Valborg!

Såja nu är den efterlängtade dagen här! Fast nae.. Kom knappt upp imorse.. Började 8 hade två lektioner sen lunch och sen invigning för våran nyrenoverade skola, riktigt kul ;) Blev fan arg för ett en jävel kunde trolla.. Och lilla Frida fick sig en hit och en hatt, GRATTIS! Nu blir och fixa sig och lite sånt, vänta på brudarna, sen så får vi se vart vi hamnar ikväll! Ha en as nice valborg allihopa! :)


Kajsa&Frida :)


Bästa Honken :)


Mina bästavänner :')


Pett, Frida&Elino :)


Jag&Bästa Jäni :)


Vackra <3


Hiten och..


hatten.


Promenix med Nellut!

Drog mig ut till åby efter en massa krångel, mötte Nelly och gick ut och gick en låååååång jävla promenad.. 7 km eller något. FRIDA SÅG DU? 7 HELA KILOMETER! Latiis.. Sen blev det och dra hem till Nelly och kolla på tv och sen hem till hennes grandma och kolla på när negern sola.. Sen kom papsi och nu sitter jag och käkar och ska snart in i duschen, sen sova.. Puss!




Valborg imorgon, careface

Chillad dag, först bild i 1 timma, sen lunch.. ica en snabbis med Fridelyn&Phille. Sen till kulturkammaren och kolla på teater med klassen, hello psykteater... Sen så kom Johan&Alicia och hämta upp mig och vi åkte runt lite.. Sen så skjutsa dom hem mig och ah sitter och väntar på några jökar och sen så ska jag dra ut till åby och träffa Nellut :) Imorgon är det valborg då, är jag taggad? nej inte ett dugg.. Regn kommer ju bli och det är ju nice för då får jag ju sitta under china taket, precis som jag vill!! PUSS!

Fyfan vilken porrig bild på mig och Kajsi...


Onsdag är ju alltid nice

Idag måste fan ha vart den segaste dagen i mitt liv.. Enbart jobbiga lektioner idag igen och aa, way to much information. Imorgon blire slappt iallafall, börjar 10 över 10 med bild.. Sen ska vi på teater, galet nice! Försöker planera valborg.. får väll bli och va ute, fast om det är dåligt väder åker jag fan ut till åby och sätter mig under china huset, fast nae va skulle inte tro de ;) Eller jo kanske va...

Måste ba säga att jag älskar min Pett grymt jävla mycket! <3


Vädret <3

Serious fan va happy man blir.. Hoppas på BRA väder i helgen ;)


Tuesday

Hemma nu.. Precis innan det börja regna, snacka om bra timeing ;) Har vart och gymmat med Fridisen.. Cyklade dit och hem också, riktigt stolt över att de va lata Mallans ide och att biff Frida knappt orkade... hiihihihi!

Blev ju skola idag iallafall, enbart jobbiga lektioner.. Förutom musiken då vi spela upp med vårat band.. Annika vart fett överasskad för att jag kunde haha.. Så hon sa att jag var "Dagens Överaskning" som alla mogna boys i min klass tyckte var extremt roligt ;) Haha, efter skolan blev det en snabbis förbi um med Kajsa&Ludde, sen stan och sen hem och sova i några timmar.. :) Nu tänkte jag ta en dusch sen slänga mig i soffan framför himym med världens bästa oboy <3


Jag&Kajsa gick till ica och köpte kladdkaka(L) idag
och satte oss ute på en bänk in the sun.. Kajsa du borde skjutas






Låt aldrig Frida "slinga" ditt hår..

Okej, Frida får aldrig mer slinga mitt hår.. Var ju tvungen och åka och köpa ny hårfärg och färga om eftersom de vart så ojämnt.. Så nu är jag helt vit hårig.. Helt awesome :') Haha, ska lägga mig i sängen och kolla på One Tree Hill snart, imorgon måste jag till skolan iallafall.. Puss!

Lite bilder från dagen..


Jag som är as cool på spånkan..


Kortmänniska&Kajsa på gina..


Kajsa tjockisen Löfgren


There's always something in the way.

