ALLTING KOMMER BLI BRA TILLSLUT OM DU BARA LÅTER ALLTING VA.


Jag&Loan i vintras någon gång lite random sådär.
Trött som ett as är jag. Precis vaknat efter min lilla powernap. Sov som en avbruten kuk inatt och var tvungen att gå upp tidigt för att ha FGH och jag fick äntligen till slut godkänt! Lite glädjande sådär faktiskt. Därefter så har dagen rullat på och efter skolan så drog jag mig ner till stan och satte mig på fräcka en stund med några och sedan så var det dags för ett möte inför sommarjobbet. Grova förändringar. Yeppyepp. Nu så ska jag skriva klart min geografi hemtenta och sedan göra klart engelskan, love life. Imorgon har jag ett fyra timmars matteprov som väntar. JIPPI.

I'M TO COOL FOR SCHOOL.


Jag och mina två underbara giiiiiirls igår.
Hade en gryym kväll igår hos käre lille Oliver. Grattis i efterskott påre! Höll igång till runt halv 3 sen så var det fanimej dags för hemgång och sleeptime. Vaknade tidigt som fan imorse och kunde inte somna om så låg och kollade på 2½ men i 40 år. Drog mig sedan ut i det fina vädret och umgicks lite med Thina&Malin. Sen hem igen för en massa plugg! Eller massa och massa. Känns ganska bra nu faktiskt har 5 prov kvar sen är jag done! Fan va lite lixom.. Fuck livet!

CAUSE I MIGHT DRINK A LITTLE BIT MORE THAN I SHOULD TONIGHT.


Jag&Fellan i somras.
Sitter här med min "grymma" vän Fellan. Inväntar brudarna för lite förkrök och därefter så blir det att dra vidare och fira en väldigt grym kille! Grogginäran på dig!

Gårdagen spenderade jag hos Sissela med lite folk. Grill och mys lite lätt sådär. På dagen chillade jag runt med Marran, kollade på modevisningen på Maxi. Jonzon och Toffe gick ju, riktigt grymma ;) Men men, nu så ska jag grogga på. Hare göttanz


NOTHING ELSE BUT THE WORLD'S GREATEST.


Två härliga bilder från idag!
Tja Tja, Tjenare Mannen! Jag är typ såååååhääääär glad för jag är typ såååååhääääär taggad inför helgen som kommer bli grym. Inte nog med det så har det ju vart as nice väder idag och jag har fått shoppa lite de senaste två dagarna. Glad tjej. Har även gjort en liten förändring med mitt hår, nu är jag jätte mörkbrun hårig. Känns lite ovant but i like it. Blonda Mallan kan ju slänga sig i väggen, trivs mycket bättre i brunt!

Dagen idag då har bestått av skola, eller vänta nu? Hade ju ingen skola idag! Kom till skolan och fick sedan reda på att alla lektioner var inställda så jag, Fellan&Corre drog in till staden och shopaholicade lite osv. Sen så begav sig jag och Fellan hem till henne och la oss i solen och käka jordgubbar doppade i chocklad, så jävla nice. Saknat min grymma dreamteam vän! You rule (skriver det enbart för att jagvet att du läser detta heheh) Sen så drog vi hem till Sissela och hängde och snackade lite bull. Åkte sedan hem och fick cpryck och började städa mitt rum.. Weird!

HERE WE GO AGAIN.

Skola, skola, skola. Inte alls för jobbigt ändå med hela två lektioner! Efteråt så vart det en sväng på stan med Tilda och Corre. Sen så gick jag och mötte Hannah för en fika på fräcka. Längesen jag träffa den tjejen juuuu! Efter det så gick vi en sväng och jag mötte sedan upp Kamila. Vi vandra runt hela stan för att fixa lite smått och gott. Chillade som satan hemma hos henne och gjorde lite busiga saker hehe.

Kom hem för cirkus en och en halvtimme sen och jag har hunnit käka, städa mitt rum och ha gjort en svenska uppgift. Jag känner mig fett duktig! Ska vänta på att Two and a half men har laddat klart och sedan kolla på det och sova. HÖRS

WHO'S GONNA SAVE THE WORLD TONIGHT?


Jonzon och Marran när vi grillade vid glan i söndags!
Förjävla jobbig skoldag, eller? Först nationella i matte som var ganska enkelt faktiskt, jävla skillnad på Matte A och B.. Sen därefter väntade en feeeet lunchrast och sedan ett svenska prov som gick på 30 min. Sen så drog jag hem och pluggade. Gjorde klart typ all svenska. Fan har hänt med mig? Tänkte även knalla en sväng (måste ta igen fgh:n!!) men självklart så börjar det räkna efter att jag gått en bit så jag knallar tillbaka. Och när jag väl kommer hem så slutar det. Ödet som inte ville att jag skulle knalla.

