I MAY HAVE FAILED BUT I HAVE LOVED YOU FROM START.

Bad update, jo javet! Gårdagen så var det skola, sen stan en snabbis med correbabe&emmababe. Sen så drog jag&Corre hem till mig och käka osv.. Sen så kom Loan och hon och Corre började klä ut sig till horer.. oj förlåt menar rockare ;) Höhö, sen så kom även Pett och så fick vi skjuts hem till Olwan däre va lite folk, galet trevligt ;) Sen så drog hälften till kunskap och andra hälften till Phille där vi va ett tag sen hem till Thina en snabbis och sen hem!

Jaja, gårdagen var väl rolig.. Men får väl hoppas på att denna blir roligare ;) Lov nu också, för jävla underbart! Ska slöa ett tag till sen duscha osv.. Sen så kommer Corre, så får vi se vart vi tar vägen... LATERO!

Mina grabbs..


YOU MAKE ME FEEL LIKE OBOY.

OKEEJ! HEJ! TJA! Tieep, haft en jävligt seg dag så att säga. Kan ju bara tacka min mor för att hon glömde väcka mig imorse, tack för sovmorgonen! hehe.. allmänt tråkiga lektioner hela dagen.. Var as seg&trött hela dagen, sjukt stressad med för ingenting... jävla fittplugg! Slutade vid 3 åkte hem och sov till 7.. började plugga och vid 9 så gick jag ut och träffade Fannie&Oliwia ett tag :)

Hemma nu igen och ska fortsätta plugga och kolla på vänner! Sen soooova! Äntligen helg imorgon, och därefter höstlov! Skapligt jävla sköööööönt! Får se vad som händer imorgon, men det blir troligen att umgås med Nelly&Thina.. jaja, GODNATT!


THAT'S WHAT FRIENDS ARE FOR

Denna dag såg precis ut som alla andra.. Skola, stan och sen hem och sova. Fellan fick sitta och åskåda mig när jag sov.. Kul för henne lixom! Jaja, vakna precis till Kungarna av Tylösand, sista avsnittet böhööö.. Ska glo på vänner nu, sen sova! PUSS


YOU KNOW WHAT IT FEELS LIKE LOVING SOMEONE.

Skola.. sjukt segt ajoooo, quadra pop ftw lixom. Efter skolan så vart det stan igen och shoppa upp mer pengar... illa! Sen hem och sova. Vaknade runt 9, ligger och kollar på vänner.. Borde plugga.. har geografiprov imorgon och jag har inte ens kollat på skiten än.. Jaja, löser detdära.. HÖRES!


Loket pluggar matte..


Tjockis lukas.


Loket sover..


Söt louisa..


NS-FUCKING-1A

Hade en grymt rolig kväll/natt med Nelly&Jonas.. Sleepa hos Nelly och hade det jävligt götttttt! Vaknade upp imorse trött som en torsk och dirrsh till skolan, seeg all day long med två lektioner.. Sen en tripp på stan med Fellan, all cash gone bara.. Naerå mallan är tät för en gångs skull..

En fet t-shirt, en tjocktröja och två mössor fick jag med mig hem.. Bikbok utnyttja mig.. Sa att när man köpte något där så fick man två mössor för en.. Fan skulle jag göra? Det första Fellan sa när hon berättade om erbjudandet var NEEEEJ! Höhö, nae jag tycker inte om mössor.. lovar!

Nu så ska jag och Taaaajna sola, slänger ut Fellan från mitt hem snart.. HEHE! Inatt så ska jag sova gott iallafall, eftersom att jag bara sov två timmar förra natten.. aja byefucker

Min vackra klass btw..


@ NELLANBBY

Gryyym kväll igår! Eller ja typ iallafall, hade ganska kul med och kolla på alla fulla människor! Jag&Nelly kom iallafall ut till Sissela runt 6. Hjälpte henne lite och sedan runt 8 så kom folket.. Mina älskade boys kom också. Rööjde all night typ och fick gå ut och hämta en liten bebis som låg i fosterställning ute i regnet.. Vem var det tro? Hehe, till slut så vart det lite hmm.. segt? och jävligt dräggigt maybe? Såg ut som skit och ja.. Fan va synd jag tycker om dig Sissela!

