at my place

Tjaaa! Sitter hemma hos mig nu med Nelly och taggar lite.. Väntar även på Frida, Alicia och Ida :) Sen så drar vi till Pett och firar nyår! :) Kommer nog bli mycket nice.

Igår så gick jag och Emil på stan, sen så drog vi till åby, va på unkan ett tag, sen så drog jag hem till Nelly och sov där.. Eller ah vid halv 5 så drog vi ut och gick lite haha. Sen somna vi runt 6 och vakna halv 12.. Drog till maxi med Linnea och Ninni, sen sola vi och nu sitter vi här, hihi! har ätit världens äckligaste hummer också... haha!

lugg?

Jag är fett sugen på och klippa lugg.. Men jag vetifan om jag vågar, kommer säkert ångra mig.. :P


äckliga kyla, äckliga vinter

Kom nyss hem från Loan, höll på och frusa ihjäl när jag gick den korta biten från busshållplatsen och hit. Åkte iallfall ut till åby med kvart över 7 bussen, drog till unkan en stund och ägde ut Simpa&Ante på pingis, mohaha! Sen så gick jag hem till Loan där även Ida va, så kolla vi på film och käka kladdkaka och lite sånt, härligt =)



yummie

myys

Vaknade vid halv tre idag, drog direkt och sola i 30 minuter. Drog hem och duscha och fixa mig och så, och nu sitter jag och väntar på käk och en annan sak, sen så drar jag till åby hem till Loan. Får se vad som händer där ;) Puss.


cola <3


....

Vill bara att vi ska kunna vara vänner, precis som förr. Det här psykar mig kan jag lova.

stan med loan

Vaknade vid halv 1, och drog till stan vid 2 med Loan. Mötte upp Lovisa och käkade och gick och kolla lite, köpte två tröjor och ett par jeans ;) Runt 7 så drog jag och Loan hem till henne och gjorde ingenting? Haha. Sen så åkte vi in till eneby och träffa grabbarna, och va med dom hela kvällen, bästa dom! =)


Jag och Loan i somras. SOMMAR NU TACK?!

wallander skytten

Drog till stan imorse, eller aa vid 2 med mami. Köpte ett linne, jeansen jag skulle ha fanns såklart inte i min storlek. Drog hem efter så kom Emil, va hos mig ett tag sen så drog vi och träffa Linnea och gick och sola och till tempo och handla chips. Sen så drog jag och Emil hem till mig och kolla film och så. Sen så gick vi ut och mötte Simpa och sen Linnea. Fast Emil drog direkt typ så, vi satte oss på donken i typ en timma. Drog hem vid halv 1 och nu så ska jag se på bäästa Wallander <3


linneuus <3

inte lite man saknar våren 09 då








seg lördag

Drog ju som sagt till stan imorse typ vid 11 med Malin. Fick med mig lite grejer hem iallfall.. Ska dit imorgon med en snabbis. Mötte Frida på stan så åkte vi hem till mig, snackde och lite så. Sen så drog hon och jag drog hem till Svensson där det var lite folk. Sen vimla jag runt där nere i haga och träffa massa, haha. Slutade med att jag hamnade hemma hos Jimmi.. Nu iallfall så blir det och se film, sen sova!


seeeegt

Sitter hemma nu efter en dag på stan, äckligt mycket folk.. Stod i kö i en och en halv timma inne på monki, roligt? nae. Ska träffa Frida snart tror jag, får se vart vi hamnar.. puss


sommar nu tack?

Okej det är julafton nu.. Så god jul allihopa :) men fyfan vad det skulle va mycket bättre med sommar!