Nu så ska jag sooofta gärnet ett tag och fixa lite små stuff. Sen så blir det troligen en kvällsfika med Tildabus och maybe någon mer? Sånt som märks haaa. Hare göttans people

JAG KAN INTE PRATA MED DIG NÄR DU TITTAR BORT.


Jag och Jocke på bössfesten!
Trött som satan är jag, och ändå så sov jag ganska bra inatt + efter skolan i 3 timmar? Jaja.. Haft en jädrigt seg dag i skolan. Först FGH, sen matte, sen så hade jag engelsk nationella muntliga, svenska och sedan kultur och idéhistoria. Förjävla lång dag alltså! Fick skjuts hem och efter att jag tagit min powernap så började jag läsa boken och göra 4 läsloggar, har prov på det imorgon.. Vart klar på 3 timmar lucky me. Och nu så ska jag städa mitt rum och sedan sova. Nationella i matte imorgon, förjävla kul!

Under helgen så har jag faktiskt inte gjort något speciellt. Elller iofs så fick jag och Kamila för oss att vi skulle dra med på bussfesten iallafall, och ja.. Vi hade en timme på oss att dra från Kneippen till rese, sedan hem till Kamila och sedan ner till rese igen. Var inte ens stressad! Var skapligt kul faktiskt, lite folk bara! På lördagen så vart det att hänga med grabbarna på dagen och sedan på kvällen en roadtrip lite överallt och sedan till slut Linköping! Och igår (söndag) så dega jag ute hos Nelly hela dagen och sola och sedan så vart det lite grillning vid Glan!


IM NOT THE HAPPIEST GIRL IN THE WORLD ANYMORE.


Spännisbild på Deni och mig från idag hehe.
Är helt jävla slut! Sov skit dåligt inatt pågrund av min jävla förkylning och halsont. Och så skulle jag upp och paddla med klassen, jävligt kul ändå faktiskt! Lär ju inte ens ha träningsvärk i armarna imorgon, NAE. Jag, Fellan och Deni tog även första doppet för iår. Jag var först i hehehehe. Så jävla farligt kallt var det faktiskt inte. Men kom på nu att det kanske inte var så smart, lär ju bli ännu sjukare! Denna kväll har bestott av plugg av hemtentan i geografi, vart klar 1 minut innan den skulle skickas in, det kallar jag skills.

Gårdagen, iallafall kvällen spenderades med grabbarna på roadtrip as usual. BÄSTA MARRAN kör fast i en stubbe så att schemat förstörs.. helvete också lixom. Sen så fick vi för oss att åka till Kolmården där runt 11 hugget, kom bara till Sandviken.. Verkligen älskar att våra "roadtrips" är så himla värda soppan och tiden..


I WANT YOU BACK, WANT YOU BACK.


En allt för dräggig Mallan i lördags!
Hej mine glade vänner! Haft en förjävla jobbig dag i skolan, två lektioner.. Efter det så vart det att dra hem och ta en rejäl jävla powernap. Tog en sväng in till stan med Thina runt 6 och sen hem igen för ännu lite sovning. Runt 9 så kom Marran och ganget förbi och hämtade mig så åkte vi på en feting roadtrip. Fett ovärt!

Är hemma nu iallafall och kollar på Two and a half men och smuttar på mitt goda té! Har matte nationella imorgon, sjukt kul. Ännu mer kul att det är det enda jag har på hela dagen, oväääääärt så de sjunger om det. Och på torsdag så ska min klass paddla&grilla, om det är dåligt väder skjuter jag mig själv! Menmen hare göttans nu.

YOU TOOK MY BREATH AWAY OCH JAG VILL ALDRIG HÄMTA DEN.


Jocke tha grillmaster och Lucas!
Hejej. Har haft en klockren helg typ. Fredagen spenderade jag först hos Alle med lite grill osv. Sen så blev det roadtrip med Marran och ganget, en liten mysig eldning i Sarven också. Lördagen bestod av alkohol hos Emma. En jävla massa alkohol. Slutade riktigt bra då hela söndagen fick spenderas i sängen. Såååå nice!

Var lite för trött för skola idag, sov ingenting inatt eftersom att jag sov hela dagen igår. Men va tvungen att pallra mig till skolan för att göra en redovisning. Nu så är jag hemma igen, fick skjuts av världens bästa Marran och nu så är det bara att ta tag i plugget igen, förjävla nice. HARE

JAG FÖLJER MED DIG HEM IKVÄLL FÖR JAG VILL INTE VARA SJÄLV.