Runt ett halv 2 så drog jag, Loan, Lunkan&Amanda vidare hem till Petter och steeeekte lite tiiep. Sen så vart det hemfärd till Alle och vem ser vi på trappan på där? Jo Nellanbby som ligger och sussar lite.. chillar menar ja! Sen så vart det och bädda ner sig och sova.. Vaknade upp med världens värk i ryggen, skööööönt!

Nu så är jag hos Nelly och ska snart hem till hennes faster och äta osv där.. lite pinsamt kanske men jaaa whatever! Hare gött PUUUUUUUUSSS!


THA FUCKING GRINCH

Hejhopp, sitter hemma med Nelly&Thina och jag och Nelly ska snart hem till Sizl.. Sjukt nice barrA! Bjuder på tre bilder på grinchen.


DRICKHAMMAR

Nu äre så att min käre vän Matte har skaffat en blogg.. Checka in ffs!
http://drickhammar.blogg.se


WHAT DO YOU WANT FROM ME?

Kvällen igår spenderades hos Calle där jag och mina homeboys kollade på två skräckfilmer, sämsta jag sett.. Drog hem vid 12, och slockna framför vänner runt halv 1. Vakna vid halv 12, sinnes sjukt jävla skönt! Ikväll så blir det partej!

Men nu först dusch och sedan umgås med Thajna ett tag.. PÖSSSS!!

saknardig bääästuu


STILL COUNTING

Skola och samhällsprov osv är ju alltid kul. Dock så gick det förvånandsvärt bra! Är hemma hos mig med Fellan nu har precis käkat och lite sånt och nu så ska vi ut på lite uppdrag och sedan så får jag se vart jag tar vägen.. hare chillfan ;D

Jag&Fellan för typ 70 år sen..


SOMMARTIDER.

En bild på Josefine och mig, från skolavslutningen.. Eller ja, när vi var på
poseidon och skulle käka efter avslutningen.. Hade hela sommaren framför oss,
sjukt jävla värt. Nudå så har första snön fallit och vi har hela lååånga vintern
framför oss, sjukt jävla ovärt haha.. livet suger, ibland men men what to do lix..
+ att jag saknar mitt det där blonda håret lite grann.


YOUR'E OUT OF MY LIFE

Precis hem kommen från en runda på stan! Skolan gick dö fort, hade bara en lektion i typ 40 min och sen idrott, sjuuukt kul och gå runt strömmen.. Sen så drog jag&Corre en snabbis på gymmet innan vi drog vidare till stan! Nu äre plugg för hela slanten som gäller och sedan kanske träffa Thina? Får se vad som händer, imorgon är ääääntligen helg! Sjukt vad jag har längtat typ.. menmen, nu först käk!

Grymt snygga Corre&Jag förra veckan någon gång (;


I'VE NEVER FELT SO APPRECIATED AS I DID WITH YOU.

Trött är bara förnamnet, förstår inte vad jag gör som får mig att bli så trött hela tiden.. Igår somna jag vid 11 och vaknade vid 9 imorse.. Det är 10 timmar.. borde va pigg men nae! Haft en ganska så slapp dag med bara tre lektioner.. Efter så drog jag&Corre ner till stan, och vi satte oss och fika med Tilda&My som vi råka stöta på..
 
Correbre och jag tog sedan en liten runda på stan! Sen så vart det hemgång och nu så sitter jag och kollar på tv och papi kom hem precis med donken <3 ska slänga i mig det och sedan plugga samhäll! Prov på fredag, sjukt tagg! Menmen, thats life. HÖRES LAAAATEROO OSVOSVOSV..

Fridelyn, Jag&Cissilation i 9an barrA..