Ingen skola idagens för Mallan.. Vaknade upp vid 11, så jävla skönt! Fixade mig och drog till skolan och satte mig på en bänk ute med Elino, Krille&Ludde. Sen så gick Elin in på lektion och vi drog till ica och sen in till stan.. Eller aa Ludde dissa så jag och Krille åkte in själva, så bytte vi från 2an till 3an i stan och åkte in till eneby igen. Upp till skolan och va där ett tag och sen spånkan ner till donken, käka och sen tog vi spånkan in till stan igen, då även Kajsa va på. Sen så drog vi upp till stan och vandra runt lite och sen så kom Ludde och även Elin ;) Sen drog jag hem och Frida hoppa på spårvagnen, satte oss och chilla ute ett tag sen och sen hem till mig och nu har jag färg i håret.. Fan för dig Frida om de blir fail ;)

Porrigt, jag&Kajsi för någon månad sen <3


Tidelag är olagligt.

Blev att dra och gymma med Kajsa&Alicia.. Körde ju såååå hårt! Thihi, sen gick vi ner till stan, till donken köpte lite skit och drog ;pPPpppP nejdå.. Sen så skjutsade Johan hem oss. Vart en härligt pratstund i bilen om att vi ska anmäla en pöjk för att ha tagit en kossa i röven, awesome! Nu har jag precis duschat och ska kolla på bästa oc nu, imorgon skola hmmm de gillar vi typ asa asa mycket!!!!! <3



Söndag ohfuckno.

Najs med söndag, najs med skola imorgon! Fast nae va? Vaknade vid kvart i 11 typ, what went wrong? Ska städa mitt rum nu som ser ut som ett bombnedslag, sen ta en dusch eller dra till gymmet med Kajsii? Får se, plugga skulle ju behövas..

Igår då.. Först runt 12 så drog jag in till stan och mötte Kajsa.. Stackars lille Kajsa fick inte sina pengar haha.. Men mina pengar försvann som vanligt..  Sen så åkte jag hem och duscha och fixa mig, sen så drog jag ner till Nils och va med han och grabbarna ett tag. Sen hem till Frida där Elin&Alicia va. Sen så drog vi till stan och fixa lite grejer och runt halv 9 kom mamma och hämta mig och skjutsade mig ut till åby hem till Sara där brudarna va! Sen efter ett tag så gick vi ner till jursla.. Loan vi borde ha tagit bussen!! Så drog vi hem till.. Olle tror jag det var och va där hela kvällen. Nice'ttt! Saknat och parta med mina brudar allt för mycket <3

Fellut får stå för bild ;)


(Och nej.. jag var fan inte i hageby igår som Pett påstår!!)


gästbloggar=marcus

Hejsanhejsan bloggfan :) idag så ska malin till hageby så drf skriver jag (marcus) idag. Malin ska träffa Louisa (världens vackraste) + två lika vackra tjejer =) typ... För nåra månader sen så hade nisse en top tusen lista på dom snyggaste killarna så idag rankar malin sina top tusen :)
1.pett
2.viktor
3.nisse










999.simon
1000.affe


 
här åt höger så har vi exemplaret på sveriges finaste gözzZzzZz... / marcus&nisse


Fredag, sugande fredag.

Skola som bara var allt för segt.. Kom till skolan vid halv 9 och kom sedan på att jag börja vid 10 över 10. Aja två lektioner och redovisningen gick awesome. Sen efteråt så blev det hem en snabbis och sen in till stan med Frida och kolla runt lite. Nelly och Thina joinade även. Fick med mig lite hem, och så ska jag ju alltid ha sån otur att saker inte finns i den storleken jag vill ha eller så.. As kul! Heh, sen så drog jag, Frida&Nelly till Lindö på förfest hos en liten filur, vart ju lite fail så vi var tvugna och dra på dirren, drog in till stan och va där i någon timme, sen så kom mamma och hämta mig och skjutsa hem mig till Selve där även Alicia&Elin var. Sen så kom även Cissi&Jimmi. Satt där till 12 typ då mami kom och hämta mig. Nu så ska jag slänga mig i sängen och checka film, sen blir det upp tidigt imorgon för ännu en stadrunda med Kajsa. Sen så blire party med brudarna! Woho! Godnatt people!

Måste bara skriva att jag tycker så jävla synd om lille Honken som krashat med moppen.. Krya på dig och hoppas att allt löser sig! Puss pårej!


Now nothing can take you away from me.

Blev lite ändrade planer, runt en halv 8 får Frida med mig till gymmet. Äntligen, var ca en och en halv månad sen! Behövdes verkligen. Nu blir det och vräka i sig en fet jävla Mcfeast, det har jag fan i mig förtjänat! Sen duschen och kanske lite plugg om jag orkar heh.. Imorgon skola sen träffa Nelly, va ju ett bra tag sen :)

Say hello to "Tha Biff's"


Spännisen och Jag ;)


Haha, redface vare va?


