taggilagg

Hejsaaan.... Party på g.. Jarrååå! Ska käka nu, sen dra mig till åby hem till Nellsan.. Pusspåre


091030

För exakt ett år sedan så hände det en väldigt rolig sak tycker jag.. Naedå det var inte roligt, okej det är något man kan skratta åt nu. Men jag tycker äckligt synd om grabbarna som fick släpa på oss hela dagen. Hahaha, minne för livet!

Idag iallfall så har jag vart i åby med Capzii, Simpa, Jompa, Bullman och Erret.. sen så kom även Räkan, Pattsi, Krisitan och några. Gick runt i åby, kul?! Nae kallt som fan va det också. Skulle träffat Loan, Becka och Ida, men så vart det ju inte riktigt. Inte bra att ha dolt nummer inställt på mobilen, haha! Får se hur det blir imorgon då.. Hoppas de blir en aning kul iallfall ;)

party med brudarna.

Är hemma nu efter en galet roligt dygn med bästa brudarna! Igår iallafall så vaknade vi skapligt typ, hmm undrar varför.. Haha! Naerå men sen så drog vi ner på stan och gick och kolla lite, köpte ett par skor. Sen så drog vi till åby, hem till Nelly där vi käka och fixade oss. Sen så drog vi hem till Loan där Felicia redan va, sen så kom även dom andra. Sen så vart det tacos och lite "jag har aldrig" och så. Vart även jävligt mycket promenader. Jag och Linnea hann till och med ända upp till Gransjönäs fram och tillbaka, dock med hjälp av Räkan. Vi gick även hem till Patte ett tag och va med dom ett tag. Sen så gick vi och köpta bröd i bageriet och sen så gick vi hem till Loan igen, där dom va crazy och måla och la tandkräm under folks ögon när dom sov. Och stackars Ida fick grädde i håret! Haha! Dö roligt dyng förövrigt trots vissa saker.. Ni är bäst tjejer!



Lovisa och Jag!


Fellan och Jag!

 

Jag och Amanda!


Linnea gumman!

Haha!


galen helg!

Naerå inte allt för galen men den har vart väldigt nice. I fredags så drog jag ju ner till stan först med Ida och Alicia och köpte lite kläder och så. Sen så åkte jag ut till åby och träffade Cappe, Räkan och sen Robin. Satt på unkan för de mesta och åkte in till donken men Rebin. Kul vare ialalfall eftersom att jag inte träffat dom på en månad!
I lördags så drog jag, Sara, Malin, Alicia och Jessica till Ante. Va lite små tråkigt i början, men sen vart det roligare och roligare ;) Sen så gick jag och mötte Nicke och snacka med honom en stund innan jag skulle hem.
I söndags så gick jag och Lovisa på stan som vanligt, sen så kom även Nelly så va vi typ hemma hos Lovisa hela kvällen och så sov vi där :)


Hett


Jag och Alicia hos Ante i lördags :D

HÖSTLOV!

NU SÅ HAR JAG ÄNTLIGEN HÖSTLOV! Och sen efter det så är det prao i två veckor. Ska praoa på ett dagis typ 10 meter från mig med bästa Fridelyn. Så jävla chill! Jag och Ida va ju typ ehmm lite galna idag i skolan.. Híhi! Naerå men nu ska jag alldeles strax ner till stan med Alicia och Ida (okänd man). Yäyho!


Ida är grym med sina "tattoooos!!"


Mallan också

Kajsas fina konstverk på våra armar..


.....

Ännu en seg jävla dag. Helvete för och gå upp vid 7 varje morgon, funderar på och ta självmord fan. Haha, nu sitter jag och pluggar so iallafall, och det är ju värkligen jätte kul. Har prov imorgon med, och jag kan inget?! Sällan...........


måndag

Mm vad kul det var och gå upp imorse.. Haha pain! Gick till skolan iallfall, och har tagit med mig hela skåpet hem (y) Naerå men typ.. Snart så kommer Loppis och hennes moder och hämtar mig, så ska vi åka och köpa mobil till Loppis. Sen får vi se vad vi gör! Hahehihaho


Jackebooi är en duktig "fleatare" Haha!


lördag, what happends?

Men hej vilken rolig lördag det här lär bli.. Finns inte ett jävla piss och göra. KUUUUUUL JA TACK MM PUSSS

HELG!

Hemma från skolan nu, hade spanskaprov, och det gick inge vidare.. Hade matlagningprov också, det gick väl ändå ganska bra. Fick tillbaka mitt engelskaprov, VG (y) Sitter och kollar på disney channel nu, och senare ikväll så blir det och åka in till Lovisa! <3


goodnight.