LOOK AT ME NOW I MADE IT

Jag är sämst.. blev ingen skola, vaknade vid 1 och drog tilll tandläkaren 20 i 2! Sen upp till haga och träffa Thina, sen hem till mig och laga mat. Sen så kom även Nelly och vid 20 över 6 så tog vi spånkan in till stan och mötte Kamilla och sen så drog vi till dolphins och kolla.. eller ja alltså vi kolla på Loan! Hemma nu och ska sova snart, orkar inte plugga.. hehe, GODNATT!

heelg skulle ju inte sitta fel..


2 AND A HALF MEN

Precis kommit hem från att ha varit på en liten promenix med Thina, eller jaa.. vi satt på donken HE-HE! Skulle ju plugga förut som jag sa, gjorde jag det? NAE! Vad gjorde jag istället då? JO SOV! Så att ja, jag är ganska pigg nu!

Sitter och kollar på 2 and a half men och ska göra lite te och sedan plugga matte, galet kuuul! Börjar 20 i 9 imorgon med geografi och sedan matte. Sen så slutar jag för att jag ska till tandläkaren. Sen på kvällen så blir det dolphins med brudarna! GOD FUCKING JÄVLA NATT!

Jag&Nelly sommaren 2009, loveu devetu!


THAT DON'T BOTHER ME

En helvetes jävla jobbig dag i skolan! Fgh;n fick en på lite bra humör som vanligt men sen en seg engelska lektion. Sen lunch och sedan naturkunskap som tog död på mig.. Somna ju typ nästan bara! Sen matte med carl.. 7 st i gruppen och jag&Fellan var as duktiga och klara några mvguppgifter!

Nu så ska jag ta något att äta och sedan ta tag i plugget, as mycket och göra den här veckan, Göra klart engelska uppsatsen, göra matte repetionen, plugga till geografiprovet och till samhällskunskapsprovet.. + läsa två böcker, fucking kill me!


NOBODY SAID IT WAS EASY

Min dag idag har bestått av att kolla på film hos Jacke och sedan träffat Thina en stund! Nu så ska jag kolla på filmen på trean och sedan sova.. Dags och värma några bullar också, yummiiie.. GODNATT!

sommar skulle ju inte sitta fel.. Loan i love you!



FRIDAY NIGHT!

Tänkte berätta om i fredags då vi åkte ut till Olivers land.. Vi tog iallafall bussen ut till Valdermarsvik vid 5, kom fram dit halv 7.. Sen så blev det och byta buss för och komma till gryt.. skönaste buss chaffören! Sen så var vi tvunga och gå hur långt som helst med feta väskor på tusen ton.. Sen vare båttrip som gällde, galet jävla kallt! Menmen lite fina eberlåtar lättade upp stämningen.. tyckte dock inte Hannah som var lite mobbad eftersom att hon går på haga.. mohaha!

Sen iallafall så kom vi fram, dö mysigt! Och vi började direkt och laga mat.. Eller ja Fellan gjorde, riktigt gott gumman ;) Sen så började vi rööööja lite.. Roliga lekar och sen så vart det bad&bastu.. Skönt och bada i vatten på typ 4+, njaa tror inte det va! Helt galet vart det tills slut och vi begav oss mot sängarna runt 3! Jag somna dirr och missa när Lucas hoppa ner från loftet.. haha alla andra hörde det/vaknade men inte jag, och han ramla precis brevid sängen jag sov i typ?! helt weird.

Var iallafall ett väldigt roligt dygn, förutom bussresan hem där vi hade världens jävla bitch som körde.. haha aja iallafall ett minne för livet! Det som händer hos Torstenssons stannar hos Torstenssons!


På bussen påväg ut till gryt!


babe och jag i båten påväg dit.


"tja vi flashar med drickan"


Oliver håller tal vid matbordet.


jag och babe


bäääästuuu! och jag har en blöt bikini på mig under, just so you know.


innan vi skulle lämna placet.


gruppbild barrAA!


I väntan på bussen.


