Grönan!

Blev inte och träffa Alicia igår, istället så mötte jag Nisse&Pett och drog till marinara, Nisse käka. Sen så kom Viktor, Affe&Tobbe, så drog vi till ica och stod där i 1000 år. Sen så drog jag och Nisse hem, jag satte mig vid datan till 12 då jag gick ut ch träffa Frida, Phille&Matte ett tag :)

Nu så ska jag bara slänga i mig något att käka och sen så blir det Stockholm och Grönalund med Frida, Phille, Matte, Matte&Nicke, Naaaaaaaaaaajs! :)

Bild från i fredags snodd från Josse..


Midsommar hos Tilda!

Runt halv 4 igår så åkte jag ut till Svärtinge, hem till Tilda. Då startade vi grillen, eller jaa TobbeTheGrillMaster gjorde det. Så blev det och käka och knäppa första, galet nice och galet gott. Sen så vart det lite bad i den varma poolen och lite promenader med Hannah överallt. Skapligt kul med random gubbar&tanter och skapligt kul med trappan.. Haha, har nog inte garvat så mycket på länge :) Mera bad&dans, gal1 nice. Sen så blev det och sova där, dela säng&täcke med Pett&Viktor, som tur var så vare en dubbelsäng, men fan så varmt de va.. Sov i typ 3 timmar knappt.. STENDÖD!

Sen så kom papi och hämta mig och så åkte vi ut till landet, där vi käka lunch och skit med mormor, sov ganska mycket också.. hehe. Nu så ska jag duscha&fixa mig, sen hänga med Alicia hem till Johan, känns som om jag behöver en lugn kväll utan alkohol.. HEEEEEEEJ!

Lite bilder från igår:



Brååååtttom, ahaja!

Gårdagen spenderade jag med Fannie på stan, jävligt nice.. Satt och räkna hur många negrer vi såg, fan det var överflödigt mycket igår alltså... Heh, sen på kvällen så åkte jag ut till Nelly och lekte med henne, Linnea&alla åbyG's, körde moppe, ja kan ju förfan! sen sov jag hos Nelly.

Sen imorse stressa som fan in till stan, nu hemma har fixat mig ska va vid bredavägen om 4 min, sen ut till Svärtinge!! TJARÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Nelly&Krille igår


Promenad med Alleballe.

Drog och träffade Frida runt 7, då vi gick till marinara och käka, fick sällskap av foppa&kenny också :) Sen så skulle vi ta spårvagnen till klingsberg, men nae den missa vi, så fick skjuts av papsi dit, så kom Phille och hämta oss med moppen. Sen hem till han, jäävligt chill. Jäävligt flottigt (ja pizzaflott) Heh, tog ett dopp i poolen, jävligt konstigt att när man doppade handen så kändes det som att man skulle bränna sig typ, sen när man hoppa i så var det as kallt.. Heh, sen så skjutsade Matte hem mig och Phille Frida så då vart de lite racing genom stan, även en sväng förbi Jackebaby som va sjuk :( och förbi statoil och köpte redbull <3 Som jag sedan spillde ut när jag kom hem, jävligt nice.

Nu är jag precis hemkommen från en liten kvällspromenad med Alicia, eller jaa.. promenad och promenad vetifan, möttes vid karlsov och satt där, nivet klockan va ju tolv precis när vi möttes, och då tänkte vi se om de spöka något där som det är sagt. HMMMMM FRIDA LARSSSON.. men gjorde de det? NAE!! Nu så ska jag slå på en film, wallander filmerna på nytt maraton på Mallans data, för jävla nice!


Frida är skööön.


Kenny&Jag :')


Frida&Foppa :D


Jag är griim och pekar fucku till äckelspånkan som vägrade vänta på oss..


Hemma!

