HEHEHEH

Sitter hemma hos Loanbby där jag ska spendera natten med henne och Fellan!, Loan matförgiftade oss nyss, ont i magen och så jaaaa.. Felicia fick sprutskit och så, tror hon va på toa minst 5 ggr, as najs! HEHEHEHHEHEHE

Nu så ska jag och felicia göra något väldigt farligt oh chillat, pussen på de hejohhå


Söndag barrA

Vaken och nyduschad, känner mig som en helt ny person serious. Lite för mycket av det goda igår kanske, men det var de fan värt.  Nu dååå, om min lilla weirda helg innan jag måste städa mitt rena rum. Puss

Fredag:
Efter skolan så drog jag till stan ett tag med Thina, Jesper&Tb, skjuts ner till rese och sen så åkte jag ut till åby. Hem till Nelly, vi drog och sola och lite sånt. Sen så gick vi och mötte Linnea. Åkte hem till mig, hämta grejer och så åkte vi tillbax till åby. Drog till konsum och köpte massa gott, sen hem till Nelly och kolla på Avatar. Loan bby kom sen också, hade det skapligt kul när Nelly låg och sov. HÖ-HÖ.

Lördag:
Vaknade runt halv 11 hos Nelly. Drog upp och fixade oss lite snabbt, sen ner till centrum. Åbydagen hallå?! Haha, sög precis som förra året. Så vi gick hem till Linnea och så när det regna och sen ut igen och satte oss och vänta på mamma Marie. Sen när hon kom så åkte vi till maxi, kolla runt lite. Sen skjuts till golfa, åt en rejäl pizza haha. Sen begav vi oss en stund till åbymo, älskade åbymo och stekte lite i solen. Sen hem till Nelly igen, duscha och fixa sig, sen upp till gransjönäs, där de va helt gal1 ett tag kanske, har nog aldrig garvat så mycket. Sen så ba försvann tiden för att jag och Ida gick ut och gick lite varstans hela tiden. Sluta med att pappa kom och hämta mig och jag var tvungen och hämta mig väska hos Loan, och så hann jag ge Fellan en kyss innan jag drog! <3


Fredags @ Nellys place.


Linneut&Nellut.


Nellut&Lilla jag hehe


Låååånga Malin och Kooooorta Fellan.


I know how i feel about you now.

Hemma nu efter en låång runda på stan med Thina, hann med en fika också. Sen så åkte Thinisen hem så jag drog till kupolen och träffa Phille, Matte&Oliver. Åkte hem med dom sen och nu snart efter att jag har slängt i mig lite käk så drar jag ut och lirar lite boll med dom. Kanske hinner träffa Nellsy innan också :')

Matte&Jag på kolmården förra veckan, hihi


Crazy summer nights.

Hemma efter en as chill dag i skolan, började vi 20 i 11 med no, sen lunch och sen massa engelskaredovisningar. Har bara två små lätta uppgifter kvar som jag ska göra ikväll och sen är jag klar med årskurs 9. Lite skönt sådär! Två dagar kvar i skolan, utan arbeten kul? Sen dom två sista veckorna så är det tema veckor, lär ju bli jätte kul.. Aja, ska dra mig ner till stan snart och shoppa lite med Thina! För nice!

Igår då, så var det först skola, sen så blev det stan en låååång sväääng med Pett, Nils, Affe&Simon. Träffade på Johanna, Lukas&Tobbe också. Lukas lika glad&galen som vanligt tiiiiieeep va, fast nae. Sen hem och hämta grejer sen till gymmet med Frida.. Haha va där i typ en kvart? Sen så drog jag och sola, sen förbi donken och sen hem. Somna framför tvn och somna direkt vid 11 typ.. Vakna vid 10 idag med, 11 timmars sömn.. liiiiiiiiite smått för gött va, nae skulle inte tro de.


Jag, Olwan&Petter för någon vecka sen :')


Monday

No school, skaplig huvudvärk och skapligt trött! Drog ut framåt kvällen och träffade Frida. Vandra runt lite och satte oss i på en bänk ute. Sen så drog vi hem till Mattis och mötte han, Phille&Ab så följde vi med dom till gymmet. Va där inne ett tag och gick ut och gick några gånger, sen så mötte vi Nells ett tag också. Sen hem till Phille en stund också, skulle lirat lite boll men blev inget.

