos Cornelia. (MOT MIN VILJA) Hon teennappa mig. Helt sjuk är hon. Vi är hungriga, och eftersom att det inte finns någon chicken kebab i närheten, är ju ca: 10 mil in till stan? Ja då får vi gå ut och hämta en kyckling jävel och slakta osv. De kanske låter gott. Namen nu så ska vi ut och välta kossor på åkern och mata fåren osv, hörs imorgon osv. Antar ändå att ni inte vill höra om min otroligt roliga dag i skolan? Helt sjuk har den varit... eller?

LET'S GET RETARDED


Depressed barra. Jävla fitthorskola, vem fan orkar? Dööööööö. Heh, tre värda lektioner idag. Kunde lika gärna varit hemma. Efter rååå, så blev det stan med Emma, Kamila&Lukas trodde jag va.. Fet diss fick jag böhö.. Så jag fick vandra omkring med Pett, Lukas&Ab, as soft lixom. Menmen, nu så ska jag kolla på OC och vänta på käket som kommer om någon timme.. PUSS!

I CAN'T TELL YOU WHAT IT REALLY IS


Jackebabe och jag på Kolmården i våras, titt på fan ni.
JAG VILL SOOOVA! Seriöst aldrig vart såhär trött, ironi men ja.. helvetes jävla plugg måste läsa en sisådär 50 sidor och skriva en läslogg innan. Fucking kill me. Hmm annars då? Skolan var as seg.. Vi började med en ny kurs, ide och kultur historia.. därav fick vi en ny lärare som hette Jimmie Åkesson, eller oj ursäkta han hette visst Mattias Åkesson. Jaja, ska försöka börja plugga nu.. Sen sova osv.. Börjar 10 imorgon, as skönt! laater.

G TO THE FUCKING RATTIS!


Nu äre såhär va, att min käre lille björnfitte vän Martin fyller hela 18 år idag! Ett stort jävla grattis på dig gubben! Duvet vad som väntar framöver...
Och bara så nivet så måste jag fan ha skadat huvudet riktigt ordentligt. Klockan är strax halv 8 och jag brukar fortfarande sova vid den här tiden, helt sjukt förfan! Heh, vaknade vid 4.. Kan det bero på att jag sov typ hela dagen igår? Jaja, ska packa ner det sista och sen bege mig till skolan. Fyfan vad kul..

I SUPPOSE THAT I MISS YOU


Pigg chey. Vaknade för en timme sen, helt sjukt förfan. Ligger och kollar på Wallander, awesome. Orkar fan inte röra mig, stannar här all day all night tiiep.. Riktig tagg inför skolan imorgon också, sjuuuuuuuukt. Nu så ska jag sova lite eller något dylikt, fuck life lixom.

SPRITT SPRÅNGANDE GALEN.


Jag och mina girls på kräftskivan hos Sara!
Dagen har vart grym! Typ iallafall.. Under dagen så gjorde jag absolut ingenting, typ. Sen runt en sisådär 6 så drog jag in till stan och fika med Sissela och Felicia, just like old times. Hmm, min chai stank piss och det stängde tidigare än vad vi trodde, awesome. Vi drog då hem till Sissela och käka osv och sen så drog vi in till stan hem till någon och parta lite med några fulla grabbs, otroligt värt.

YOU ARE THE ONLY ONE

Precis vaknat och jag är helt död? Vill sova mer trots att jag sovit i 12 timmar, men fan inte. Ska käka osv, sen vet jag fan inte vad som händer. Livet suger ju som sagt, jo tack javet. hehe, lyckats få tinitus också?! Det är ju förfan droppen.. hah. Hörs latero osv..

YOU ARE THE ONLY ONE THAT NEEDS TO KNOW.


Blondie-mallan i våras, helt 7kt.
Tjetjetjetjenare.. Jobbig dag, hatar skolan. fyhelvete. Efter råå? Jomen stan med Fellan, käk med henne, Corre&Sara på chiliwok. Vandrade sedan iväg med pinsamma grabbar, eller oj förlåt, mena sköna grabbar! Sedan hem till Olwan med dom och kolla på när dom lira poker, as kul. Jaja, nu så ska jag kolla på Johan Falk och sova, inte ens lite trött.. PUSS!


