I WISH THAT I COULD TAKE IT BACK.


Blond tjeja.
Åhhhhh! Har precis suttit och läst igenom massa gamla inlägg från i somras på bloggen. Saknar det inte ens lite och jag längtar inte ens lite till den kommande sommaren, nae inte alls. Varför jag sitter och kollar igenom det är ju frågan, skulle ju plugga.. Menmen, allt för att fördröja tiden. Kommer gå åt helvete imorgon, känner det på mig ganska rejält. Menmen, sånt man får ta. Hatar skolan, tar livet av mig om jag blir tvungen att gå sommarskola..

Ska läsa lite om hur litosfärerna rör sig nu, så intressant. Tur att jag har cola och kladdkaka vid min sida iallafall. Hörs om ett år eller två, pusshej.

DO YOU ENJOY BEING HURT?


Fin fint väder. Fin fina vänner. Fin fina cigaretter <3<3<3<3
Awesome väder idag ju, toppen great osv. Och så måste jag sitta inne och plugga till två jävla prov som jag har imorgon, deprimerande!! Behöver hjälp ju! Helg snart iallafall, oh ma gad vilken tur lixom. Måste fan ta tag i plugget nu, annars kommer jag aldrig göra det. Geografi och Kultur&idé historia.. ROLIGASTE ämnena. Eller?

Ingen cola får jag på ett tag heller, får leva på saft. Funkar ju de med iofs. HE-HE. Nejmen hejdå.

TIO TUSEN METER UPP I LUFTEN SER JAG ALLT SÅ KLART.


Felicia och jag "drar en Ludde" i lördags hos Emma vaaaa!
Hejhejhej! Har haft en helvetes vecka, vetinte varför.. Har bara haft det lixom. Men nu är jag på topp igen, mår awesome. Fast så hade jag ju två prov den här veckan så då vart det skit igen, typ. Har jag gjort på senaste tiden då? Hmmmm.. Sovit, umgåtts med fräääändsen, invigit fräckas uteservering, krökat och jaaa.. de var väl typ allt!

Sommar snart ju! lite snö då och då, men vad gör det? Fast idag var det fan inte kul, kallt&regn.. Är det höst eller? NAE! Bra väder i helgen hoppas jag, måste dra ett ordentligt krök.. Inte gjort det på ett tag ju, känner inte igen mig. Vart fan är Mallan?! Haha naedå men tagit det ganska lugnt på sista tiden, rätt så skönt faktiskt. Men nu ni, nu så ska jag kolla på How I Met Your Mother och börja plugga lite, hörs om ett år eller två! PUSS

SOMMAR 2010
































JAG FUCKING STREJKAR. Sommarlov nu tack, ett problemfritt sommarlov där det inte ska finnas några problem förutom hur man ska ta sig hem eller vart man ska sova, precis som förra året. Awesome skulle jag kalla det.

YOU ARE AMAZING.


Loanbby&jag hos Matte, dock i somras. Menmen.
Treeeevlig kväll igår va, världens bästa grabbar, så äre ba. Asåååaaatteee jag har ju en förmåga att alltid skada mig under sådana där speciella tillfällen (groggyy) och vad hände igår då? Jo men jag halka i trappfan och ramla och slog i hela jävla svanskotan och ryggen, mhmm kärlek to mig. Jag och Fellan gav även Mattis en liten födelsedags present... Försökte supa ner han med hjälp av shotleksaken.. Men inte fan gick det, jävla pussy!

Jaja, tack ändå Mattis (trots att du är en pussy) och grattis till att du levt hela 17 år! Heh. Idag då? Lördag, kröklördag. Nae tror jag skippar det med tanke på att jag knappt kan gå som en normal person. Love it. Haha ae men något smaskigt händer väl, som vanligt dårå. PUSSS!


I LIKE THE WAY IT HURTS.


Snygg Mallan, i våras. Helt sinnessjukt.
FREDAG IMORGON! JIPPIKAJAJEJ. Får träffa mina underbara grabbbbs också. Härligt värre. Nu äre såhär va att jag har precis vaknat efter en jobbig dag i skolan, hela tre lektioner. Mådde skit hela dagen, heh. Nu så ska jag slänga i mig käket pappa håller på och lagar och sedan så drar jag mig hem till Mulla och spenderar natta där. Hon vågar inte sova själv, wtf lixom?! Hehahiho. Jag är glaad, vetinte varför. Bara är det så att ni vet. Men nu ni så ska jag ta en dusch. HÖRS!

ALL I CAN THINK OF IS WHY YOU CAN'T LEAVE ME ALONE.


SOMRAS VETNIIIIIIII.
Har panik på livet, har ingen serie att kolla på.. Och colan är snart slut. Mår skit över att jag inte gjort tentan också.. Får skriva av någon smart person imorgon hehehe Philip. Precis kommit hem från att ha spenderat någon timme hos Jernberg. Äckligt värre, bara så att ni vet.

Men nu fan så ska jag kolla på Skins, grym serie alltså. Eller? Ae sova skulle sitta fint också ju, ae jag vetinte. Den som lever får se. Saknar muppen på bilden där uppe, ses allt för sällan nu för tiden! HÖRS.

CAUSE I MAY BE BAD, BUT I'M PERFECTLY GOOD AT IT.