Så nu är jag hemma, sitter och kollar på my name is earl och käkar pizza. Ska in i duschen snart, sen sova! Imorgon skola igen och sen stan och gymmet, pussss.


Mallan, Fridelyn, Mattis, Abelyn&Phille


Jag&Phillis


Matte ta i lite till råå


Söt Frida


Come on shake that ass for me.

Haft en liten kylig dag med Thina. Träffat på Oliver, Petter, Thed&Benny med :)
Nu så ska jag kolla på bästa wallander och läsa ut min jävla bok på 300 sidor.. kul!
Pussen


I miss you guys..


För kärleken är värd ett högre pris.

Hemma nu efter en helt okej kväll hemma hos My med lite folk. Gal1 nice att kunna sitta på balkongen i shorts&tshirt utan och frysa, allsång är också nice. Hur nice på en skala? 10 av 10 lökar, eller vafan det är du säger Lojsan :')

Gårdagen spenderades i Svärtinge med massa nötter, nice musik och nice folk ;) Hade min bästa Fellan där som jag inte träffat på tusen år typ! Snacka om att jag vart glad när jag såg den filuren. Hade härliga "kisspauser" var och varannan minut ;) Men de för nice! Längtar ju inte bara lite tills nästa helg då jag får parta med mina brudar hole night long barrA <3

Gårdagens bilder råååååå, för söta!


Viktor&Jäniiiii :)


Söt Orgibooi


Peoplee


Josefine, Olivia, Lovisa&Viktor :)


Tilda&Porriga Frida


Fellan, Mattis&Edin ;)


Viktor&Mallan


Phille "fjortisboy" Alderin


Nellyyyy

Jag och Malin är hos henne nuuuu. Vad händer? Hmmmmmm joooo jag vet. Vi vet. Alla vet. Nice för mig med jobb imorgon, trorääää fast nae inte direkt. Kråkan städar och jag lixom barre sitter o gluttar på... bredvid mig nyssens stod ett glas med oboy som inte längre var oboy mer likt typ joghurt ehehheh. Vi käkar av kentakuks godisvinster som han skrapat ihop på grönalund, busigt......



Cappelooooooo och Nellan


Sommar haaa.

Haft en chill skoldag i värmen! Umgicks lite med grabbarna efter skolan på abelyns studsmatta. Har vart hemma och sovit ett tag också, och nu äre dags och fixa sig lite och sen dra och möta Bella och antagligen Frida! Sen blire grillning i svärtinge med världens bästa people. De gillar vi! ;)

Ville bara att alla skulle veta att detta är KUNG NISSE!


Who will be there to take my place?

Heehee Tjaa! Vilken jävla dag, tror fan aldrig att jag svettats så mycket som jag har gjort idag, helt sick't! Aja, började skolan vid 10 hade bild.. As kul barrA. Sen promenix med Kajsa, Alicia&Ante. Chilla på himpa och sola lite, dog av värme serious! Sen tbx till skolan, so och sen idrott.. Körde brännboll och jag är ju så jävla grym på det.. Inte ett dugg varmt ne, nej inte alls! Sen hem, duscha&byta kläder sen hem till Linnea, sen så gick vi ut, köpte glass och vandra ner till resecentrum. Vänta där i typ en halvtimme på bussen och sen så åkte vi ut och träffa Nelly vandra runt lite. Fastnade på unkan och socialiserade oss med bästa Tommy. Sen iväg och sola!

Sen kom papi med feta bussen och hämta mig, han ska till grönan imorgon, lite jag vill joina och åka insane då.. Aja, nu ska jag plugga och sen sova så jävla gott. PUSS!


Sådär lite nice att jag gick i shorts utan och frysa!


Linnea&Nelly med najs bag.


Chilla och grilla det är vad vi gillar. Röka, kröka och pöka det är vad som får oss att öka.


Do you really feel the way i feel?