I WILL NEVER BE WITH YOU




Snygga bilder från skolan, jippikajajej mothafucka.
Hemma efter en heldag i skolan och jag är döööööd.. Matteprov första lektionen.. gick ju jävligt bra. Sen vettni, håltimma som spenderades på stan. Sen svenska med älskade Karin, love her. Fick ju dock reda på att jag fick vg på min recension, awesome. Idrott och sen hem till Nelly en stund och sov. Nu vankas det käk och sen sova eller något, hörs latero.

I WANNA BE THERE FOR YOU


Jag är trött. Jag har äntligen lyckats vända mitt dygn rätt. Jag är grym, tjalala. Jag ska sova nu, eller iallafall försöka. Slår på en Johan Falk och dricker cola, awesome. Det funkar tro mig.. GOD FUCKING JÄVLA NATT!

NO ONE'S GONNA LOVE YOU


Kreta för två somrar sen, inte ens lite nice.
Bruuudar, ni får klara er utan mig i Rhodos för lille Mallan får stanna här i Sverige i sommar.. Moralar farsan är i farten och vägrar att betala och inte fan tänker jag betala själv.. Next year bitches! Får hålla mig till mitt älskade solarium.. Heh, vad fan har jag gjort idag då? Ingenting ska jag tala om för er. Var nere och skulle sola men glömde kortet.. Så det blev att chilla daze med Thina i någon timme. Nu så äre Wallander again, awesome. Måste till skolan imorgon också, har matteprov fick jag reda på nyss, kul.. Jaja, latero.

ÄVEN OM DET ÄR ÖVER NU.


Kajsa och jag för ett år sedan, jag saknar dig schmupp!
Jag är sääääääämst. Lyckades inte komma till skolan idag heller, skyller dock på mamma denna gång. Hmm.. Wallander vare va? Jaja, några få filmer kvar, får väl bli Johan Falk sen. Nice life jag har. Ska dra en sväng till solarieöarna senare också, behövs. Hörs latero osv, you know what i mean.


SOMMAR 2011


Okej.. Rhodos i sommar med brudarna, hur nice? Ett problem bara, jag är
så jävla pank. Men det löser vi, eller hur. Jaja, livet leker så jävla hårt.

MICKY BARRA.


Två otroligt grymma Malinar, för en sisådär 9 år sedan.. Snel hest aka Micky.

ALLTING HAR FÖRÄNDRATS MEN DU FINNS KVAR.


MIN FINA LILLA VÄN MARCUS JOHANSSON PETT, IM SORRY!
Somande vid 8 imorse och vaknade vid halv 6, nice dygnsrytm.. Skulle behöva gå till skolan imorgon alltså, får se om febern minskar.. Ska ha wallander maraton i min ensamhet nu, awesome skulle jag kalla det. LATERO!


SOMMARLOV


Snodde en bild från Mysan som är tagen i somras, midsommar för att vara helt exakt. Det skulle fan inte sitta helt fel, hatar den här jävla vintern. Kylan, alla tusen lager med kläder, att man halkar överallt osv.. + att det finns typ inget att göra? På sommaren kan man lixom bara sitta någonstans och grilla eller något dylikt, sjukt nice. Jag saknar även mitt blonda hår, det är lixom jag.. Menmen, håller mig till det mörka ett tag till, men i sommar ska jag fan inte va brunett.


AND TONIGHT IM DREAMING


How i met your mother, hela kvällen, hela natten. Sjukt nice skulle jag kalla det. Vaska lite pengar på hm nyss, glädje på hög nivå awesome. Ska väl sova snart, behövs verkligen kan jag lova er...... GODNATT!!!


THATS OKEY WITH ME


Våran alldeles egna superman, Louisa Andersson.
Drar lördag och söndag lite kortfattat sådär va.. Lördag så firade vi Emma hemma hos henne med roligt folk, vare någon som sa draggggg? Jag, Loan och Corre vart utlåsta klockan 6 på morgonen, det var inte ens kallt.. Åkte hem runt 7 med Corre. Vaknade vid 5 eller något på söndagen och då vart det en solning och sen pizza&film hemma hos Martin med Corre och Jimmy!

Nu är det måndag, och sista dagen på lovet och jag har enbart sovit idag typ.. Har ju lyckats tappa rösten (typ) och lite feber på det med, så jävla synd att jag missar första skoldagen........ fan killme, jag som längtat så jävla mycket!