Ääntligen så är det verkligen asvarmt! För varmt, men nejnej här får man inte klaga.. Bara tänka tillbaka på när vi stod i blacka i vintras i 20 minus festklädda i ungefär en timme.. Haha

Idag iallafall så tvingade Nisse upp mig vid 11 typ, då vi åkte in till stan hämta lite saker ;) Vart intervjuade av NT dagen fråga nivet ;) Jag som dock kände mig som ett äckel ville inte vara med, men de ville Nisse så han kan ni se i NT imorgon ;) Efter det så åkte vi hem till Nisse, och han lagade mat åt mig&Macke, jäävligt gott fast nae.. Haha, sen så drog jag hem bytte om och drog och mötte Alicia, så gick vi till ica och köpte glass&cola. Sen så gick vi och la oss i någon park och sola i någon timme, sen hem till Ante och bada och sola där.. Nu är jag hemma, ska byta om sen röra mig upp mot ica där Frida är så ska vi käka, eller ja, jag ska käka och sen antagligen träffa grabbarna som vanligt, HEH!

frida är SÖT!


Kungar vare va

Söndag: Hem från Sissela tidigt, sen hem och sova lite och sen ut till åby och träffa Nelly, sen in till stan igen hem till Martin och kolla film, sen ut och vandra lite och efter ett tag så gick jag och mötte grabbarna&Frida..

Måndag: Hemma hela dagen, sen så kom Nelly&Mamma Nelly och hämta mig åkte och köpte pizza och lite så, sen ut till Nelly och käka. Gick ner till konsum träffa alla ÅbyG's ett tag och sen hem till Nelly igen och jag drog in till stan runt halv 10, träffa grabbarnagrus + några till.

Idag när jag vakna så drog jag och sola, sen hem och sen till Frida. Efter en stund så gick vi hem till Oliver och kolla på Lost, och jag fick klia han på ryggen förjävla kul alltså! Sen så drog jag hem bytte om och drog ner till stan, träffa Alicia&Fannie. Tog en fika och sen så tog jag spånkan hem till Frida där jag käka jävligt god mat och sedan så begav vi oss till ica och träffa bebisarna. Så har vi lirat boll med dom hela kvällen, eller ah okej dom lirar vi sjunger.. Blev en snabbis på donken <3 också med Phillis, jävligt go på och köra moped allsååååååå... TYP DÖR! Så va Mattis snäll och skjutsa hem mig också :)

Fridis&Jag, jäääääävligt tunga


Dreamteam

Mm jag och Felicia är ju så jävla lyckade..

Det började med att när vi skulle hem till henne igår morse så kommer vi där på bike'sen sjukt heta.. Sen kommer vi fram och ska låsa upp dörren, så har dom precis bytt lås så låset är dö segt så vi får inte upp dörren, så vi hämtar en tång och försöker dra om nyckeln med den.. Och vad händer? Jo typ halva går av.. Men det skiter självklart Fellan i och fortsätter vrida, så då går hela skiten av.. Hmm nyckeln fast i låset, för nice att dom kanske måste byta lås igen. Jaa, sen så kollade vi om de va några fönster öppna och det vare ju.. Så vi hämta stegen så fick Felicia klättra, vad märker vi dådå, jooo att det inte går att öppna fönstrerna mer så att ja, vi kom fortfarande inte in... Sen så tänkte vi ge upp och åka tillbaka till Sissela, men så kom vi på att hon tjatat som ett djur om att vi skulle ta med shampoo och balsam, så då går vi in i förrådet och letar efter det. Så ser Fellan ett hål in i hennes rum, hon har haft en vattenläcka så dom måste renovera skiten. Och då skriker Felicia som ett djur MALIN MITT RUM ÄR DÄR, typ överlycklig så ja vi kom in till slut.. Lite synd ba att hon inte kom på att det fanns ett hål där LIIIITE tidigare..