 


tisdag och onsdag

I tisdags natt så va jag och Alicia ute och åkte pulka med Eric och Petter, farligt det där.. Kom hem runt 4 och sov, och vid 3 nästa dag så drog vi in till stan och köpte julklappar, plus ett par skor och en klänning till mig ;) Sen så drog jag och träffa Emil ett tag och sen så drog jag till Olwan, där det var massa :)

I onsdags (igår) så drog jag till maxi med pappa och handla lite, åkte runt hela jävla stan typ för och hämta grejer hit och dit.. Kom hem runt 8 då det vart och käka thaimat och kolla på bästa american pie <3,



Haha bästa du <3


fortfarande @ my place

Alicia och Ida sitter och kör shotspelet, dock med cola.. Haha. Ska ut till Svärtinge snart, och då blir det att åka pulka med Petter och Eric, Hehe! Pusshej


tiepmalin, tiepalicia och tiepida <3


tiepmalin och tiepida <3



bästa tiieperna <3

med ida och alicia

Sitter @ my place med Alicia och Ida. Vart på stan och fick med mig ett par örhängen hem. Julklappar blir det och köpa imorgon ;) Sen så ska jag troligen träffa Emelie, va ett jävligt jävla bra tag sen. Men nu ska jag gå och va lite social med mupparna, sen så kommer papsi med pizza till oss. Bästa Papsi! Sover i Svärtinge inatt också, mysa lite med Alicia, raaawr. Puuuss

 


hihi Jag och Ida i 7an.. LITE SMÅ?!?!


stan nästa

drar ner mig till stan alldeles strax med Alicia och Ida, :) Pöööss


i brist på annat

Alla ska svara på nollnians frågor
för att få ett bra år 2010.


ÅRET.

Hur har året nollnio varit för dig? - bäst och sämst 

Bättre än förra året? - både ja och nej
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - ao 
Har du flyttat under år nollnio? - nepp
Har du hittat en ny låt som du älskar? - klart
Isåfall vilken? - många
Har du druckit alkohol? - ja
Har du kysst en främling? - ao

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit nollnio? - både bra och dåligt
Har du varit kär? - japp
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - nae

SORG&HÄMND.

Har någon i din närhet tagit självmord? - nej
Har någon i din släkt avlidit? - nae
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - på skoj 
Varit i slagsmål? - nepp
 
PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - kan jag lova
Isåfall vad? - finns mycket
Har du skämt ut dig? - självklart
Har du ljugit för en vän? - tyvärr
Har du varit ute en hel natt? - ja
Har du blivit tagen av polisen?  - nae
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - yes
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - yes

SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? - enebyskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan?- nae
Hatar du ngn på din skola? - hatar och hatar
Har du gjort ngt framsteg? - japp
Haft alla rätt på ett prov? - nej

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? - ja, massa
Har du förlorat en vän? - typ
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - ao

Har du gått bakom ryggen på en vän? - tyvärr
Har du ljugit för en bästavän? - nja tror inte de
Har du haft en relation med en vän? - nepp
Har du många killkompisar? - ja föfan


i just miss it


segt som fan.

Tjaaa, vaknade nyss.. Och Nelly drog nyss. Vet inte vad som händer idag förutom att ikväll blir det lilljul :) Igår så gick jag och Nelly hem till Olwan och va med han och alla grabbarna, nae okej inte alla, men några av de. Haha.


två bilder från igår


Nelly and Mooi.


Loan och Bästa Lukas, Haha!

äntligen jullov!

Heej.. sitter hemma och väntar på att Nelly ska komma tillbaka, sen så får vi se vart vi hamnar. Hade julavslutning imorse, så jävla skönt att det är över. Och jag fick bättre betyg än vad jag trodde att jag skulle få, 1 IG, 7 VG och resten G :) Har vart på stan och maxi med Nelly också, och en tröja fick följa med hem..