YOU HAVE TO GO


Nu äre såhär va att jag har sovit i 17 timmar efter att ha varit vaken i 30! Jarååå, vänt på dygnet lite nu iallafall.. Började med att knalla hem till Thina igårmorse klockan halv 8. Vi gick och sola och käka donken osv.. Sen in till stan och knalla runt till 2 ungefär. Då gick jag hem till Kamila och käka och sen så drog vi till stan ännu en gång. Sen hem till Emma och kolla film och så åkte jag hem runt 9. Mår bra går bra, vare verkligen igår, undrar hur många redbull jag drack??????

 

 


I CAN'T HELP IT


Kan inte sova, du finns i tanken hela natten. Jag tänker på ditt leende och tänker du är vacker. Du gör mig glad och ler du så ler jag nananananananana.. osv. Typisk svennerap alltså. Hmm, klockan är 20 över 5 och jag har ingenting att göra.. Ska knalla bort till solariet om 2 timmar och 40 minuter, får slå på en film eller något dylikt under tiden. Hörs om några timmar people. PÖSS!


.....

Jag saknar det som en gång var, men för det betyder det inte att jag är olycklig nu. Jag saknar min gamla vänner som ett as, men för det betyder det inte att jag är olycklig med mina nuvarande vänner. Jag saknar mitt gamla jag, men för det betyder det inte att jag är olycklig som jag är nu.


I LOVED YOU FIRST


Bild från midsommar på Hannah och mig, missu!
Känner att denna dag har varit ganska stadig. Knappt rört mig förfan, jaja kanske behövde det här. Eller? Fan vad ironin flödar, det är fan sjukt. Är inte alls en oseriös person osv, nae inte alls. Men vafan lever ju bara en gång. Hörs senare, lär ju inte kunna sova förens imorgonbitti osv jajajajaja.. LATERO.


LOVE OF MY LIFE, MY SOULMATE.


I DON'T KNOW ANYTHING AT ALL


Va saru saru? Saru seg? Troree va. Vaknade upp vid 5 hos Thina efter en helt spårad kväll igår! Spårad var väl och ta i men en ganska så underlig kväll. Var och Stoffe och spela fifa osv, jag äger. Just so you know! Jaja, idag iallafall så har jag även vart hos Mulla med en hårig pulla och inte gjort ett skit. Intressant haaaaa. Nu så ska jag sova, om ett tag iallafall.. HE-HE PUSS!


THE SMILE ON YOUR FACE LET'S ME KNOW THAT YOU NEED ME.

Äntligen hemma nu efter ett jävligt roligt dygn hos Cornelia! Vi hade ju en såkallad tävling igår då och vi var indelade i tre lag. Gurra och Jag, Alle och Emma, Martin och Corre. Det gick ut på att vi skulle dricka en flaska saft, och det lag som drack upp det snabbast vann. Vilka vann då???? Gurra och jag såklart, dah. Mår bra går bra skulle jag säga. Jaja nu så ska jag lägga mig och kolla på film och sova, inte sovit ett skit inatt, men de lugnt. Hörs senare!


I'M LEAVING ON MONDAY MORNING


Saknar mitt ljusa hår ganska rejält..
Godmorgon världen! Sovit som en stock inatt, eller inte. Somnade runt halv 8 och vaknade för 20 min sen, galet soft alltså. Håller på och fixar mig och så nu, sen så blire käk och sen ut till Corre där jag och några grabbar ska spendera natten, as soft skulle jag kalla det? Jaja, hörs sen eller imorgon, hare gött pöss!


2010 ASD

Bara för att jag har så jävla tråkigt och inte kan sova så tänkte jag göra en sån där as rolig lista som ni kan få läsa, awesome.