Yäy, redface again!


Behind closed doors.

Frågan är ju om man ska sätta sig och börja skriva eller helt enkelt skjuta upp det som vanligt? Vi tar andra förslaget va.. Ska tigga lite pengar av papi så jag kan sola sen med Fridisen.. H-E-H-E! Så jävla nice med fredag imorgon!!

Jag&Fridisen på kryssning förra året någon gång ;)


Jävla spårvagnar..

Dom förstörde min dag! Skola först, hade np gick väll hyffsat sen en låång lunch för min del och sen svenska och so. Avslutade dagen med idrott då Tommy den bögjäveln var tvungen och jävlas så mycket som möjligt. Fan aldrig vart med om något jobbigare typ.. Till och med Helene tyckte det var för mycket.. Och då är det fan illa! Sen så skulle jag åka in till stan för och lämna lite things, så krånglar spårvagnarna, så kom bara till haga sen fick jag typ inte åka någon mer vart.. Så fick gå hem från haga, tack för det!! Hem och slockna lite framför tvn som vanligt, och nu ska jag skriva en uppsats om en film, eller måste se klart filmen först. Sen blir det och dra ut och träffa Fridisen ett tag, ska försöka hinna sola idag iallfall. Pöss


Your'e my sexbomb!


Hello pig's.


LIVET LEKER..

förutom att skolan dödar mig!! Imorgon np i matte, fredag so redovisning om judendomen. Nästa vecka kemiprov och sämhällsekonomi prov, lämna in vg budgeten och ännu en inlämningsuppgift. Engelskauppsats till nästa vecka och en ny redovisning som ska va klar snart. Np i no nästa vecka och egentligen np i spanska, men de skiter vi i va? Help me.. Kajsa du lova ju och ställa upp?

Hittade en vacker bild på mig och Frida från nyår!


Pett <3

Skulle bara passa på att säga att min kära vän Pett äger! Fast är lite förvirrad för han påstår att det är hans tvillingbror Linus som jag känner och att det är han som ja har på msn.... Weird! Menmen, jag älskar honom lika mycket ändå :')

Pett för sisådär någon dag sen <3


Alla dessa ;PppPPppPP grupper..

Okej jag verkligen dör varje gång jag loggar in på facebook och ser alla dessa grupper. Självklart för att de är så tråkiga så att de blir roliga, menmen min humor är ju så.. Men fan börjar det inte bli lite överdrivet kanske? ;)


Helg skulle ju inte sitta fel..

Idag har det nog vart världens segaste dag, inte nog med att vädret suger så ska tiden gå så himla söligt också! Slutade vid halv 4 då jag drog hem och la mig i soffan framför tv:n somnade självklart! Story of my life, skola, hem och sova, vakna, äta, plugga, sova.. Inte bra asså! Ae nu ska jag plugga som vanligt och kanske om jag hinner dra ner och sola, skulle verkligen behövas kan jag lova. Pöss

Mina brudar och jag i lördags! <3


Who am i to say

Är du så jävla fast vid att du ska vara helt perfekt så att du måste leta fel och dömma dina vänner? Är det så att alla dina vänner är falska, eller är det så att du letar efter anledningar för och dömma dom som falska? Måste det alltid va något? Är du för perfekt för och ha fel? Lilla gumman du tror på dina egna lögner och är långt ifrån perfekt och det tror jag att du är väl medveten om innerst inne.


I don't know anything at all

Mådde skit imorse så stanna hemma och sov till efter lunch då jag drog till skolan en snabbis.. Skulle ju spela upp på musiken men blev inte så. Sen heltid lite snabbt och sluta 20 i två. Då drog jag och Alle bort till Haga cykel där sedan Johan kom och hämta oss och körde in oss till stan, tack Johan! Sen så vandra vi runt i en timma eller något då jag drog hem och somna självklart framför tvn.. Nu har jag iallafall vaknat igen, och är nästan klar med svenskan härligt. Ska göra klart det nu och sen städa mitt lovely rum som alltid lyckas bli så stökigt och sen duscha och sova. Puss

Jag&Nelly någon gång i somras, missu hun!


Jag saknar..

Loan&Fellan extremt jävla mycket!





The first cut is the deepest.