Jaa, sen så skulle vi åka till Hageby, går fort från filmstan upp till Södertull, jo vad ser vi där, 113 åker iväg och sedan 119 också, så vi missa typ båda.. Eller ja vi sprang efter 119 och knacka på så fick vi åka med ändå.. Så åker vi till hageby centrum för och träffa E.T och några och då ser vi att 113 står där så vi köttar som fan eftersom att vi nu skulle till Navesta.. Så misssaar vi självklart den.. JÄÄÄVLIGT KUUUUUL!




Helg @ Sissela

I fredags när vi kom hem från götet, så började jag fixa mig och så, och runt halv 8 så drog jag&Frida ut till Lindö hem till Sissela, dit det sedan kom lite mer folk, galet nice :) Somna där runt 5, när alla grilla och jag va typ den som tjatade mest om mat, så sket jag i och äta för att jag inte orkade resa mig upp.. Höhö, vaknade vid 12 och efter det så drog jag och Felicia hem till henne, duschade och hämtade kläder och så, sen så blev det och dra upp till Sissela igen med våra nice bikes, som vi förövrigt gjorde en jävligt sexig entré med på fredagen..

Sen så drog jag, Felicia&Sissela in till stan och käka chicken, GODASTE JAG NÅGONSIN ÄTIT TYP? fyfan vettu, sen så åkte jag och FellanPellan till hacheby för och ge våra flows till några nötter, typ E.T och några. HÖHÖ, sen så åkte vi ut till Lindö igen, hem till Sissela och började fixa oss och sen så kom de lite folk igen, ungefär samma som gårdagen några ynka utbyten ba lixom. Jaa.. Sen så skulle vi sova där igen och vi låg 6 pers i en dubbelsäng, kan ju lova att det blev redigt varmt, gick till soffan och sov istället, så jävla gött!


Fellans smile


Mi's smile


Frida's smile


West Coast Riot

Torsdag&Fredag så var ju jag och Frida i Göteborg. Torsdagen så var vi på West Coast Riot, och de va griiiiiimt. Härlig Freakshow och Härliga Norskar! :) Men bäst av allt var ju ändå Rise Against, så jävla kungligt.. Sen dagen efter så blev det en snabb runda på stan och sen åka hem till Norrköping igen :)


Fridis&Jag @ hotellet


De va ju sådäääär lite kallt när vi vänta på att Rise Against skulle börja..


Jag&Norsken, förjävla go alltså!


You gave my life direction

Jääävligt nice dag! Vart lite ändrade planer, först en runda på stan med Nelly! Sen så drog vi till folkparken och lirade volleyboll med några muppar. Jääävligt kul och så, jag är ju jäävligt bra menar jag! Sen så drog vi till ica, köpte massa gott och sen så drog vi hem till Martin och bada i hans STORA varma pool i typ en timme. Jäävligt bra mitt hår börjar bli grönt, fööööör nice! Aja, är hemma nu iallafall ska slänga mig i säng, upp vid 7 imorgon för och åka till Götet, Pössss!!

Söööta hittekatten Sela


Alors on danse

Tudeeeluuu, ska fixa mig och lite sånt nu, sen träffa Nelly för en runda på stan, sen åka ut till åby och umgås med alla där :) Måste dock hinna packa innan, för tidigt ikväll så ska jag hem till Frida, sova där och sedan imorgon så bär det av till Göteborg och West Coast Riot, hur nice? JÄVLIGT NICE!

Linneut&Nellsy i höstas någon gång ;)


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Häärlig dag igår, blev och dra och fika med Frida, Bella, Josse&Sanna :) Sen så cykla vi hem eller inte Frida hon skulle träff Philip hööhöh. Ahmen iallafall, Josses cykel är nog den segaste cykeln jag någonsin cyklat på.. Gick as segt. Sen så träffade Jag, Bella&Josse, Viktor, Pett&Affe :) Vi gjorde ingenting tills Bella&Josse drog och vi cykla ner till Jacke och va med alla dom nötterna, körde dunken i parken, normalt? ehhh jaaaaa! Blev donken en snabbis också, med Matte för ovanlighetens skull...


