MIDSOMMAR 2011


De senaste dagarna, eller ja sen i onsdags så har jag befunnit mig ute på landet. Först hos Mulla onsdag, torsdag och sedan Pukö på fredagen, igår alltså hehe. Ute hos Mulla så blev det en jävla massa rökpauser, pauser från ingenting javisst men ändå. På torsdagen så kom även Emma ut och då på kvällen så badade vi tunna och bastade lite, vart även kröök i ett tält sen mahaaaaaaaaaaa. Igår morse så åkte vi ut till Pukö då det bara var att sätta igång med kröket dirr, förjävla kul hade jag och förjävla kallt var det. Åkte hem runt 8 imorse innan alla hade vaknat, så jävla värt! Nu så ska jag chilla daze och sova som fan, p&l på måndag.. Kanske borde chilla i två dagar nu! Hare

LOVED BY ALL

ONLY FOR YOU FELLAN... Känner mig riktigt duktig som sliter mig från sims bara för att ge dig en update, wooouuwouwouwou. Antar att du vill veta vad jag gjort de senaste dagarna! (trots att du vart med mig varje dag typ) Men självklart så kan jag göra det ändå.. Torsdag bestod utav två studentmottagningar och sedan en liten trip med Marran, Jonzon och Nelly i caren! Fredag så vare klassträff hos Matilda.. Nyktert för min del, polisen tycker ju om att jävlas :( Lördag så firade vi en jävel som fyllde 18! Kom hem alldeles för tidigt och alldeles för full eftersom att alla skulle ut. Suger att vara minderårig juuuuuu. Söndag dåååå? Jomen dåså fika ja med Mulla! Myste med Fellan&Sizl och var ute på cykeltur!

Idag så har jag hängt på stan med brudarna (fett ovanligt) och sen så vart det hemgång runt 5 kanske då jag tog mig en tupplur och sen hehehe, började jag spela sims. Inte spelat på tousand years. Men nu fåre va nog. Imorgon så är det massa inköp som måste göras, inför p&l och midsommar! AWESOME.

SOMMAR FUCKING LOV!


Avslutningen förra året, ack så vackert.
Hej mina kära vänner nu har jag ett sådant där såkallat sommarlov. Eller ja har ju avslutning imorgon, men frågan är om man ska stanna hemma och sova istället? Fett väärt tycker jag. Sen så är det studenten hela jävla dagen som gäller, inte så awesome faktiskt. Blir ganska titt som tätt nu här snarast. Nästa vecka på onsdag? tror jag så åker jag ut till Kamilas papi för lite jobb osv. Är där till midsommar då vi far ut till en ö mitt i ingenstans och suåer oss redlöst fulla. Sen hemgång dagen efter, vila som fan för att dagen efter så är det bara att ta sitt pick och pack och dra sig till P&L! Hujedamej va schleeeten jag kommer bli och hujedamej vad pengar det kommer gå åt... Fuck livet, resten av sommaren så äre fan kört. Naedå lite jobb här och där och lite land här och där. Sådärja. Hare göttans, nu så ska jag inte göra något alls! BAJAJAJ!

FÖR JAG SKA INTE TA STUDENTEN, TJALALALALA!


På våran lillsjötrip igår!
Hela förra veckan bestod av skola oh fräckavisiter. SÅ JEVLA OVANLIGT. omgomg. Plugg har de vart för mycket av också, förjävla onice. Helgen har varit soft som fan. Fredagen spenderade jag och b-rudarna hos Sissela. Bad i den vaaaarma poolen osv! Igår, lördag. Så drog jag och några idioter till Lillsjön för att bada i det "vackra" väder. Spöregn och molnigt, tjooohej va nice. På kvällen så vart de ännu en fräckavisit. Sen så fick jag vara lanhora hos Ab. DÖSOFT!

Nu så ska jag plugga kultur, yääääääääääy. Väldigt kul att man ser och hör alla jävla stundenter överallt och får höra en jävla massa sjuka grejer så får jag sitta inne och plugga :'( Inte ens orättvist att dom får supa och jag plugga, naeeeeee inte alls. Menmen tack och hej, cred till mig.


I'M NOT EVEN SCARED OF LIFE.


Bild från i fredags hos Gelfa!
Hehehe hej! Lite kortfattat om den senaste veckan dåå eftersom att jag är så jävla bra på det här. Onsdag förra veckan bestod utav gymnasieslaget, förjävla irriterande! Sen så vart det och åka ut till landet till Kamilas pappa och chilla galet och jobba lite dagen efter! Kom hem runt 7 och då så umgicks jag lite med grabbarna. I fredags så chillade jag på stan med Mullapulla, sedan så var jag hos Jernbergs och badade lite. På kvällen vare poolparty hos Gelfa som gällde, förjävla nice! I lördags så var jag först hos Jernbergs igen och stekte och badade lite sen så drog jag ut till Jonzons land med han och Marran. Chillade gaaalet och åkte lite båt osv. Träffade på twinsen och busade lite, typ osv.

På söndagen när vi kom hem från landet runt 7 så var det bara att duscha och fixa sig för att sedan dra till Emma på förkrök och därefter hem till Tintin för födelsedagsferre! Trevligt trevligt. Och hmmm.. igår måndag? Så gjorde jag fan ingenting förutom att jag åkte lite bil osv med grabbsen på kvällen, kolugnt. Nu så håller jag på och pluggar för jag har prov imorgon TJOHOOOOOOO! hejhej hare göttans nu vettni.