Ny vecka nurå! Började med slöjd, sen idrott, hade egen lektion gick ju verkligen döbra. Sen en liten heltid ba. Haft världens bästa humör idag så självklart ska någon komma och förstöra det, tack så mycket rö betyder väldigt mycket att du litar på mig :) Nu blire och käka sen plugga för hela slanten! Fan va kul!


En liten repris sådär va.


I LOVE YOU!


Svenska in my fucking heart <3

Drog ut en snabbis och träffa Alle och gick hem till Anton där några filurer va, sen en snabbis förbi ica och hem och nu måste Mallan plugga, hehihau skit kul!

Alle bejbii


De dags och vakna

Du tror för mycket och alldeles fel.
Who tha hell are you, jag känner fan inte igen dig


Älskade söndag <3

Igår så vart det en liten nice filmkväll hos Bella, eller ah jag grina mest hela tiden och sov.. Haha, sen donken en snabbis och sedan hem till Mattis och kolla på när grabbarna lana, as kul.. Hem vid 2 och kolla på Twilight.

Nu är jag äntligen uppe.. Eller har vart ett tag. Muuursan har beställt kläder till Mallan, asglad. Håller på och städar mitt rum som alltid lyckas bli så stökigt under helgerna.. Sen blire och plugga så jag får sovmorgon imorgon! (y)


Two and a half men.

Sitter hemma hos mig nu med Frida och ser på bästa Two and a half men och väntar på Bella som det kommer ta 100 år för. Sen så blir det väll antagligen och träffa grabbarna och dra en nice filmkväll, mys ohja! elleeeeee va


Hello saturday.

Vaken nu och sitter och kollar på OC och väntar på käk. Lite senare blir det och träffa brudarna, får se vad vi hittar på ikväll! Vädret är ju nice, förutom blåsten..

Fridelyn&Mallan hos Bella ;)


Who will be there to take my place?

Runt 6 så drog jag och Bellisen upp till ica och mötta grabbarna, sen hem till Ab och grilla och ba chilla jäärnet. Vart ju lite deppigt mot slutet, men det är sånt som händer. Nu har jag världens jävla huvudvärk och ska sova tänkte jag.. Godnatt!


Mina puttenuttiga strumpor <3


Nya blekfisen&Jag ;)


StoraG&Lukas.


Kallt vare ju iallafall ;)


Bellisen


Petter the big G


Jag&Lukas, scary eyes..


Petter, Ab&Jackebooi.


G's såde ba sjunger om de!


Petter som nästan bara rappar om sina getter


Med Bellabull.

Sitter hemma nu med Bellisen och planerar lite för ikväll.. Får se hur det blir. Haft en awesome dag med nationella prov, kul.. sen so i 20 min, lunch och matteigen kul!

Bästa Mallan, Phille och Bästa colan <3


Jacke, SötJonas&Orgi.


Min kära moppefriend


GRATTIS DARLING!

Nu äre så att min älskade och saknade vän Louisa Andersson fyller 16 år om ca 45 minuter och ville bara ge henne ett STORT JÄVLA GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha en helt jävla awesome dag, det är du värd din lilla sparv snutteeegulla <3


Grappar

Drog ut och mötte Fridisen runt 8, drog och sola på dirren. Sen bort till ica där vi träffa Ab, Oskar, Phille, Jacke och Matte.. Satte oss utanför Ab ett tag och chillää. Sen bajka hem och nu käkar jag IGEN. Ska plugga lite matte strax, fast det behövs nog inte, men care. Sen blire sängen och imorgon väntar en härlig dag med nationella prov! <3 Det är sjukt nice. Får se vad kvällen erbjuder sen, Godnatt!

Vet att jag är K-I-N-G!


Äntligen hemma, Äntligen helg imorgon!

Började skolan vid 10 över 10, eftersom att min snälla spanska lärare vägrar ge mig godkänt så då behöver jag inte gå på lektionerna, awesome (y) Sen vare ba svenska och idrott kvar, och direkt efter så drog jag hem. Och sen iväg med pappa och sen hem till Bella. Efter ett tag så drog hon och jag in till stan, gick en liten runda och satte oss på espresso house i typ hundra år, sen gick vi runt lite till och träffa några. Sen blev det spånkan hem, då vi invaderades av fullgubbar, trevliga pojkar.. Nu sitter jag hemma och väntar på käk, sen blir det och plugga lite matte, nationella imorgon dyng kul! Sen blir det en liten promenad med Fridisen!