Frida är söt oh så :)


"Är det verkligen gott med chocklad&chocklad" hmm chocklad som chocklad?


Rising girl

Igår så blev det och dra hem till Kajsa och fira henne! Grattis gumman <3 Sen runt en 9 så begav jag mig hem till Mi där även Fellan&Amanda va :) Sen så kom även Matte och några mer :) Sen så blev det en lååång promenad hem efter att vi sett på en sketen film, Matte och Lukas var ju snälla iallafall och följde mig hem ;)

Idag när jag vakna så drog jag på dirren till Olwan, låg och stekte ett tag på studsmattan. Sen så gick vi till ica köpte glass och cola, och sen hem till Matte och chilla där ett tag! Nu så är jag hemma, ska hoppa in i duschen och sen träffa Bella. Sen så blire och dra in till stan på en fika med Jenny, Josse&Sanna tror jag? :) Puss


Söndag fifan

Hade en as nice kväll hos Lucas igår, tack Lucas! Och även ett stort tack till Johan som skjutsade dit oss.. Dock lite besviken att ni snodde mina 60 kr och förstörde mina jeans när ni slängde i mig i bagageluckan :( Menmen..

Idag iallafall så vakna jag runt 2, satte mig vid datan sen så blev det donken med Thina och sen hem till Oliver och "bada" (jesperbögjäveljernberg kastade i mig) och sånt.. Drog sedan hem och duscha och käka och sen så begav jag mig till ica och mötte Frida, sedan vidare till parken en stund och sen hem till Jacke och kolla på 8 mile. Sen ut igen.. Och nu är jag hemma och ska kolla på remember me och sen sova.. Pössss

Hahahha, Mattis&Jag för typ ett år sedan :')


Söderköping again.

Jag är stammis i sörping typ.. Heh not. Men aja dagen började vid halv 12 då jag vaknade och sedan begav mig till gymmet med Frida på en gång, körde stenhårt fast nae. Sen så tog jag en sväng förbi åby, hem till Loan och pratade lite med henne och Fellut. Sen så drog jag och mötte Capzslock och sedan några andra nötter :) Vid halv 5 tog jag bussen hem och nu har jag duschat och allt, ska väll börja fixa mig snart och sedan så kommer Frida&Nelly hit, och runt en 8 så bär det iväg till sörping! Suuuuuuup luuuuugnt, speciellt cappeloo.. Pösss

Jag&Cappelooo


Godnatt

Istället för och dra hem till Viktor och kolla fotboll, så drog jag&Frida hem till Matte och kollade film. Först någon jävla slagsmålsfilm, dock bara halva. Sen Linas Kvällsbok och sen Göta kanal 3. Efter det så begedde jag mit hemåt i regnet.. Inte så värst kul, nackspärr har jag lyckats få också! Hehe, nu så ska jag sätta på en film sedan sova. Måste tagga om på nytt tills imorgon, för då jäävlar ;) hehehe

Jag&Nisse (som älskar mig grymt mycket) igår!


We no speak americano.

Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio Edit

Haha vadå gårdagens låt? Undra hur många gånger den spelades igår...


Första dagen på sommarlovet! (y)

Gårdagen var så jävla underbart rolig! Först så käka jag och brudarna, inte alla men aa på Poseidon. Sen hem fixa sig och så.. Sen så kom Schuggen och Frida med caren och hämta mig. Bärde in en fet jävla väska med hur mycket cider som helst i, helt död efteråt vägde ton? Aja sen så fick vi skjuts ut till Olivia&Carro där vi spenderade hela kvällen! Jääädrigt nice och jääädrigt mycket röjj!! :)

Idag så vaknade jag runt 12, skit seeeg tog en dusch och Fridas hemliga dos och då blev allt genast mycket bättre. ;) Haha, sen så åkte jag och Nils till skolan, han hämtade något fult fat och sen så drog vi till Marinara och köpte pizza. Sen hem till Affe och kolla på fotboll och skit.. Jävligt kul, verkligen!