HELT JÄVLA AWESOME!

Gårdagen på Olivers land var gryymt jävla nice! berättar mer om det imorgon!

Idag iallafall så har jag och Hannah chillat base och sen runt en 9 så åkte vi och brudarna ut till Loddby och var på en fest. Sjukt jävla kul eftersom att det var massa folk där som jag inte träffat på hur länge som helst! Är iallafall hemma nu och tänkte sova,hare gött fan!


IT'S GONNA BE AWESOME!

Hej mina goa och glada vänner! tyyyp.. Kom upp till skolan imorse, trots att jag somnade runt 5.. Tog en redbull det första jag gjorde och wips så var jag med i matchen.. Hade tråkiga lektioner.. Hatar torsdagar, förutom idrotten på slutet. Hade orientering, och jaaa jag och Fellan gick efter Corre&Alicia som två retards för vi inte hitta något, smarta tjejer! hööhöhöhöhööh

Efter skolan så drog jag&Fellan med grabbarna och köpta mat till imorgon på Netto.. Här ska vi inte slösa pengar inte, haha ae men imorgon iallafall så ska vi till Olivers land i gryt och rööja järnet.. oj förlåt mena chilla järnet.. Sen så åkte jag hem till Thina iallafall och käka donken och kolla på film mm.. Nu dusch sen sova! PUSSSS!

Jag hitta en snygg mössa på Netto!


EN GÅNG ÄR INGEN GÅNG

Jag är sämst, kan inte sova. Blir nog och dygna, var är Kajsa när jag behöver henne som mest egentligen?.. There's no way out of this darkness.


THERE'S NO REAL LOVE IN YOU

Ligger och kollar på Harry Potter och väntar på att Kungarna av Tylösand ska börja! Sen blir det och sussa, MÅSTE till skolan imorgon! Hare jävligt gött och sov gott, GOD FUCKING NATT!

Där har vi ju två av kuungarna.. Nemo&Jockeboi barrA


WE ARE GONNA ROCK THIS CLUB

UUUUUHHH BÄSTA FELLAN KOM PÅ BÄSTA IDÉN! Haloween är räddad typ! Det kommer bli GRYMT, höhö.. up and down, love and hate. GUESS WHAT?!


THERE'S NO WAY OUT IN THIS DARKNESS

Jag är verkligen sämst.. Kom jag upp till skolan idag? nae! Får försöka igen imorgon.. Har legat och kollat på bästa björn bröder, haha förbraa! Ska dra och sola lite kanske, eller först så äre käääk! PUSS!

mina älskade boooys


THERE'S SOMETHING SPECIAL ABOUT YOU THAT I CAN'T RESIST DESPITE EVERYTHING

Ligger och kollar på Hitta Nemo och dricker varm oboy, ganska nice osv. Men dags och sova kanske, skola vid 10 imorgon, ganska onice osv.. GODNATT ALLIHOPA!

happyface mallan


JAG TOG EN KULA FÖR DIG OCH FICK EN SMULA TILLBAKS.

JAG VILL HA HELG! jag vill dansa arslet av mig med underbara vänner tyyyyyp! Skiter i vilket, vardagarna tar död på mig. Blir sjukt jävla depp, höstdeprission så att säga, helgerna är det enda man har och se fram till typ.. Illa alltså, meeen nuu iallafall så ligger jag och kollar på paradise hotel som går i repris eller något.. Väntar på att broder ska komma med cola, då blir jag happy again!!


BABY YOUR'E ALL THAT I WANT

Sitter hemma och väntar på att Fellan&Correbre ska komma, sen blire piiizza och helt köret.. typ! Aja, behöver lite uppmuntring typ, men fuck vad huvudet vill sprängas.. något fel är det ju höh.. peace!

Fellan får stryk av två hooligans tiiep..


I WANT YOU TO WANT ME, I NEED YOU TO NEED ME.