Nu är det bedtime! Eller ska kolla på One Tree Hill lite först, min nya loveu serie. Har laddat ner alla säsonger också, så de bara och kolla på! Imorgon har jag spanska prov. Jag kommer faila! Orkar verkligen inte.. Men efter skolan så blir det och mysa med brudarna, sjukt jävla längesen! Puss



Mina brudar på kräftskivan för ett tag sen!

jag har ont i huvudet!

Hejsan! Jag har äckligt ont i huvudet om det var någon som ville veta det. Är iallfall hemma nu och har precis skrivit klart min inlämningsuppgift i no och har precis börjat med min so fördjupning om Hitler! Jävla kul! Sen så måste jag plugga älskade älskade älskade SPANSKA med! Yäyho! Imorgon är det äntligen helg, även fast jag hade helg måndag och tisdag med så är det sjukt jävla skönt! Men imorgon tror jag det blir att träffa Nelly, Loan, Lovisa och alla? Om inte något annat skit kommer imellan.. Nu ska jag käka och sedan fortsätta med pluggandet har utvecklingssamtal imorgon med, det lär ju gå jävla bra! Haha, puussssen!


Hejcp


loppis <3

Skola idag igen efter ehm.. 4 dagars helg! Segt som fan. Efter skolan så kom papi och hämta mig så åkte jag och pierca mig i naveln (y) Sen efter så åkte jag hem till Lovisa som jag inte vart med på år och dar. Nu är jag iallfall hemma och ska plugga spanska och no.. Yäyho va kul!

plugg..

Suttit hela jävla morgonen och försökt skriva klart den där jävla Europaresa, går ju dock inte så bra.. Fyhelvete för skolan. Allt skulle va så jävla mycket lättare om den inte fanns..

äckligt trött

Va på maxi för ett tag sen med Nellsan och köpte upp alla mina pengar. Köpte converse, stickad tröja eller nåt?, örhängen, armband och en vit t-shirt. Sen så fick jag ett vitt linne och ett halsband av Nelly i födelsedagspresent! Tack så jätte mycket älski! Nu sitter jag hemma och väntar på att Alicia ska komma, sen får vi se vad vi hittar på. Vi har ju studiedag imorgon, så hon ska sova här! Woho


min 15årsdag.

Tjaaa! Igår så kom mina släktingar hit vid ehm 4 kanske? Sen så fick jag äntligen gå ut vid 7. Och då gick jag och mötte Frida som också hade köpt en present till mig, de va sex stycken små glascolor som hon hade gjort värsta fina :D hihi! Sen så gick vi till ica och mötte Olwan och alla dom :) Fast bara hälten av oss följde med hem till Olwan. Där vare lan som gällde wihuu, och jag och Frida vart utsedda till dagens lanhorer, vilken ära! haha! Sen runt en 11 så gick vi ut och träffa på Lukas så gick vi hem till han och satte oss runt brasan med han och Louise. Sen så kom även Matte, Matte, Amanda, Phille och Oskar. Sen så drog jag hem vid 1 ungefär! Lyckad födelsedag anyway, inte för att det vart något partie, de blev de bra av i fredags ändå.. haha! Puss på grabbarna och puss på Frida!


Min onda tvilling är så jävla snygg! Haha

Ja Mattes fejs är helt rubbat.. Men jag älskar Rasses smile, hahaha!


JAG ÄR 15 ÅR!

WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!


fredag..

Jaråååå! Fredagen slutade ju inte så bra för mig.. Haha. Va ju hos Sara först lite, sen så skulle hon och några mer dra till Lindö. Men de pallade inte jag, Cissi och Alicia, så vi drog och käka donken istället (y) Sen så va jag och Alicia ute till kanske halv 11 haha? Sen så drog jag hem och sov.. Snacka om failad kväll!



Sara i love you!


äntligen fredag!

Skola idag hade bara två lektioner.. Nödvändigt? Nu är iallfall jag och Sara hemma hos mig och hämtar lite saker och fixar oss lite smått. Sen så ska vi hem till Sara :)


Sweet


Haha, frida skicka denna bild..
Den första är i November förra året, den andra i December och den tredje i Mars.
Snacka om stor förändring, lite fjortis, mega fjortis och normala! HAHA

jadu frida..

