LOST AND INSECURE.


Hej allihopa! Det var ju fan inte igår iallafall. Måste bara säga att jag tar tillbaks allting jag någonsin sagt om att det skulle bli skönt med höst och skola för det är det fan inte. Man tar på sig sina mysiga stickade tröjor och njuter på morgonen.. Sen på dagen så svettas man ihjäl och på kvällen så njuter man igen, skit väder. Varmt hela tiden tack. Eller kallt. Och skolan borde ju försvinna helt hållet. Eller iallafall matte b.

Sitter här med mitt nästintill svarta hår och längtar tills imorgon för då är det freeeeedag! Inget krök dock, har tagit en fet paus från det. Eller iallafall i helgen. Både när det var fyllebrännboll i fredags och när vi firade Matilda i lördags så spåra det liiiiiiite för mycket. Något fel är det ju. Nu ska jag kolla på simpsons och skriva lite om Knäppingsborg, helt okej. Pusshej!

I ONLY DO IT FOR YOU.


Bara för att du är du och bara för att jag tycker om dig så mycket så uppdaterar jag din favoritblogg hihi. Haft ett break på någon vecka sådär, haft annat för mig juuuuu. Vardagarna har sett exakt likadana ut då det är skola, stan, hem, sova, skola, stan, hem, sova osv. Väldigt underhållande faktiskt. De två senaste helgerna så har jag fått en rejält nice fylla med Tilda, sen så har resten sugit.

Dock så hände en väldigt rolig grej för exakt en vecka sen. Vi var ute på "roadtrip" och skulle åka till Jönköping av någon anledning. Dock så kom vi bara till Gränna typ eller vart den där ruinen nu låg. Sen påvägen hem så tar oljan i Tildas bil slut såatteeejaa vi var ståendes på E4an i en timme kanske, i blåst och mörker.. muhööö. Sen så bogserade vi till en bensinmack i MANTORP?! Där fick vi vänta i hundra år eftersom att då paja bilen helt, wääääy. Som tur var så kom Stampe och hämtade oss, annars hade vi väl fått vara kvar där föralltid. SÅ HOPPAS DU ÄR NÖJD NU FELICIA AGNETA THELL BJÖRKMAN!

I SEE TROUGH YOUR FAKE SKIN.


TVÅ RIKTIGT GRANNA FRACKAR.
Heeeeeyeeeeeyyy! Kämpat mig igenom denna vecka och imorgon så är det äntligen fredag, wäääääy. Aemen fick allt för mycket av det goda i helgen hos Emma och hos Oliver vilket resulterade att Mallan låg hemma i sängen söndag och måndag. I tisdags så var jag dock duktig och gick till skolan, efteråt så blev det att hänga med de coola frackarna hos Hjortan lite, snacka om att jag lääääääääängtar till våran frackvecka, kommer bli awesome! Iallafall så kunde jag inte sova den natten pga fetaste huvudvärken vilket resulterade att jag stannade hemma igår igeeeeeen, så dutti är jag. Idag så var jag faktiskt i skolan, dutti chey. Nu ska jag göra något vettigt, skulle behöva plugga men de skiter jag i right now. HARE