Nu så väntar jag på att Viktor&Nisse ska komma upp till mig så vi kan dra och käka och sen hem till Viktor och kolla på ännu en fotbollsmatch.... KUL!! Ae då, det behövs. Imorgon kör vi på nytt igen lixom ;)

Jag&Bästa Jäniii igår <3


SOMMAR FUCKING LOV!

HUR HÄRLIGT??? JÄÄÄÄÄVLIGT HÄÄRLIGT!!

Aefan kan man bli lyckligare? Jofan man kan ju de men knappt alltså. Haft en underbar avslutning, lite tårar inblandat inte för min del men jaa. Lite ledsen över bara att jag inte hann säga hejdå till Angelica! Höhö, sitter iallafall hemma hos mig nu med Frida. Ska snart ner till stan och käka med brudarna, sen så blir det rööööööj! Ha en bra kväll allesamans ;)

9 B-ÄST *hoooooost*


Imorgon <3

Hääärlig dag i söderköping med giiirlsen, tur att din räddade mig där va. Efteråt så drog jag, Ida&Jäni och sola, för varmt alltså.. Sen så drog jag hem tog en tupplur käka lite och sen ut och leka med Thina!

Nu så ska jag fan i mig sova för jag ska upp vid 6 imorgon, ovärt men jaa.. fan ändå värt de. Ska underhålla 7&8:orna imorgon på deras avslutning, sen till våran ;) Sen så blire resturang med girlsen, sen så får vi se vad kvällen har att erbjuda! Sak samma de är ju sommarlov lixom..

Jag, Ida&Jäni i sörping loo


GRATTIS NISSE!

Ja må han leva, Ja må han leva, Ja må han leva ut i hundrade år. Javisst ska han leva, Javisst ska han leva, Javisst ska han leva ut i hundrade år! Grattis pussy, hoppas du haft en awesome dag! ;)<3


Söderköping

Uppe med tuppen, jo fan. Ska snart bege mig ner till resecentrum för och möta klassen sen åka till söderköping! Jeansen åker på idag eftersom att vädret inte verkar vara på min sida.. Får hoppas på att det är strålande sol imorgon iallafall! Om inte så tar jag fan självmord, nae då ba nästan.

Matte"polis"Rickhammar..


Avslutningsmiddag!

Hemma nu efter en awesome avslutningsmiddag. Lite tråkigt ba att jag var tvungen att sitta och äta med min älskade klass <3 Sen röööj efter, de gillar vi ;) Imorgon så blir det sörping med klassen + 9d1&d2, då slipper ja va helt mobbad lixom :D Nu ska jag slå på en film sen sova, puuuuuss!

Snodde bilden från Kajsa. Bella, Jag&Frida!


Hey soul sister

Nu är det dags för mcm att städa sitt rum och sen bege sig mot sängs, väl behövt. upp tidigt imorgon för och åka in till stan med två nötter vid namn nils&pett. HEPÅREJ


You had me @ hello.

Känner att jag har slackat efter lite här nu va.. Min helg har vart lite rolig sådär va. Härliga biltripper med papa jj, helt gal1 och så va, en gal1 olwan som skriker BACKA RÅÅÅ! Ae ni är för bra alltså!

Idagens så har jag vart i skolan som vanligt haha, sen så stan en snabbis med nells och sen ut till åby, sola och sen hem till henne och sen drog jag ut och träffa empakuk och antöööö, sen kom papsi och hämta mig så jag for hem, hääärligt! :)

Olwan är biiifff..


Gessle is the shit.

Sådan jävla skööön dag! Skola från 10 till typ 12 då jag drog och sola med Pett, Viktor&Macke. Sen så gick jag hem till Olwano, och låg där och stekte.. Brände mig lite och så va. Sen så vart det en tripp till maxi och sen käk på marinara! Ääälska vädret så jävla hårt!