2010
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
sjuuuukt mycket, du skulle ba veta lixom
2. Höll du några av dina nyårslöften?
nae eftersom att jag inte hade några he-he
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nepp
4. Dog någon som stod dig nära?
yesbox
5. Vilka länder besökte du?
fick stanna i sverige jag
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
är det säkert, don't know what
7. Vilket/vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
10 september, förbrödningen. eller vänta nu, kommer jag ihåg det?
8. Vad var din största framgång 2010?
jobbade för första gången och tjäna mina egna pengar.. WOHOO
9. Största misstaget?
jaja, finns så jävla många.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
båda. men skadatt mig vet väl alla mina vänner att jag är riktigt bra på?
11. Bästa köpet?
alla goda ciggisar
12. Vad spenderade du mest pengar på?
måste nog tyvärr säga kläder, sprit&cigg hehehe
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
jarå förfan
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
we no speak americano och wavin flag
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
båda och, iskall vare ja.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
supit
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
varit hemma everyday
18. Hur tillbringade du julen?
med stora feta släkten
19. Blev du kär i år?
neppp
21. Favoritprogram på TV?
vad är tv?
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
hata är ett starkt ord, men ogillar definitivt
23. Bästa boken du läste i år?
läst en jävla bok, var ju tuvngen lixom.. så de är väl flyga drake råå
24. Största musikaliska upptäckten?
någon på sisselas fest som hade jävligt "grymma" toner
25. Något du önskade dig och fick?
en ny computer ba
26. Något du önskade dig men inte fick?
hmm nada.
27. Årets bästa film?
vetefan
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
hmm, festade som ett as dagen innan/natten. bakis på födelsedagen, soft.
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
finns det säkert.
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
gangsta
31. Vad fick dig att må bra?
fräändsen osv
32. Vilken kändis var du mest sugen på?
typ megan fox
33. Vem saknade du?
mångaa
35. Planer för 2011?
för jävla mycket


I MISS HOW IT FEELS


Vart ju bio råå som sagt med Loan, Correbre, Marran, Alle&Jonzzooon. Narnia. 3D brilzen on barra! Innan så var jag hos Martin och gjorde ingenting, spela gitarr hjälte och gjorde en fet jävla bomb som smällde som satan i gatan. eller inte.. Jaja, bion var ju iofs jävligt bra, ibland åtminstone. Efteråt så drog vi hem till Alle och snacka en jävla massa bull. Typ om aktier osv, intressant.. Nu så ska jag kolla på någon film och sedan sova, höres om en dag eller två!




I'M SICK OF THIS GOODBYES.


Godmorgon världen! Precis vaknat, eller ja typ.. duscha precis. Ikväll så blire bio osv med några godingar.. eller? aja, vi löser det. Ont i huvudet har jag med, och ont i ansiktet med. Lyckades slå till mig själv med mobilen på min lilla blåtira så att ja.. nu är det svullet som satan, lucky me. Älskar att jag aldrig är klantig! Vi hörs senare eller något, fast fan kommere inte bli så.. jaja hejdå bybeye


2010 I BILDER.

BILD TO THE FUCKING BOMB!














'










































HELLO 2011!

Första dagen på det nya året, känns ju as klockrent? Vi dör ju snart, men de luuugnt! Vaknade hos Nelly, inte ens seg nejnej, chilla som fään iallafall. Sen vettni runt en 5 sisådär så åkte jag hem duscha osv. Sen åkte jag hem till Lukas och därefter så åkte jag, Loan, Corre&Lukas ut till Totte. Såg film osv, jävligt trevligt. Frös inte ens. Kunde ju nästan andas iallafall och det var inte ens trångt jaja. En trip till donken varte med. Och det var inte ens trångt i bilen heller. Men som sagt, jajajajaja! Nu så ska jag se beck och sova, hörs imorgon babies.

Jag i början av 2010, inte ens någon skillnad.


GOTT NYTT ÅR!

Nyår igår.. Det var ju inte bara lite awesome? Aldrig mått så bra, trots all jävla drama. Skålade tillsammans med mina underbara vänner vid 12 slaget! Eller vare så? Tror inte de va, utspridda överallt och min plats vart soffan. Awesome ändå, allt jag kan säga är awesome tror jag. Iallafall så började vi kvällen med att va hemma hos Matilda och åt och framförallt drack! Beerpong, shot pistol, snygga glajjer och massa härliga brudar. Sen vidare hem till Anton däre va dragggg! Eller? Jaja, sjukt jävla kul hade jag iallafall! Åkte hem till Nelly, däcka runt halv 4. Vakna upp vid 7 av att Nellys rum var som en bastu, tjena jag mådde bra. Ett paket juice gick åt också, men de lugnt. Äre nyår så äre vaaa!


Jag&Nelly babiiie med glajjerna.


Dom kallar mig svepar kungen.


Shotpistolen var i fullgång! Min awesomea vän Fellut.


Bästa du.