Igår så drog jag ut till åby vid 12, drog till hulta och vänta på Nelly. Sen så drog vi hem till henne och sov typ haha. Sen vid 6 drog vi till hennes avslutning. Lite kul när Lorgii dansa, hahah! Sen så käka vi på åbykrog med Sara, Eve, Loan och Felicia :) sen drog jag och Nelly hem till henne och jag drog sedan hem vid 10 typ ;)



it's time to make a choice

but it aint easy..

confused

Allt känns fel, samtidigt som att allting känns rätt. Jag är ledsen, samtidigt som jag är glad. Det är så jävla komplicerat att jag inte förstår det själv? Eller jag förstår varför det känns rätt och varför jag är glad, men inte varför det känns fel och varför jag är ledsen. Det är sjukt, snacka om att jag är paranoid.

alicia i love you, kom hem nu ditt sär.. tycker du borde va här och frysa med mig :(

fist of zen

Skola idag då, försov mig så jag kom till halv 10, kollade på nisse hult på lektionen, så jävla bäst haha! Sen så kollade jag på när Kajsa och Frida övade till när de ska sjunga på avslutningen, kommer bli klockrent ;) Haha Puss på er! Sen så vare lunch, och sen musik, kollade på några musikvideos. Och sen så sluta jag, gick inte på spanskan. Efter skolan så vart det lite snöbollskrig och mulningar och så, alltid lika härligt, eller inte. Jag och Frida drog iallafall och hämta mina avslutningskläder, tröjorna och mjukisarna alltså. Förutom att mjukisarna är way to big och att texten är way to small så duger det väll ;) Jag och Frida drog hem till mig sen iallfall och drack varm oboy oh lite så :') Sen så drog hon och jag somna ett tag och sen så kom Emil hit :) nu sitter jag och kollar på fist of zen och ska snart sova, Pusss...


Bästa Matte. " det är en vegetarisk snöboll " Haha.




Foppa, Kenny&Calle. Haha lägg märke till att man ser Calles spott, när han spottar hahahaha!

remix



så jävla mycket bättre än orginalet ;)

trötter trötter

Vaknade vid 2 typ idag, sen så kom Nelly och Emil hit och sen så fick vi skjuts ut till åby. Emil drog och jag och Nelly kolla på någon weird film hos henne. Sen så gick vi ner till åbykrog och träffa Linnea och Sara, satt med dom där, när dom käka. Och sen så gick vi och köpte godis och drog hem till Nelly och kolla på Harry Potter pch halvblodsprinsen. Mamma kom och hämta mig efter filmen, och nu så blire duschen och sen vetifan. Så otroligt skönt att det är sista veckan i skolan nu! Pöööss.


vilken jävla helg

I fredags efter skolan så drog jag och Ida hem till mig och fixa oss och så. Sen gick vi och träffa Kajsa, Julia, Filip och Richard så åkte vi till Bella. Träffa massa där, kul vare ju iallfall. Trots lite saker.. Kom hem vid 1. Sov på en gång, haha!

Idag så vakna jag vid 12. Emil kom hit vid 1, sen runt 6 så drog jag hem till Malin, där även Lovisa va. Sen så drog vi ut till Lindö och käka pizza. Sen så drog vi till rönntorp till någon lokal där, va lite lamt i början, men sen vart de lite mer folk :) drog hem vid 12, och nu sitter jag och snackar i skype med lite noobs från min klass. Haha!


Jag och Sara i skolan.


Ida och Jag.


Jag och Ida.


Lovisa, Jag och Malin.


Martin, Malin och Tom.


Erik och Jag.

kommer nog mer bilder ;)


SISTA SKOLDAGEN AVKLARAD!

Ingen mer "riktig" skola nu då.. så jävla skönt! Party imorn då, men jag kör nog på nyktert ;)


sommar skulle ju inte sitta helt fel..


äntligen klar!

Nu så är jag äntligen klar med pluggandet. Känns som att jag kan spanskan, och nu bara för att jag säger det så kommer det gå åt helvete imorgon. Menmen, har ju nästa termin på mig med som tur är, eftersom att denna termin råkade försvinna. Nu sitter jag iallfall och kollar på vänner som vanligt, och ska snart sova, är äckligt trött! Jag vill ha helg nu!!! Orkar inte skolan mer förfan!

Hehe jag har namnsdag imorgon om det var någon som ville veta.
Och Lovisa har det idag , ganska grymt :D


español is the shit

Spanska!! <333333333333333333 Allt jag har och säga, oh helve va kul.. Mamma.. Prov imorgon och jag kan ingenting? Mååste få g juu!!


jag förstår inte vad det är för fel på vissa människor..