.. Jag säger bara hahahaha!

skolan dödar mig

Det är ju inte lite man har och göra om man säger så.. Imorgon så har vi "test" på hk:n och jag kan ingenting. Nästa vecka har vi spanska prov, och där kan jag ingenting. Veckan efter så har vi soprov, och jag kan ingenting. Sen så har jag två so inlämningsuppgifter som ska vara inne vecka 43 tror jag? och jag har inte gjort någonting! till vecka 43 så har jag även en no inlämningsuppgift, som jag måste få vg i minst för och få g! och jag kan ingenting.. fyfan sen har jag ju svenska grej med som jag ligger typ två veckor efter med, jag är så jävla bäst!


Bevis på att självaste Sara Svennson är pluggis..


Vadå sär bild, checka min hand och Saras sexiga pose, haha!


bruuuuudar!

FREDAGKVÄLL TYP NU TACK?!?!

bästa fannzan!

Blev inte och träffa Nellsan today. Drog ner till maxi med Fannie och gick och leta efter något i fem hundra åttio år. Köpte en t-shirt från gina och sedan blev de donken för mig och Fannie. Eller ja, en cheese var och en cola! Sen drog jag hem till nio och kolla på Desperate Housewifes.. Så jävla bäst! Ska duscha och så nu, sen blir det någon film och sen sova.

Jag längtar till helgen!!!!!!!!

wohoo!

Kom hem från skolan för ett tag sen. Ska nog till maxi med Nelly ett tag, och sedan plugga eller något. Jag har engelska prov på torsdag.. Så jävla kul!


jaa.. de går ju uppåt iallfall!


godnatt!

Sitter och laddar ner lite musik, så jag har något och lyssna på på lektionerna. Ska lägga mig och kolla på en film snart, och hoppas att man somnar i ganska god tid inatt. Man kan ju alltid hoppas iallfall.

några bilder från i lördags!


Min vilda Ida och jag!


Bärs är livet jao, bärs är fan inte livet, cheese är livet jao!


Dennis och Frida!


Frida och Alicia släpper sexiga miner!



Ni är så jävla bra! We are back on track, wohoo!


ingen skola idag.

Gick aldrig till skolan idag, hade ingen ork efter att ha vart vaken hela natten pga av en anledning. Ligger och kollar på disney channel, finns inget annat och göra lixom. Ska ta något och äta snart, känns som om de va ett tag sen..

pluggeliplugga..

.. är vad jag ska göra idag. Eller ah nu i en timma eller två, jävla skit so. Sen så ska jag till åby och träffa nelly, känns som om det var hundra år sen jag träffa henne? Okej det va för typ en vecka sen, men är så jävla van vid att träffa henne varje dag så ja det känns lite konstigt.. Men men


I love you, min lycka!

galen kväll..

Haha ja vad ska man säga egentligen?

Igår iallafall så kom Frida hit, satt vid datan och snackade och lite sånt. Och sen så kom Alicia och Ida också och då blev de och dra ner till donken och käka. Sen drog Frida, så kom Dennis, och då gick vi hem till Dennis och chilla lite, haha! Sen så kom Frida tillbaka och då drog vi till donken IGEN.. Och ehm käka. Sen så gick vi hem till Olwan, fast utan Dennis dårå. Men jag Alicia och Ida drog på en gång hem till mig och hämta grejer och sen så drog jag och Alicia hem till henne i svärtinge. Så var vi där och typ kolla på shrek den tredje och lite sånt. Sen runt 1-2 så gick vi ut och gick lite grann. Slutade vell inte så bra men ah.. Gal1 ja! Kul och träffa brudarna igen, va ett riktigt bra tag sen!



We are back on track!


Donken in my heart!


Jag älskar dig Frida, glöm aldrig det!




Så jävla seriösa! Jag älskar dig Alicia!

Kommer fler bilder när Fridisen har skickat! ;)


fredag

Drog aldrig och träffa Nelly och Lovisa idag. Gick ut med Nicke istället! Vi gick hem till Matte och hämta honom, sen gick vi till ica där alla de andra grabbarna va och typ tre random brudar och Frida och Elin! Sen käka jag, Nicke och Matte på enebypizzeria och sen så gick vi och mötte de andra igen, efter ett djupt samtal med lille Johniboy. Sen så gick vi iallafall vidare till Olwan, men jag, Nicke&Matte gick hem till Matte för att han skulle göra några, ehmm.. Personliga saker. Sen gick vi tillbaka till Olwan, där alla höll på och äckla sig. Sen vart de donken och sen hem!


Jag och Sara på Hk:n i 8 och på henne och mig i 9an! Hahaha!


börjar om..

ny blogg och ny möjligheter, typ?