Vääääädret <3333


Bellut&Mallan


Bellut baby


Chaiii <3


Poorr

 


If i could turn back time.

Hääärlig dag! Skolan gick dö fort av någon konstig anledning, och efter så åkte jag till prolympia och träffa Lovisa och Evelina, sen gick vi in till stan och satte oss i vasaparken med några.. Drog efter en halvtimme typ in till stan igen och mötte Krille&Bullen och följde med dom ner till rese och vänta på Elino, sen tog jag spånkan hem och käka och sov ett tag. Nu blir plugg och dusch och imorgon blire och träna med girlsen, om jag har ork (a)


ÄÄÄLSKA vädret..


Tung Gung Gata



Desperate Housewifes <3

Igår, (måndag) så var jag sjukt jävla seg, antagligen för att jag bara sov 1 och en halv timma den natten.. Skola vart de iallafall, sen stan med Kajsa, Elin, Alicia&Krille och några. Sen var jag och Kajsa tvugna och gå på något möte pga sommarjobbet. Haha Kajsa somna hela tiden.. Snuttan! Sen en snabbis på stan igen och kom hem vid kvart över 6 och jag somna vid halv 7 framför OC, och vakna idag vid halv 8. 13 timmars sömn barrA!

Skola idag igen då, sjukt segt.. Sen på dirren efter så blev de en snabbis på stan och sen til gymmet, fyfan vad jag och Kajsa gymma, ouuuuuf! Haha sen hem och sova, nu sitter jag och kollar på tv och ska snart in i duschen, pööss!


Finns alltid, oavsett vad


It's pretty sick..




I suppose that i miss you, I suppose that i care.

Haft en as nice dag ute i eneby med bästa grapparna. Ba chillat järnet me grapparna och vräkt i mig glass och cola (typ). Sen framåt kvällen så blev det och dra hem till Ab och hoppa studsmatta och då gör Jacob så jag bryter tån (typ). Hehe, sen somna jag i Ab's säng (typ). MOHAHA! Kul att det är skola imorgon då, jippi jag hoppar av glädje! :) Bara och plugga järnet och längta till helgen!

grappar, ni är det bästa som finns <3













@ fridelyns place

Sitter hemma hos Fridisen, dom sitter nere och käkar och firar Amanda så jag sitter helt själv här uppe.. Kul att man bara hör Frida.. H-E-H-E! Snaart när tjockisen är klar så blire och dra och spela fotboll med grapparna, ni är bäst <3

Fridis och jag i vintras någon gång!


Fotade Fridisen nyss, c00ling!


Great!

Haft en as nice kväll ute i åby hos Thed med massa härligt folk! :) Lyckad sista kväll på lovet, nu äre back to bussiness och fixa alla jävla betyg, as kul..

Imorgon äre plugg och solning som gäller.. nu SOVA!


Fridisen&Jag


Jag&Blekfisen


Palm, Olwan&Abelyn


Schteeek


Jag&Orgibooi


Loan&Alien Frida


I can make youre bed rock, yeaah

Nu är klockan 5, och jag sitter och väntar på Fridisen. Har hunnit vart sen sväng på maxi med mami och solat 30 min idagens.. Nice! Ikväll blire åby och rööja, härligt!

Jag&mina tjejor förra helgen <3

Lovet snart slut..

Åt helvete med det.. Bara chillat me grapparna typ. Idag ringde Thinis och väckte mig drog till stan på dirren och vandra runt, sen hem till Oliver och sen till comet och sen hem med Fridis.. Sen till Olwan och kolla film och ett litet besök på donken as usual. Sitter och kollar på flickan som lekte med elden och blir as arg för det typ är med massa scener som inte varit med när jag kollat på den annars, fett weeird.. Ska sova snart, sen slöa imorgon och sen party like a rockstar time, Pöss

Fridis, jag&Bella.. Saknar Bellisen lite juu :(

SÖTASTE NISSE


You better die young.

Låter ganska nice! Jofan igår så drog jag och grapparna på en liten ferre hos Felicia, som dock faila totalt.. Menmen. Blev donken sen och sen hem till Oliver och sen in till stan och kolla på när idioterna hoppa på isen.. Smarta grabbar! Sen hemfärd med en galen farsa och bums i säng.. Vaknade precis och nu får man väll se vad som händer, Fridisen sover väll antagligen här ikväll iallafall.. Puss!