HAR JAG GJORT DIG NÅGOT? NAE! FÖRTJÄNAR JAG DET HÄR? NAE! TACK, VERKLIGEN TACK! DU GÖR VERKLIGEN ALLT SÅ MYCKET LÄTTARE!

DHW NUU!

Nu är det bästa desperate housewifes :') chips och cola gör det tusen gånger bättre också! Segt i skolan idag, lämnade iallfall in all skit.. typ, har spanska prov på torsdag. KILL ME! Drog hem vid 2 och sov till 6, lyckat? haha!


inte lite jag saknar en viss johanna och sommaren 08?








vänner forlife lixom

Seg jävla måndag idag, fick skjuts till skolan vid 8, hade so och heltid. Typ somna flera gånger och nae jag vet inte vad. Gick hem vid 10 och sov till 2, sen så gick jag tillbaka till skolan och träffa Alicia. Sen så drog vi till ungdomsmottagningen, eller ja ungdomshälsan som det nu heter. Sen så drog jag hem till Lovisa, vi drog till maxi som vanligt. Sen hem till henne igen, och jag somna, som vanligt? Sen kom mursan och hämta mig och vi åkte och köpte donken <3 Yummie. Nu kollar jag på vänner <3 och ska snart plugga lite, om jag orkar. Pusss.

JAAAG VILL HA JULAFTON OCH NYÅÅR, NUUUUUUUU!


visa <3

vänner

Sitter och kollar på vänner, första säsongen är absolut bäst ;) Skola igen imorgon då, sista "riktiga" veckan, för på fredag sätts betygen, wohooo! Haha, känns som om mina betyg kommer sänkas.. Menmen.


justin bieber <3

fyfan, varje gång jag hör de här låtarna typ dör jag.. awwweee





lördag lördag lördag lördag lördag

Tjaaa.. Lyckad lördag or what? Haha eller inte! Träffade iallfall Alicia och vi drog och träffa Selve. Sen så drog vi till hamnen på den där lokalfesten.. Lite lamt och snuten kom vi 9 redan och då stängde dom? Haha. Träffa iallfall massa roligt folk jag inte träffat på ett tag :) Sen så satte vi oss på max och käka och lite så. Runt halv 11? Så drog jag&Alicia ut till lindö med Fredrik, Eric&Dennis och sen massa andra folwks, bland annat lille Esteban och lite åbybor.. Haha. Drog hem till Danne iallfall i en timme, sen tog vi bussen in till stan igen vid 12. Och sen så gick jag och Alicia ner till rese, och tog bussen till Svärtinge vid kvart i 1. Sen så skulle vi ha träffat Petter och Eric, men jag va för trött.. Haha!

Nu är jag iallfall hemma och ska snart in i duschen, va och sola nyss. Sen ska jag plugga lite, och sen vet jag inte vad? Kanske drar in till Lovisa ett tag, får se :) Puss.


Haha bäääästiiiie <3

dööööööööööööd

Äntligen hemma nurå! Eller har vart det sen vid 12 men ändå.. Haha. Ska träffa Alicia lite senare får se vart vi hamnar.