Uppe med tuppen idag igen.. 20 över 7, NICE! Mötte Nisse vid porten klockan 8 och cyklade sedan och mötta några geeks och så cykla vi hela vägen till vrinnevi, för jobbigt. Hade orientering där, skit kul verkligen. Jag, Ida&Bella ägde sönder. Eller ja okej jag och Ida, Bella följde bara efter typ. Sen efter det så vart det badet, så jävla tråkigt. Drog hem på direkten efter och somna. Sen runt 5 så kom Nelly in till stan så gick vi till donken och träffa Jimpan, satt där ett tag. Sen så kom Thina så gick vi hem till henne och chilla base där ba. Sen så kom Oliver, Oskar&Johan och så drog vi ut och vandra lite. Efter ett tag så drog alla hem förutom jag och Nelly som satte oss på donken, käka cheese, såg en kille som såg ut som voldermort och så bjöd bästa Viktor oss på cola! (y) Sen så kom Jimpan ner igen, och några andra geeks strömma in. Vid 11 så kom mi madre och hämta mig, och nu så ska jag duscha sen sooova så jävla hårt. Börjar 10 imorgon, omfg säger jag bara!

Lite bilder från dagen igår på Kolmården ;)


Jacke baby <3


Matte baby <3


Bästa du <3


Det är sjukt vad vi är coola <3


Douglas <3


Phille baby <3


Bästa jag.


Cause i miss you baby.

En otroligt jävla chill dag! Vaknade upp vid halv 8, efter 2 timmars sömn. Fastnade vi himym igår lixom.. Sen bar det av till kolmården med min klass + A&C. Va först på någon föreläsning, lamt som fan, sen så fick varje klass en guid som man skulle gå runt med. Och bara för att jag är så jävla P-R-O så fick jag gå med A istället för med min! Det räddade verkligen min dag kan jag lova ;) Så fick vi vandra runt där och lyssna på hennes jävla tjat och sen delfinariet ofc, alltid lika tråkigt!

Runt en 5 så var vi inne i stan igen och då drog jag&Frida och sola, alldeles föööööör varmt! Brände arlset av mig. Sen efter så skulle vi hem till mig men så går vi förbi Olwan och hör han skrika och att de badar. Så vi drar in och Mallan tar sitt första dopp för iår. Frida "ville" inte. Bullshit och sen hem och käka!

Nu så ska jag plugga lite, sen duscha&skit. Sen ska jag fan sova, är dyng trött! Upp imorgon vid 8 och sen dra till vrinnevi och ha orientering! Kommer nog inte gå så bra om man jämför med förra året då jag, Ida&Alicia ägde sönder, fast de va ju dock ba för att Alicia kan orientera och jag&Ida ba hängde efter lixom.. H-e-h-e.

Nu lite bilder från dagen.. Frida har MÅÅNGA som ni kan få se sen eller nåt..

Jacob baby somna under föreläsningen.. INTRESSANT JA


Frida&Phille var också lite pömsiga..


Den där jävla noshörnings bebisen va så jävla söt :')


Phille baby med mina fjortisbrillz.


Haha äckligaste bilden på mig&Frida genom tiderna.. Okej det finns en som är värre..


Petter&Olwan in tha pool lixom.


Bästa jag och Olwans alldeles för najsa ass ;)


How i met your mother.

Längesen jag såg på det, eller ja okej igår. Menmen, ska börja om från säsong 1 igen, undrar hur många gånger jag kan ha sett alla jävla avsnitt typ? Haha, nae nu ska jag bädda ner mig och sen försöka sova. Upp tidigt imorgon!

En sådär liiiiite gammal bild på Matilda, mig&Johanna :)


Miss you Johanni

Det är fan i mig sjukt. Det känns verkligen inte som två år sedan!



If we ever meet again.

No school today.. Heh, skyller på att jag hade så ont i halsen! Imorgon äre kolmården som gäller, skönt och skippa en skoldag för det.. Och sen onsdag orientering och sen badet med alla 9:or, för nice!

Håller på och ändrar min jävla fotovägg.. Hmm nice att dom gamla bilderna är i en aning blekare svart/vit pga att solen har blekt dom.. Ser lite roligt ut, men skitsammmmaaa! Väntar på att mami ska komma hem med käk, är vråålhungrig.

Söt bild Pett skickade igår.. Hm, vilka jävla s-t-a-r-s assåå


<3

Memories that will never be erased. ily


Cause we lost it all, nothing last forever.

Snacka om seg dag. Drog och sola någon gång på kvällskvisten, sen hem och skriva en till jävla uppsats! Redigt roligt sådär att skriva om dödsstraff tycker jag. Imorgon är det skola igen då, känns som om det var evigheter sen jag va i skolan.. En och en halv vecka sen i och för sig. Heh, får se hur det kommer gå med min röst.. Haha! Ae men nu ska jag se på New Moon och sen sova så jävla gott. Godnatt!