Helt dead barrA ligger jag och väntar på käk.. Fuck this alltså, aldrig mer, aee aldrig mer! Haha lär ju gå och hålla men whatever.. Ska försöka plugga sen, fast vet ju hur det kommer bli.. skulle följt min och nellys plan istället för och börja gymnasiet.. så jävla mycket lättare det skulle vart.. menmen sånt är livet, PEACE&LOVE HEJ!

Viktor&Mallan i våras, missu bubbbäään!



FACE IT

bildbooomb, jag har tråkigt och kan inte sova.. så here you go!


Frida, jag, Ida&Alicia för ett år sen.

Twiniie, ja fast nae va?

snygg Oskar för jävligt längesen!

Jag&Alleballe vintern 08/09!

Cissi, jag&Kajsa sommaren 08, smack barra.

Loan, Nelly&Jag sommaren 09

Me and Lovisa förra året!

Fellanbabe och jag för ett år sen!

Heta cheerleaders barrA!

Lovisa gumman och jag i vintras.

Jag&Filip i vintras..

Schulzään och Jag i våras.

Mallan&Nellan, :O:O

Mallan&Viktor för ett år sedan typ.. missububben!


aja, nu får det räcka.. sleeptime nu, höööööres!


DO YOU THINK IT'S OKEY?

Ligger och kollar på film i soffan och mår bokstavligt talat skit, fan helt jävla yr och huvudet gör mer än ont. Ingen skola imorgon, fan behöver ju det men men.. whatever. Och saken blir ju inte bättre av att jag är sjukt sugen på PAUS, ska tvinga mamma och köpa det imorgon.. but nu ska jag försöka sova eller något, PUSS!

Mina babes i fredags!


NOBODY SAID IT WAS EASY

Från att ha varit en liten flicka har jag nu gått och blivit en stor flicka, på hela 16 år. Eyy fan grattis till mooooi.. varken huvudet eller kroppen mår bra idag, men de löser sig med ipren och cola as usual <3

Gårdagen spenderades hos Sissela med härligt folk. Och jaa, jag mådde toppen, vinglade runt i min egna värld, lite to much kanske men whatever det var det värt! Nu så ska jag ta en dusch och sedan äta med mi familia... Skulle behöva plugga också, men ackack, de får bli någon annan gång.. PEACE&LOVE


SHOW ME WHAT YOU GOT

I torsdags kväll så träffade jag boyysen ett tag, just so you know.. Och gårdagen (fredag) bestod av att åka bil typ? Eller jag&Fellan gick på stan och sånt ett tag på dagen och sen ut till Lindö, hem till Bergströms och laga tacos osv.. Sen så kom Lukas&Wärendh, så åkte vi runt med dom i värsta vrålåket.. Haha, gaanska kul fredag.. men whatever, ikväll kör vi, spelar ingen roll vad som händer.. TYP!, världens bästa jag fyller år imorgon också, sjuukt värt!

en bild från någon helg hos emma :)


IT DOSEN'T MATTER

Kom hem från Emma runt 11, och nu ligger jag och kollar på massa landet för längesedan filmer, sjuukt jävla awesome. Ska hoppa in i duschen snart, behövs.. Inte så att jag har hårspray osv i hela håret, ae! Får se vad som händer senare.. PÖSS!

En till bild på de snygga girlsen igår!


IT'S NEVER GONNA LAST FOREVER

Sådär jätte dålig uppdatering.. men whatever har annat för mig, som typ i tisdags så var jag ju tvungen att sova? och träffa Thina ett tag på kvällen sådär.. Igår då, onsdag.. då drog jag till skolan vid halv 1 och hade matte, eller ja vi gjorde ju ganska mycket men whatever. Sen så åkte vi hem till Emma och fixade iordning oss inför fyllebrännbollen. Sen så åkte brudarna i förväg för jag hade lite bussiness och sköta looo.. Haha, kom fram till himpa till slut och jag hann inte ens köra för att laget var så jävla dåligt så vi åkte ut..