Igår efter skolan så drog jag och Sara och sola, haha fail på oss. Sen drog jag hem och hämta saker och duscha, sen drog jag hem till Lovisa. Fixa mig där och så. Så kom Thina och Sara förbi ett tag. Och sen så kom Loan, Ida och Becca. Vid 8 gick jag ut och träffa Kristian och Räkan lite, sen gick jag in igen och vänta på brudarna som är äckligt jävla söliga. Sen så skulle vi ta bussen till Skarphagen, självklart så tog vi fel buss.. Så vi åkte ända till vrinnevi och sen tillbaka till Södertull och tog spånkan istället. Träffa lille johnii på bussen, typ dö längesen? Haha, sen så blev vi iallafall mötta av Freddie i Skarphagen så fick vi gå tusen mil till huset där vi skulle, när vi väl kom fram så var klockan 10, det hade alltså tagit oss, 1 och en halv timma för och komma dit, lyckat! Där iallfall vare massa roligt folk, kul som fan var det.. Förutom vissa saker dåå.. Hehe, vart lite för mycket för vissa kanske (syftar verkligen inte på fellan) haha nae. Sen vart ju lite skit baxade, så jävla onödigt? Vi missa iallafall sista spårvagnen så vi ringde taxi, och åkte hem till Lovisa, där det första jag och Fellan gjorde va och slänga oss i sängen, med alla kläderna på! Trevlig kväll iallfall ;) LOVE MINA BRUDAR!



Sara och jag, efter vårat mjölkrig vi hade på hemkunskapen idag.


Porrigt.


Love you Lovisa.



Haha....


Suddig. Bästa Loan.


Pallan&Mallan, bästa Mallorna haha.


Fellan, Mallan, Loan, Mallan&Selve.


Lovisa&Malin.


Mallan, Bästa Viktor&Mallan. Haha


Haha, Mallan, Viktor, Mallan&Freddie.


Woho, Bästa Mallan.


torsdag

Skola idag, jag och Sara fick sitta i cafeterian igen till lunch, sen hade jag engelska.. hörövning, usch! Hehe, sen sluta jag och då drog jag hem och sov.. sen så åkte jag in till stan för jag skulle möte Nelly, men hon va seg eller bussen va seg så jag gick där helt själv på stan, as kul. Till slut kom hon iallafall, så gick vi runt och kolla lite till -.- och sen så gick vi och hämta ut biljetterna och så, och så kollade vi på "luftslottet som sprängdes". Dö bra film, bäst av dom alla ;) Nu sitter jag och kollar på vänner, sen blir det att sova, host. Haha, tagga som fan till imorgon då, nae tänker inte ha för höga förväntningar, då failar det bara! Haha! puss.



(Hade en sjukt irriterande tant brevid mig, som typ förstörde hela filmen för hon satt och sa, mmm och jaa. hela jävla tiden, instämde till filmen alltså.. KICK YOU IN THE HEAD MED BOOTSEN JATACK!)


hehehe

Blev ingen skola idag heller, hade fortfarande alldeles för ont i armen för och kunna gå till skolan, haha. Drog till stan iallfall och träffa Lovisa, köpte en klänning till helgen, som kommer bli sjukt nice (y) Sen drog vi hem till Lovisa och ba chilla, tog spånkan hem runt 8 och nu ska jag sova snart.. Puss


nattblogg.

Kan inte sova, och nu sitter jag och snackar med Este på msn och pratar om gamla minnen. Fyfan vad jag saknar sommaren och hösten 08 alltså :/ speciellt hösten dårå. Satt alltid utanför ica, tills det blev för kallt sen gick vi in till jimmy satt där och chilla, drack lite, rökte lite, och sjöng och spela gitarr och jag vet inte vad. Så jävla nice var det. Även om vi inte gjorde något speciellt så var det ändå så jävla underbart kul! Levde livet var vad vi gjorde, eller va säger du Frida? Det är grymt vad jag saknar den här tiden alltså, våran såkallade "fjortisperiod" haha.


Frida, Alicia, Mallan, Sara, Cissilation <3


Mallan&Anton :(


Frida, Mallan, Bella


Alicia&Este <3


Mallan&Fridelyn <3


Mallan&Fridelyn <3


-

det är inte ens värt det..


tha best lalalalalalala


blöö

there's no real love in you, so why do i keep lovin you?

sjuk igen.

Har vart hemma från skolan idag, pågrund av den där jävla sprutan som jag tog igår! Kan knappt röra armen och har as ont i huvudet och har feber.. Kul! Hehe, 1 december nu då. Fan vad fort tiden går, känns som om det var sommar nyss typ? Längtar till helgen redan, wuhuuu.


glansfejjan,