Jag saknar min Loan väldigt mycket! :(


Saruuu saruu?

Sitter och kollar på Kalle Blomqvist, lite seriöst sådär vaa.. Mår skit ohja, kan inte prata. Kan inte ens be pappa komma med cola, fatta vilka problem jag har. Bra att mobilen finns iallafall. Ska dra och sola snart, sen måste jag plugga mer. 1 av 3 uppgifter klara! Fan va nice för mig..


snodde bilden från Lojjj ;)


Vadå att jag är hes?

Nejfan det är jag absolut inte! inte ett dugg!!! Aja fan, de hindrade ju inte mig från och waina ändå.. Synd

Idag vaknade vi upp hos Linnea vid halv 11, 4 och en halv timmas sömn.. WTF?! Heh.. Jag och Nelly gick hem till mig helt döda och sola på balkongen, sen så gick vi runt lite tog en sväng förbi Olwan och sen så gick vi ut och la oss på gräset och sola igen.. Sen hem fixa oss och käka. Sen så åkte jag ut till Svärtinge med Frida, träffade My&Sanna på bussen så drog vi hem till Lovisa. Efter ett tag så drog vi till något litet berg.. Grymt nice, och ännu mer nice när brasan kom igång och vi gick och hämta ett halvt jävla träd för och ha något att sitta på. Sjukt tungt kan jag lova! Sen under kvällen började det komma massa mer folk, vart dö nice till slut!


Hannah, MATTE&Frida :)



Massa fooooowks.


Phillis och Jag!


Hahahaha Matte!


Fredag!

Igår, eller aa i förrgår (fredag) så hade jag, Nelly&Linnea de lite nice hos Linnea. Körde lite beerpong,(ciderpong) och det va skapligt mycket äckligare än vanlig beerpong.. USCH! Sen så gick vi ut och vandra lite då och då. Fick besök av Fredda, Alle&Martin också. Sen donken och ut och vandra som faen! Tänkte vara lite snälla mot Thina och ge henne tulpaner som vi köpt åt henne.. Men Nelly vägrade ringa och istället kastade hon alla tulpaner på Thinas balkong så hon vart galen! Sen efter ett tag så gick vi hem till Linnea igen, hade lite kul måla lite musche på Elias och Nelly bjöd absolut inte upp några random 92or från Oskarshamn klockan halv 6 på morgonen.. Nae verkligen inte!! Slutade med att vi somnade klockan 6 typ!



Hade ju grymt sexig outfit igår..


Hahaha söt Alle


Gästblogger Nellan

Nu sitter vi hos Mallan the one and only. Ska snart dra till Linnea o röjjjjjjaaaa. All night long baby.
Malin är en riktigt dregg enligt mig och alla andra, eller chaos tycker inte det längre för hon bjöd på ciggisar :) kissa lugnt som mig hehehehheh


JAG SAKNAR MIN KÄRE VÄN!


You had me @ hello.

Uppe med tuppen, men jo tjena! Vaknade för någon timma sen, har duschat och så nu.. Ska börja fixa mig sen dra mig ut till åby och våldgästa Nelly. Måste bara störa min kära broder och Albin med lite dunk dunk som dom hatar så mycket! Får se vart jag Nelly&Linneus hamnar ikväll.. Det är sånt man märker, de löser vi lixom!

Igår då, så kom Nelly in hit någon gång sådär på eftermiddagskvisten, sen så drog vi hem till Martin efter att Oliver kom och våldgästa mig och skulle låna ett tvspel, bra att ni lever kvar i barndomen grabbar! Aja, sen så drog vi hem till Martin där han, Jimmy&Alle va. Körde lite beerpong och ja Nelly ägde ut mig ganska mycket så undra vart det ledde. Jomen sen begav vi oss hem till Robban.. Där vi inte gjorde ett skit.. Tiden gick oerhört sakta lixom.. Vid halv 11 drog vi ner till donken, tog en cheese sen drog jag. thihi.. aja, jag gick hem till Thina iallafall ett tag, sen så kom papsi och hämta mig och jag la mig och kolla på bästa twilight <3 finns det nåt bättre? Ja förfan klart de gör.


Jimpan tyckte det va redigt gott ;)


Kan Alle, Kan Alle, Kan Alle Sänka Bärs? Knappt asåååw


Watch the rain play on the ocean top.