Onsdag redan avklarad! Veckorna går såååå fort, sommar snart ju. Inte ens lite nice osv. Fick tillbaka mitt matteprov idag, godkänt, ganska så jävla skönt ska ni veta! Nu så sitter jag hemma, har precis vaknat och tänkte göra tentan, men har ingen bok.. Kuuuul får göra den imorgon eller något istället.

Såg sista Solsidan igår också.. Någon som vet om det kommer någon mer säsong? HEH. Ae usch tråkigt liv man kan ha, jäääävligt bra att sommaren är på g. Eller ja iallafall våren. LOVE IT.


TURN AROUND



Stekiga vänner i stekiga brillor, såre ska vara.
Veckan första skoldag avklarad! Riktigt jobbig dag må jag säga. Va på donken imorse med Martin och käka toast, gjorde min dag jäääävligt mycket bättre. Hemma nu iallafall och kollar på Disney Channel. Något fel är det ju iallafall på mig, trött hela tiden. Kan det bero på att jag sover för mycket? Tror det va! Får väl se vad kvällen har att erbjuda, he-he. Kommer ju absolut inte somna när som och vakna senare ikväll, nae inte alls!

IT MADE ME REALIZE THAT YOU AND ME NEVER WERE FOR REAL.


Världens bästa Mulla. I love you girl, i love den där vita saken på din tunga!
Hääärliga lördag. Mår bra som vanligt, eller. Ska ligga här i min underbara säng och bara dö, orkar inte göra någonting. Vet ju i och för sig att jag inte kommer ligga inne i hela kvällen men whatever. Orkar inte bry mig, helt lost. Helt död typ. Bara massa klagomål, men jävla kukliv är det rätta ordet.

Gårdagen då.. Skolan awesome as kul, gjorde mitt spanska prov gick DYNG bra, mvg dirr. Efteråt så vart det staden för käk med Nelly, Corre&Kamila. Sen så begav sig jag och Nelly hem till Thina där vi inte gjorde någonting. Sen vidare hem till Martin (grogglyan) för ett rejält jävla krök! Sjukligt nice. Drog sedan hem till Thina och badade med Nelly, porrigt osv. Somnade sedan typ. Vaknade upp helt död men what to do lixom.


I NEVER TRUST ANYONE.


Saknar min bästebroder Pett litegranna faktiskt.. Love to you man!
Fredag imorgon, happymallan! Veckan har gått fort fifan. Måste skärpa mig nu också, frånvaron var liiiiiiite för hög. I tisdags iallafall så sov jag, Nellan, Corre, Loan och Jonas hos Martin. Mys ju förihelvete, saknat det lite va. Och igår så gjorde jag fan as mycket, va på stan, sola, sov, umgicks med Thina osv.

Idag efter skolan så drog jag, Corre och Loan hem till mig och gjorde världens jävla middag! Somnade därefter framför tvn. Skön b-rud skulle jag kalla det. Nu så ska jag dra och sola och gå till Thina eller något, får se va. PUSS!

NATTEN ÄR UNG OCH JAG LIGGER VAKEN.


Gamla "goa" tiderna. Sönder blonderat hår och to much makeup, grymt.
Hittade ett gammalt minneskort till en gammal telefon, med massa gamla videos och bilder. Lite mycket gammalt där. Ae sjukt kul måste jag säga! Massa videos från 8an och 9an. Saknar det lite va, sjukt hur kul man haft ändå lixom. Nuuu så har jag faktiskt pluggat matte, tro det eller ej! Så nu förtjänar jag fan lite Solsidan och sedan att sova. GODNATT!

AND FROM THAT MOMENT I SAW YOUR FACE I JUST KNEW.


SNYGGTJEEJA. Vart inte ens chockad när jag vakna med en blåklocka dagen efter nyår, och inte hade någon aning om vad som hänt, nae inte alls.
Funderar, släpper en funderare så att säga. Inte för att det är något vettigt jag funderar på, bara gör det lixom. No school för mig idag va, eller jo i 20 minuter typ. Sova Sova Sova Sova. Jag vill ha helg, förvånande? Slutprov imorgon då, kanske borde plugga lite iallafall? Får väl göra det. Mycket vettigt och skriva känner jag, är så när livet suger. BYE

EVEN THE BEST FALLS DOWN SOMETIMES.


I love you my friend.
Ehm.. ja. Jag suger på det här, i know. Spårad helg, åtminstone gårdagen. To much va? Fuck it. Var ute i Östra stenby och dansade gärnet typ. Ganska så kul, träffade lite roliga random personer där. Nu så kollar jag på oth as usual, taggad inför den kommande skolveckan... ELLER? Mår skit, blåmärken överallt. Illa gorilla. Ska bättra mig på det här, i promise you. Typ. Heråå

Våga vara stark, våga visa vem du är. Annars är allting bara förgäves.


EVERY SONG HAS AN ENDING BUT IS THAT ANY REASON TO NOT ENJOY THE MUSIC?


glad chey, typ iallafall. skolan gör mig inte glad iallafall. jag kollar på oth iallafall och funderar på att dö. Vore nice. Aa jag tycker dä iallafall! Typ något i den stilen. Vill ha helg nu, mår bättre då lixom. Sommar vill jag också ha, mår bättre då med..