YOU BROUGHT ME BACK TO HELL.


En wasted Mallan. En wasted Oliwia. En wasted My. En wasted Kajsa. P&L!
Fan va skööööön dag det var idag rååååå. Skola i 1.5 timme och sedan stan och hittade alldeles för lite. Deprimerad chey. Ett par boots och en tshirt rikare, dock några hundralappar fattigare. FML. Hemma och väntar på mat as usual, sen ut och hitta på något vettigt? Don't know what. Min data är även kirrad, huuuur jävla nice? Och det är fredag imorgon juuuuuu, as awesome. Och jag längtar lite smått till på lördag faktiskt. Fan va fuller jag ska bli. HÄÄÄÄYHÄÄÄÄY.


TO MAKE ME THE HAPPIEST GIRL IN THE WORLD.


Idag fyller ingen annan än världens bästa Deni år! Grattis baby! Loveu.
Jag är typ såhääääääääär död. Gått i skolan från 8-15, med lektioner osv awesome. Drog hem på dirren och somnade dirr, vaknade för en stund sen och väntar på käk, mahaaaaaaaaaa. Har bara en lektion imorgon och därefter så blir det stan, wäääääääääääy. Hare

THERE'S NO REAL LOVE IN YOU.


Efter en utav dom tråkigaste helgerna någonsin så avslutade jag helgen och även sommarlovet ute på Jonas land med han och Marran. Jävligt soft ska ni veta. Lördagen spenderades på stan under dagen med Musakaeva och lille Corneliaaa. Sen så vart det något slags krök hos Emma. Åkte hem runt halv 11 och sov, så jääääävla värt!

Nu ska jag fan i mig göra något.. Kommer somna annars och förstöra min grymma dygnsrytm. Mentorsdag imorgon, får väl la se hur de blir med det. Ligga hemma och sova vore ju förjävla mycket softare..

IT'S NOT UNUSUAL TO HAVE FUN WITH ANYONE.


Ledsna tjejer som inte har något att göra en fredag som denna. Det är sista fredagen också!!!! Vafan lixom. Jobbat hela veckan iallafall, har gått as bra och vann multikampen maaaaaahaaaaaaaaaaaaa. Jaja det är ju tur att vädret är nice iallfall! Tänkte dra till fjortisstället imorgon och köpa rastatröjor också, måste ju passa in lixom. Hare förjävla bra ni, bra hej.

DON'T BE AFRAID TO LOVE IT BABY


Wellwell, Kajsen och jag på prova på veckan förra året!
Jag är såhääääääääääääääääääär taggad på att jobba imorgon.. Eller inte kanske? Tur att det finns liiite sköna människor där iallafall! Sitter iallafall och tittar på OTH nu och försöker sova, går skit bra med tanke på att det är det enda jag gjort idag.

Igår på dagen så tog jag en sen lunch med Kamila och My. Sen därefter så var det bara och dra hem och göra sig iordning för att sedan dra hem till Sebbe och kröka lite. Därefter så drog vi vidare och det var väl inte allt för roligt. Väldans tur att Oliwia var där.. hahaha

WHEREVER YOU WILL GO.


Random bild på Fellan och mig från i vintras kanske?
Jag vill ha hööööst. Iofs så är det ju redan höst typ, halsduken är redan med mig! Var ju på det där urroliga mötet idag, spelade lite krocketgolf osv! Kom hem runt 2 och då la jag mig och sov till 6 kanske.. Sov allt för dåligt igårnatt! Sen så begav jag mig hem till min älskade Mulla där folket krökade lite. Vart en trip till trädgårn senare för att dricka dyra drinkar som Nelly alltid säger. Kom därifrån tillslut och nu så är det sleeptime för nyktra Mallan, tjohej.

CAUSE THERE AINT NO PARTY LIKE AN ALCOHOLIC PARTY.

I'm back again, och nu med lite info om vad jag gjort i sommar. Dock skapligt kortfattat för det har ändå hänt ganska mycket va och hälften kommer jag inte ens ihåg, sååååjaaaaa. Enjoooy it ladies and gentlemens.

MIDSOMMAR.
Den spenderades som sagt på Pukö ute i skärgården, med ett redigt gäng härligt folk. Vart grill, krök, bad, dans i partytältet och ännu mer krök. Att övernatta i tält var också jävligt kul, trots att jag gick och la mig tidigt. Berodde inte på att någon var väldigt dräggig eller så, nejnejnej då.



PEACE AND LOVE.
Finns nog inget som klår denna vecka i Borlänge. Förjävla dräggigt och äckligt, men förjävla nice ändå. Saknar att vakna upp runt 7 hugget av att det är en bastu i tältet och Wärendh och grabbarna kommer med harman och dunkar musik. Saknar att knäppa en bärs/cider det första man gör på morgonen. Saknar att vara dyng packad och stå och sjunga med när artisterna spelar. Saknar poolen som räddade vårat liv om dagarna. Saknar jack sparrow. Saknar käpphästen och de springande tälten. Saknar sigge. Saknar fan allting FÖRUTOM bajamajorna! Blir självklart en trip dit nästa år igen!




HEMMA I NORRKÖPING.
Efter peace and love så vart det en liten svacka som bestod mest av fräckavisiter och häng hos Felicia, var även på landet med Kamila och chillade gärnet i några dagar. Behövde ett litet break kanske? Men inte kort därefter, i mitten av juli kanske så vare bara och ta tag i livet och börja kröka ordentligt igen. Vart förjävla mycket krök lite överallt och förjävla mycket häng på trädgården. 11 av 16 dagar riiiiiiiiiiiiiiiight? I slutet av juli så var även Sissela hemma från Cypern vilket betydde fest hos Sizl, allt för nice. I lördags så var det även poolparty hos Drickis med mina småpojkar, galet kul faktiskt!







NU ÄR DET SLUT PÅ DET ROLIGA.


Sååååjaaaaaa! Återvänder sisådär en månad senare.. Enbart för att mitt sommarlov är över, eller ja imorgon är det ett ovärt möte, sen helg och sedan nästa vecka så börjar jobbet. Dock bara i fem ynka dagar och veckan därefter så börjar skolan. Och om jag ska vara helt ärlig så ska det fan i mig bli skönt! Denna sommar har ju inte ägt allt för mycket om man säger så, beror nog till stor del på det "braiga" vädret. Emocutcut. Tänkte berätta lite snabbt sen vad jag gjort osv för er som bryr er. (vet att felicia bryr sig och kommer bli överlycklig nu när jag uppdaterat, mahahahahaha!) Hare så länge ni!