Seg jävla morgon, alltid kul och vakna vid 3 helt förskyld och knappt kunna prata för att man har så ont i halsen.. Håller på och fixar mig nu, väntar på att Nelly ska bege sig in mot Eneby. Så får man se vart två nötter som vi hamnar sen.. Pössss

Jag&Nelly i somras någon gång..


Det här tar kol på mig..

Jävla sömnproblem!


I could stay awake just to hear you breathing.


Joschua Radin - Closer




Frozen.

Haft en galet nice kväll med bästa brudarna! Några saknades ju.. Men aa! Käka tacos och skit hos Linnea och sen drog vi ner till lokalen och hade det skapligt nice ;) Jag&Frida tog bussen hem vid halv 12, då det regna som mest.. Haha Loan gumman fick springa hem då med... Fan va blöt hon måste ha blivit med tanke på att jag vart dyngsur när jag sprang från bilen till porten.. Och det är inte så värst långt ;) Nu sitter jag och dricker chai och äter bullar, fat ass vare här ja. Nu ska jag slå på en film och sen somna.. Så får man se vad morgondagen har att erbjuda :)

Bästa Schulzään och Jag!


If we ever meet again

Vaknade vid 3 idag.. Blev ju verkligen någon skola för mig idag.. Aja! Nu äre långhelg iallafall och jag ska om några timmar bege mig ut till åby och fira Linnea med alla mina kära brudar! Fridisen joinar också. För nice't!!

Hello söta brudar för typ lite mer än ett år sedan?



Jag har tråkigt. Jag kan inte sova. Jag är rastlös. Tja

Namn: Malin Petersén
Födelseplats: Norrköping vare vaaa
Bor: Norrköping/Eneby/Vidablick
Ögonfärg: Mörkgröna tiiep
Hårfärg: Blondie vare här
Skostorlek: 38/39
Civilstatus: Så jävla singel
Höger eller vänsterhänt: Båda, men med höger blire lite vackrare
Skor som du bar idag: Mina vita(beiga/gula) converse
Dina svagheter: Hmm... dålig på och ta komplimanger kanske?
Rädsla: Turkjävlar
Första tanke när du vaknar: Klockan, sen vända sig om och somna om
När somnar du: Beror helt på assåååå
Pepsi eller Coca Cola: Vad vore livet utan Coca Cola?
Mc Donalds eller Frasses: Mc Mallan vare här ja. Vafan är Frasses?
Vans eller Converse: Converse fifän
Lipton Ice Tea eller Nestea: Lipton Ice Tea är nice
Chocklad eller vaniljglass: Chocklad in my heart
Svär du: Allt för mycket säger mor
Sjunger du: Självklart, inte för att det är så vackert men ja
Duschar du varje dag: Nej jag badar
Röker du: Kanske
Gillar du skolan: Ja cafeterian är ju ganska så nice
Har du bra självförtroende: Varken bra eller dåligt
Kommer du överens med dina föräldrar: Händer väll

Har du under senaste månaden:
Druckit alkohol: Japp
Rökt: Japp
Ätit en hel ask müsli: Nepp
Ätit sushi: Nepp, det måste vi göra snart Kajsa!
Stått på scen: Nepp
Skejtat: Ja, eller iallafall  stått på en och glidit några meter
Bakat: Självklart, kladdkaka är life't lixom
Stulit: Nepp
Rakat dig: Fan skulle jag det för????
Kysst någon: Yesbox
Kramat någon: Everyday förfan
Haft sex: Nejfan

Har du någonsin:
Däckat eller varit jättefull: Har väll hänt
Varit full: Ja
Blivit kallad hora: Ja förfan
Blivit nerslagen: Njae
Busringt någon: Om jag har
Gjort något som du ångrade: Verkligen
Fått IG i nått ämne eller på något prov: Ja
Kastat en sten på någon ruta: Jag är ju tuffing, klart jag har.