Hold me tonight

Dagen är förstörd!! Skulle ut och spelat fotboll och så med grabbarna precis som igår, och va ser man när man vaknar SNÖÖÖÖ?!?! wtf. Nice att de ska bli bra väder i veckan iallfall! Nu sitter jag iallafall hemma hos mig med Fridisen och ser på south park medans vi väntar på Nisse&Pett :) Får se vart vi tar vägen sen, Puss!


Touch you right now

Sitter @ my place med Frida, Bella, Matte, Oskar, Jacke&Abelyn :) Naaaajs't! Va ute nyss och satt på enebypark och dunka musik och grabbarna körde fotboll, ÄLSKA VÄDRET!











Hello sunshine.

Älska vädret.. Måste uuuut! Måste bara få tag i någon filur först heh.

Gårdagen då!
Började med att jag Frida&Loan var @ my place, och sedan gick vi och hämta Bella och sen tog vi spånkan in till stan, fixa lite däär, sen så tog vi spånkan igen till skarphagen där Johan&Felix kom och mötte oss och så drog vi hem till Freddie.. lite kul sådär ;) Sen runt 11 drog vi hem till någon Sebbe och va där till typ 1 då Loans mamma kom och hämtade oss och skjutsade mig och Bella till donken där vi träffa Phille, Matte och Oskar. Sen så följde jag med dom hem till Olwan och kolla på när dom spela digimon, as kul! Sen hemfärd med Mattisen typ!

 


Sexigt, Robin&Freddie ba


Fridis, Otto&Loanbby


Robin, Felix&Fridis.


Maffia Mallan&Maffia Bella


Loan, Fridis, Robin, Filip :)


Loan, Fridis Robin&Filip again


Mallan&Felix

Get sexyyy


Ge mig lite mer

Sitter här helt lonely och väntar på Fridisen&Loan! Sen blire och möta upp Bella och dra in till Lovisa antagligen.. Sen får vi se vart vi 4 hamnar.. Puss!


Uppe med tuppen.

ÄLSKAAA VÄDRET!, Gick upp vid halv 11 idag.. JAG UPPE HALV 11? TJAAA! Heh, vid halv 12 tog jag och Fridisen spånkan in till stan och jag satt och kolla på när Frida vart sminkad på make up store, sen så vandra vi runt och drog en chicken också. Sen en sväng till maxi, och sen hem. Nu käka och fixa lite, ikväll zacharias med massa härligt folk! Bästa Loviiiiiiiiiiiiiiisa barraaaaaaaaaaaaaaaa!

Sweeta vi äär råå

Road to nowhere.

HEEEEEEEJ! Vaknade runt 3 idag och drog direkt till mormor och käka och massa sånt med mina kusiner, awsome. Sen runt en 8 så åkte jag och mami och hämta upp Frida och så skjutsa mami hem oss, så va vi hos mig ett tag och dunka lite music och såå. Sen så gick vi ner till Nisse där han, Pett&Viktor va :) Sen upp till ica och förbi Affe och sen hem till Viktor och kolla på Fredagen den 13onde. Scaaaryy.. Nu soova, upp tidigt imorgon.. omg


Sexbomben själv ;')



Sexigt


You better die young.

TJAAAA! Softish kväll haa.. Nejdå, jag&Fridisen gick ut och mötte Ludde&Patte och var lite luffaraktiga och satte oss och rökte vattenpipa på enebypark.. Sen till pizzerian och de käka, sen så kom grapparna och då drog vi med dom hem till Lukas. Sen så åkte jag, Phille&Matte ut på en lite tur på mopparna.. Och mötte Simpali och lite så :D Sen till donken, drive in för en jävla cheese barrA as najs! Sen så kom resten ner så sattt vi där i 6000 år, och sedan så skjutsa fader Olwan hem mig :) Bästa ni. En förjävla nice början på lovet. IMORN, SOVAAA!


Damn girl


C00ling


Retaderade ungen hemma hos Lorgen.


Olwan den jävla idiotan skulle göra egen pizza.. LYCKAT


Mallan&Phille, min taxi <3


SINGSTAR BARRA!

En helt awsome dag i skolan, inga lektioner typ.. Sen vare ju singstar tävling, jag frida och bella ägde ju inte ba lite... Typ hehe. Sitter hemma hos mig nu iallfall med Fridis och väntar på bättre tider.. HEEEEEEJ!!


LIIITE VÅRKÄNSLA TYP HEH.


Slingade håret nyss också.. As gulligt!


HHihi P-R-O