ACTING LIKE A CHILD


Idrottslektion för någon vecka sen, flitigt jobbat!
Har haft två dagar ledigt nu, vilket har vart as sköööööönt. Trots att gårdagen var ogiltig hehe. Båda dagarna har dock bestått utav plugg vilket har sugit hästballe. Dock typ klar med allting vilket äger hästballe. Kollade på film hemma hos Marran igår också.. Millenium filmerna in my heart typ. Nu är det pb som gäller och lite plugg, skola imorgon 8.10 som är såå kuuuuul!

Och världens hemskaste grej hände nyss.. Ärligt talat så har jag aldrig någonsin förstått mig på dom som grinar över att en nagel gått av, kan bero på att jag aldrig upplevt det eftersom jag bitit på naglarna hela mitt liv. Tills idag då jag upplevde det för första gången då jag slutade bita på naglarna för någon månad sen. Och smärtan var ju förjävlig ärligt talat, började blöda och gråta som ett barn. Shame on me typ.. HEJ!


LOVE OF MY LIFE


Snygg Mallan för två år sen.
Vet att jag är sämst i världen på det här men har ju inte hänt så värst mycket egentligen. Tråkigt liv = inget vettigt att skriva. Förra veckan bestod endast av skola och plugg, en tripp till Å i onsdags också då grabbarna försökte skrämma ihjäl en. Lyckades gjorde dom ju dock inte! Helgen har vart galet soft, något åt det hållet.

I fredags så var det nationella i Matte B vilket var allmänt as kul. Efter det hundra år på staden och på kvällen så vart det krök ute hos Andy. Slutade med att en väldigt full Mallan sov så sött. I lördags så var jag först en snabbis på stan med Jonas och Martin. Därefter så drog vi hem till Mulla för att laga mat och därefter fira henne, hon fyller ju 17 snart! Runt 10 så drog vi vidare till Falkens 18års firande. Var alldeles för nykter för att ha alldeles för kul.


SAY GOODNIGHT AND GO.


Oggens bild, jag, Matte, Amanda och Mulla i fredags!

Dannes picture, Emma och jag på före't igår!
Är helt slut efter en hel helg med krök. Känns som att jag börjar bli gammal och gaggig! Men i fredags iallafall så åkte jag och Mulla ut till Eric i Svärtinge där alla älskade grabbar va. Såååååå kul och träffa dom eftersom att jag aldrig annars gör det.. hehe.. Och igår så hade världens bästa Eber bussfest, alldeles för trött för att orka hela kvällen så mami var rar och hämtade mig och Emma.

Imorgon är det skola som gäller, börjar klockan 10 vilket är sköööönt. Sen så måste jag plugga, har skjutit upp det i en vecka nu, illa illa. Hare ni