Framtiden:
Namn på barn: Jesus
Hur vill du dö: Skulle va awesome och hoppa bungyjump och sen lossna och typ dunka i huvudet i ett berg eller något.
Vad vill du bli när du blir gammal: En cool jävla tant
Antal människor du skulle ge ditt liv för: Några få
Antal Cd-skivor du äger: Ähm javene
Antal piercings: Naveln och sen två i örat och en töjning om det räknas?
Antal tatueringar: Noll
Hur många gånger har du varit med i tidningen: Allt för många!!
Vad ska du göra i sommar: West Coast Riot i Götet, Grönan, Landet, Chilla, Grilla, Pöka&Kröka.
Vad ska du göra i vinter: Gå i ide
När tar du studenten: 2013
Vad gör du efter gymnasiet: Drar utomlands så de ba sjunger om de!
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba: Så fan heller
Vad händer i helgen: Feszta på något sätt och vis
Vad vill du helst göra just nu: SSIB:a och dansa arslet i bitar
Vad tittar du på först hos killar/tjejer: Stilen och sen face't
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först: Äääh de beror nog lite på
Vem är den perversaste personen du känner: Kajsa Löfgren!!!!
Vilket land är bäst: Sverige ofc, Mallan bor ju här lixom


I'd rather be with you.

Blev lite ändrade planer.. Efter att jag hade käkat så drog jag upp till Marinara och mötte Nelly, Jimmy, Alle&Jonas och gick hem till Jonas, och kollade skit mycket på film. As nice barrA!

Imorgon då, låång jävla dag i skolan. Funderar på och va hemma imorgon med.. Sen imorgon kväll blire och leka med brudarna, de gillar vi starkt!

Blivit lite smått inlove i denna låt också.. Joshua Radin - I'd rather be with you.



Im in Miami bitch, dudududuududud

Sitter och väntar på att min käre fader ska grilla klart.. Jag är fan vråååålhungrig. Sitter och lyssnar på någon random playlist på spottan.. Den är faan grym! Har jag börjat plugga än då? Nae! Lär jag göra det? Jo fan får väll hoppas på det. Ska tigga pengar av pappa så jag kan sola lite, känner mig allt för blek asså! Puss på rumpan azzh

Min lilla pingla woouf


Vilka jävla minnen!

Haha seriöst, mogen musik vi lyssnade på i 6an och 7an.. Haha sjukt!


Danish - Le Igen



Dole - Blöder Kärlek



Fonky Fresh - Du var mitt allt


Fonky Fresh Feat. Daloz - Ibland


Öl smakar kladdkaka i Lappland


Rally - Ditt jävla luder


Dave Jonzon - K.N.U.L.L.A



Dj Dudes - Diggar dig


I don't want this moment to ever end.

Fyfan vad jag är lat. Serious, somnade vid 4 inatt typ vaknade upp vid 11. Tänkte fan va nice då kan jag sova lite till, hmm sen vaknar jag vid 10 i 5, det är ju bara för nice! Lycka till med att jag kommer kunna sova ikväll.. :)

Nu iaf så ska jag plugga arslet av mig, fast de lär jag väll skjuta upp som vanligt.
H-E-H-E! Fan vad jag är bra.. Ska nog iallafall joina Fridelutt till gymmet sen, känns som om det var hundra år sen jag umgicks med henne, fast det var i lördags?
Helt jävla fucking as weird tiiep..

Brudar, you're just to good to be true!


Because everytime i hear your name the world stops for a moment.

Okej.. När jag drog och sola höll jag på och döö.. Varmaste jag vart med om! Men fan nu får man inte klaga efter våran jävla istid till vinter.. Efteråt drog jag hem tog en dusch sen så kom Thina. Hon och jag drog ner till stan vandra omkring, käka donken och sen ut till åby hem till henne dit Nelly kom sen. Dunka lite musik, åååh ge mig helg!! Sen så drog jag och Nelly ut och gick, fastnade på hulta med några nötar.. Menmen sånt är life't vettu.

I wonder what it's all about. Is it me or her you're fighting for?


GRATTIS LINNEUS! <3

Hoppas du får en grym jävla dag snuttan. Love you de vetu!
Och fan vad vi ska fira i helgen!! Wouuuuuuuuuhou <3


10/5

Efter en natt med dålig sömn och bara massa Wallander tittande så blev det ingen skola för Mallan.. Eller jo var tvungen och gå på idrotten annars kommer Helen kutta mig i två delar typ.. Så det var ju skit kul och vakna vid 12 och sen springa 3 km vid 20 över.. Helt awesome!! Hehuhiheie.. Nu ska jag käka, sola, duscha&plugga och sen försöka hitta någon social person som vill leka med mig.. Thihi!!

FridaDance, NickeDance&MalinDance (y)


I don't want to miss a thing.