Efter så tog vi bussen in till stan med grabbarna, galet kul! Sen så drog vi och köpte mat på stan och sen vidare hem till Emma där vi gjorde ingenting, sen så började vi vandra bort till hageby.. Men som tur är så kom Wärendh förbi och plocka upp mig! och brudarna sen efter! Så var vi hemma hos Gustav och öööste lite barra. Sen så fick vi för oss och GÅ till smedby?! så ja vi brudar började knalla, halvvägs så försökte Fellan&Corre lifta, då stannade det en bil, och vilken tur att man nästan kände han då så vi fick skjuts till smedby.. Där var vi i en halvtimme kanske och gjorde ingenting förutom att ha jävligt kul! Sen så kom det raggers och hämtade oss och skjutsade tillbaka oss, och sen så drog vi hem till Emma och sov!


Bästa bror och jag in school.


Sissela&Fellan som cheerleaders innan fyllebrännbollen!


Oliver, Lucas&David innan fyllebrännbollen.


OBSESSED WITH THE FEELING OF HAVING YOU AROUND ME.

Med ett huvud som värker, en hals som gör glö ont och ett rum som är 70 grader varmt.. Så säger jag godnatt! Andra halvan av SATC2 är på och snart så blir det käk, okej det kommer ta hundra år innan jag somnar, tur att jag är så sjuk att jag inte kan gå till skolan imorgon, whatever.. GODNATT!


SICK

Jotja, 38 graders feber och hela köret! Alltid kul och bli sjuk sådär.. måste bli frisk till på onsdag iallafall, då äre fyllebrännboll som gäller, helt awesome barrA! Men, ska dra i mig något och käka och sen göra jag vet fan inte vad.. whatever..

Griim brud för ett halvårsen.. ahhej


I DON'T MIND SPENDING EVERYDAY WITH YOU

Vart hos Thina hela kvällen och kollat på film. Först så kollade vi på en hästfilm som hette Klara.. sjukt grym alltså, skämdes när jag såg den haha.. Sen så kollade vi på Dear John.. Och det är fan en utav de bästa filmerna jag sett! Helt totally awesome! Nu så ska jag slänga mig i sängen och kolla på DHW, nolife tjarå!

Vi tre har en svår uppgift denna vecka.. Vi klarar't tsm babes.


HIGHWAY MAN

Kom hem till Emma runt en halv 9 igår kanske.. Och runt 9 så drog vi hem till Melker, där resten av girlsen var och smååpojkarna. Hade det lite nice.. Sen vid kvart i 11 så tog vi bussen ut till smedby och drog hem till Gurra, där det va massa gööööttt folk. Var kvar där till 1 eller något då Vendela kom och hämtade oss och skjutsa Emma och Corre till stan och sen så drog jag&Sissela hem till Jocke.. Och va där till typ halv 6.. Jävligt kul, och nae jag var ju inte alls trött, ae! Vart en runda på donken också som tog 1000 år.. Ae fan, thats life somna sött i Sisselas säng iallafall! Och Sissela nu har jag fått en annan uppfattning om din säng!

Haha nu så ska jag slänga på mig lite kläder och sedan dra mig hem till Thina.. Sen så ska jag fan hem och soooova! PÖSS!

Fellanbabe och jag för några veckor sen!


WHERE DO YOU GO NOW?

Runt 7 igår så kom vi hem till Emma där vi började laga tacos, så åt vi det och sen så gick vi upp och kolla på SATC2.. Efter halva filmen gick vi ut, upp till lokalen för vi skulle hämta dräggcalle.. Blev så att vi stanna där utanför och allting slutade i kaos.. Jävligt onödigt, och jävligt synd att vissa inte kan bete sig.. Menmen, nu så har jag precis kommit hem ifrån att ha vart på maxi med Thina, JJ&TB. Och ska snart dra mig in till stan och träffa brudarna.. Får se vart vi hamnar sen, PÖSS! :)

OCH ETT STORT GRATTIS NELLY SOM FYLLDE 16 IGÅR! <3