Nu sitter jag hemma och dunkar gessle på högsta och ska ta en dusch snart, sen så ska jag träffa Nelly pullan och dom hon är med? Haha. Pussen


En jädrigt vacker bild på Frida&mig från valborg..


Fredag imorgon!

Runt 5 idag så drog jag hem till Olwan och chilla med grabbsen. Sen så drog vi till parken och lira lite basket. Sen hem till Ab, jag och Phille åkte till donken <3 Sen så åkte jag, Olwan&Phille med Thina&Jesper till betongen, myggor och sånt är ju nice. Sen skjuts hem och nu så har jag precis tagit en dusch och nu ska jag städa mitt rum, väl behövt! Sen slå på en film och sen sova, upp tidigt imorgon för och gå till skolan, Viktor mutar mig med att han ska köpa glass till mig, så ja man får väll ställa upp ;) Pussen

Olwan är skööön och så


Hello sunshine.

Min gårdag började med att jag vakna runt 12, satte mig ute på balkongen och sola. Sen så mötte jag upp Frida och gick och sola. Sen så gick vi förbi donken en snabbis och sen ner till stan, gick runt och kollar i alla affärer 1000 gånger. Sen så kom Nelly också, så då gick vi i alla IGEN. Heh, sen runt 6 så åkte jag med mami&bror till mormor, först så va vi en stund inne på hageby centrum. Jag som är lite retarderad har inte vart där nu när de har byggt om..  Sen hem till mormor och käka pizza, sen förbi morfars grav. 12 år sen igår, illa. Sen ut till åby och träffa brudarna ett tag! :)

Kom hem precis hem från skolan som pappa tvingade mig till imorse.. Legat på balkongen ett tag och nu sitter jag och äter chockladbollar och kollar på The hills, hääärligt! Får se vad som händer senare.. Vill träffa min grabbar :(



Frida&Jag på donken igår :)



Cause you are my heaven

Ja ni.. När jag väl somnat så ringer Alicia och säger " Jag och Frida kommer till dig nu och vi ska baka. " Ahaja tänkte jag, men så kom dom iallafall och jag la mig i soffan och sov medans Alicia bakade, vaknade upp med att få de serverat, hääärligt! Sen efter ett tag så drog vi ut, satte oss ute och ba chilla. Sen så kom Elin en stund också. Alicia drog sedan hem och då gick jag&Frida till parken och träffa grabbarna, sen hem till Ab, där jag typ heh råkade somna.. Ni är för underbara.

Nu så ska jag slå på en film, sedan sova. Behövs kan jag lova! Ingen ork till skola imorgon heller.. Menmen!


Helt jävla död.

Okej, igår så vare först skola, eller aa temaveckor.. Utställning med grapparna, sjukt skoj asså, Eller inte? Hehe, efter att vi slutat så drog jag och Frida ner till stan, gick omkring lite och mötte Alicia&Kajsa, gick runt ännu mer och sen så satte vi oss på waynes och tog en fet chailatte. Sen så åkte Frida och jag hem till mig, käka och sen ut en sväng. Runt en halv 8 så tog jag spårvagnen ner til resecentrum och mötte Fellan. 20.09 gick bussen till åby då vi gick hem till Loan och hon bjöd på tacos som HON LOUISA ANDERSSON hade lagat själv! Det var fan gott.

Sen så vart Louisa lite arg för att jag&Fellan typ råkade bjuda dit Alle&Gurra som kom cyklandes från stan och gjorde så att vi inte kunde sova.. Tack för det lixom.




Bilder från skolan.. Lyckade hoppbilder och så ja.




Bilder från wayne's, stekigt ohja ohja ohja.

Nu så ska jag slänga i mig något och käka och sen slänga mig i sängen och kolla på How I Met Your Mother och sova, så jävla bäst lixom. Fellan&Loan, loveu bruudar! (och Nelly med som titta förbi ett tag)