Efter en seg jävla morgon så begav jag mig ut till åby hem till Nelly pullan. Gick först en liten runda och sen mötte vi Thina och gick hem till Nellys grandparents och sola. Sen hem till Thina och sen hem till Nelly och åt en fett jävla stark pizza, och bästa jag hjälpte Nelly med sin engelska redovisning.. Men dög den? NAE..

Skola imorgon det är ju alltid nice, springa på idrotten imorgon med.. fucking kill me! Sen har jag massa plugg.. Måste fan ta tag i det så att jag kan köra hårt hela helgen! Det är ju långhelg också, det gillar vi starkt!


My weekend.

Igår.. fredag alltså så drog jag och mötte grabbarna och Thina på kunskap och kolla på när dom hade rockshow.. Måste ju ba säga att alla sög förutom Olwan&hans team ;) Sen så tog jag spånkan hem oh fixa lite saker med papsi, och sen så mötte jag upp Frida så gick vi hem till Jacke där alla grabbar va. Kollade på bästa sällskapsresan, för nice ;) Så var vi där hela kvällen!

Idag så vakna jag runt 1 och kollade på bästa wallander, sen så gick jag upp och gjorde inte ett jävla skit. Och vid en 6 så kom Kajsa hit och efter ett tag även Frida&Bella. Va här röjde lite tills vi gick och mötte Alicia vid 10 typ då vi sen gick hem till Jimmi där det va lite folk.. Drog därifrån vid 12 och gick hem till Fredrik där det va en aning lite roligare ;) Finns inget annat och säga förutom BÄSTA NELLY! ;)


@ my place.

Sitter hemma hos mig med Frida, Bella&Kajsa ska snart dra oss vidare.. Väntar bara på världens segaste Alicia som är seg som vanligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hare gööööttt allesammans!! :)


Oh baby baby, Oh baby baby.

Skola är ju alltid sådär as nice när man vaknar upp helt död typ. Två lektioner, fett onödigt mådde skit hela dagen så gick hem lite tidigare och åkte iväg med papsi oh handla. Nu sitter jag och vräker i mig godis och cider, as nice ba. Ska ner eller upp till kunskap för och kolla på "rockshow" med grabbarna grus. Kommer nog bli nice. Imorgon fezzsta me bästa brudarna! <3

För jävla söt bild på Jäni, Mallan, Ida&Julia :')


Fredag imorgon, som jag har längtat.

Började min sega dag med att vakna vid halv 12 och drog sedan till skolan vid 10 över 12 och hade tre lektioner, sista var idrott.. Sprang 3 km jag dog ju nästan typ. Sen så drog jag hem och ååt och sova lite granna sen ner till donken och träffa Nelly&Thina och satt där i typ 3 timmar. Sen så tog vi bussen ut till åby, jag och Nelly gick hem till hennes grandparents och Nellsy Pellsy sola. Sen ner till konsum och mötte Linnea så gick vi ut på en liten promenix. Va lite busiga sådär, vart lite skitiga sådär.. Men men sånt är livet när det är gud som regerar!

Nu kom jag nyss hem och sitter och käkar donken, ovanlig? Nae inte precis va. Ska in i duschen nu, sen sova som en stock, pussssss!


Nörd, Nördigare, Nördigast!

Skola idag med np i no, såå himla kuuul! Hade engelska efter lunch sen sluta jag. Gick och mötte Thina och drog hem till mig, Olwan kom sen och våra planer gick ju inte riktigt hem så han satte sig och spela crash i tre timmar typ.. Skit nice. Sen så gick jag och Thina ut och köpte glass. Sen hem till Martin och grilla, niiiice! Nu så ska jag plugga och tagga för och springa 3 km imorn på idrotten, jag kommer dö... Heh, PUSS!


Mina frugor.


Kajsa&Ludwig.


Sötnos Fridis!


KajsiBajsi&Mallan.


Tisdag är nice.

Igår dagens var det världens onödigtaste skoldag.. Hade en halv syslöjdslektion och tiori på idrotten, nice. Sen efter så drog jag hem till Frida och vi drog till gymmet. Eller aa först så gick vi förbi strömma och åt och sen ner till jb och träffa Patte och vandra runt lite. Sen äntligen så drog vi till gymmet. Och jag satt bara och kolla på när Frida slet som ett djur... Haha! Sen så fick jag skjuts hem och efter ett tag så drog jag hem till Jacke där även Oskar va och sen så gick vi och mötte Thina och sen hela vägen bort till Ljudvallen. Kollade på när eneby körde mot åby, skit kul verkligen ;) Sen så gick jag&Thina hem till mig i kylan och hämtade pengar, sen ner till donken och käka en fet jävla meny. Sen så kom Matte och hämta mig och då åkte jag hem till Jacke, där grabbarna lana.. Skit kul och va lanhora igen ;)

Idag så har jag studiedag! Så jävla nice, har sovit till 1 sen duschat.. Nu väntar jag på Thina sen blir det att dra in till stan en stund, Puss!


This is the end.

Vid 4 blev det och inventera med Frida.. Segt som vanligt. Sen efter så kom mamma och hämta mig och skjutsa mig till Nelly. Då vi drog ut och gick. Björnsnäs igen, fan lite duktig jag känner mig! Sen så gick vi hem till saknade Loan och va där ett tag, fick tillbaka mina älskade converse <3 Så borstade Nelly ut hennes jävla affro! De va inte och leka med alltså.. Sen så gick vi och mötte Thina och sen ner till konsum och sen hem till Nelly och gjorde smoothie. Sen så kom papsi och hämta mig och då blev de donken, och nu sitter jag här och ska snart sova. Imorgon skola, sen studiedag på tisdag. Lite nice sådär. Puss

Jenny, Ida, Jag&Julia igår ;)


Älskade söndag.

Tjaa!
Vaknade vid halv 1 idag, gick ut och satte mig på balkongen och stekte ett tag, sjukt nice.. Sen duschen och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 4 då jag och Frida ska åka till maxi och inventera? eller vad det nu heter. Puss!


Lovisa&Jag någon gång i somras.. Give me!


1 maj.

Bara för att min första maj var grym! Började med att man vaknade seg som fan.. Gick upp runt 2 började fixa mig och så.. Sen efter ett tag så kom Pett&Nisse upp till mig och fortsatte och kolla på matchen här, gal1! Haha, sen när matchen var slut så drog vi hem till Viktor ett tag och sen bort till ica där jag sedan mötte Frida och då drog hon och jag och satte oss i älskade parken ett tag.. Sen så drog vi ner till spånkan och mötte Jenny, Julia&Ida :)

Sen så åkte vi till folkets park, mötte Bella och hade det galet kul ;) Åkte och skrek lite för mycket tror jag nog.. Bästa space jam och virvelvinden lixom. Sen så blev det en as jobbig spårvagnsfärd med tusen personer på till donken i haga, där Bella&Ida hade en jävligt het diskussion, vissa upskattade ju dock inte det ;) Men men, sånt är livet, man lever bara en gång!

Tre vackra bilder från igår som ni får nöja er med till Frida skickar resten ;)


Jag&Fridis i parken.


Fridis, Julia, Ida, Jenny&jag :)


Julia, Ida&Jag :)


Det är ju menat så.

Valborg vart ju som sagt as fail.. Men men det är väll det som är meningen.. Började med att vi åkte in till stan runt halv 6 och fick aldrig vår dricka.. så vi vänta till 8 typ då vi sket i det och jag, Frida, Alicia, Nelly&Linnea åkte till smedby upp på ett jävla berg där det var lite folk. GANSKA så lamt.. Sen så vart det typ proppfullt så alla drog typ. Och jag mitt jävla brainhead kom på att jag glömt min väska när vi va vid busshållplatsen som va fett långt bort.. Så jag och Alicia gick tillbaka till berget och då fick jag reda på att de va någon som hade min väska påväg in till stan.. Så jag och Alicia ringde Johan så han fick komma och hämta oss. Skjutsade oss in till södertull där alla va, sen så åkte vi ut till Lindö där vi sedan märkte att det var sista bussen som åkte in till stan sen, så alla hoppa på igen och sen så vart alla utslängda, förutom Frida Nelly och Linnea som fick sitta kvar?!?! Asså haha, massa fick gå hem från Lindö och massa tog taxi, men Johan kom ju och rädda mig&Alicia ännu en gång! Sen så vart det donken där alla älskade grabbar va <3 Och sen hem och se på film. Failad jävla kväll, men fan jag hade kul ändå!


Fridis&Mallan :)


KajsaBajsa&Fridis :)


Bästu <3


Krille&Elin, sötnosar! :D