Brunhårig Malin.
Jag har feeeeetaste beslutsångesten.. Kan inte bestämma mig om jag ska bli mörkhårig igen eller om jag ska lägga i ännu en slingning. MAAGAAAAAAD! Fett sugen på båda ju. Idag då efter skolan så har jag hängt på stan med Tilda och Jessica, trevligt värre. Hade ju prövningen idag också och jag tror fan det gick bra. Fick även tillbaka mitt Kultur och Idehistoria prov, VG! Sjuuuuukt glädjande. Behövde jag kände jag.

Nu så ska jag läsa igenom ca 30 sidor i idrottsboken. Har prov på det imorgon och ett jävla datakunskaps prov. FETT ONÖDIGT! Jaja, sånt som måste göras. Skönt med fredag imorgon iallafall och det blir antagligen att grilla med några härliga muppar. Hare bra ni!

DET HÄR ÄR VÄRT ATT DÖ FÖR, JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER.


Bild från förra året typ.
YOYOYOYO! läget? ok. Snacka om att det är varmt ute alltså om dagarna.. Dör ju när man är i skolan. Idag så hade vi nationell igen och sedan låg jag och tjejerna ute på bakgården och bara stekte. Sen så vart det volleyboll i folkparken! Riktigt härligt och stekigt faktiskt. Gårdagen spenderade jag ute hos Nelly vid poolen. En promenad vart det med och även en liten roadtrip med Marran!(typ)

Nu så håller jag på att plugga naturkunskap, har prövning på torsdag. Kommer gå sååååååå bra känner jag. Har för jävla mycket i skolan alltså, bäst att ta tag i allt kanske? Jaja.. HÖRES.


IF I ONLY COULD RELAX IN THIS CONFUSION.


Emma, Josefina och Jag hos Mysan igår!
Hellluuuuu! Gårdagen tillbringades hos Mysan med trevligt folk! Och dagen idag har jag spenderat hos Nelly med henne och Jonas. Legat och stekt ute osv, ganska soft. Sen så drog vi + några grabbar till sarven och grill lite, treeevligt värre. Fick skjuts hem sen och nu så ska jag sova eller något dylikt, skola imorgon och jag är såååå tagg! Nejmen, ha de gött hörni. PUSS

DET VAR JUST HÄR JAG STOD FÖR NÅGRA ÅR SEN.


Starka Jesper och Lilla Thina får stå för bild!
Hejhejhejhej. Sitter hemma nu och ska snart bege mig hem till My, eller ja kröklyan så att säga. Idag när jag vakna begav jag mig hem till Jernbergs för lite solning. Sen så drog vi till badhuset, fan ett år sen jag var där eller något. Jäkligt kul att kolla på när grabbarna gjorde volter osv.. ELLER.

Igår så tillbringades kvällen hos My, med massa krök och härliga brudar och grabbar. Galet typ. Och i torsdags så sov jag och Davido hos Kamila för er som vill veta, hade Solsidan maraton med massa svull! Liiiiiiiiiiivet!

DET ÄR FÖR OSS SOLEN GÅR UPP.


Jag, Jenny, Hannah, Julia&Tilda midsommar 2010, gryymt.
Var faktiskt duktig och tog mig en "powerwalk" om man nu kan kalla de det, hela vägen bort till solariet och hem igen. Cred till moi! Efter det så vart det en snabb dusch för att sedan bege sig till Kungsgatan för att möta Tilda. Vi satte oss på Fräcka i det vackra vädret. Aedå, men sjukt mysigt med filtar och hela köret! De hurtiga flickorna Kamila och Emma kom även förbi.

Drog hem runt 10 och tog ett långt jävla bad, det var ganska kallt och sitta ute faktiskt i bra skinnjacka. Nu så har jag precis kollat klart på Kalle och Chockladfabriken, gjorde ju inte det förut. HEHE. Och nu tänkte jag kolla lite HIMYM och sova. GODNATT!


DET KÄNNS UNDERBART, SOM OM TID OCH RUM VILL STANNA.


Me, myself and I på Valborg va. Helt sjukt grym
Sjukt jävla väder idag ni. Först snö, sen sol osv.. Inte långt kvar till 2012! Amen iallafall, var i skolan och gjorde nationella. Sjukt lätt faktiskt. Efter det så vart det en runda på stan med Nelly, Corre och Thina. En paussallad på det också, har inte ens vart sugen på de länge. Åkte hem vartefter och la mig och kolla på tv, somna runt kvart över 12 maybe och vaknade precis. BRA MALIN! Jag kommer ju kunna sova inatt iallafall! Whatever. Sitter och kollar på Kalle och Chockladfabriken och väntar på mat, awesome. Ska dra ut på en powerwalk eller något sen, eller plugga lite. Får se mina vänner, får se. LATER!


OM JAG BARA GÅTT EN ANNAN VÄG.


Snygg bild på mig och Nelly från i höstas någon gång!
Stolt över mig själv! Läste lite i boken och gjorde min första läslogg, som skulle varit inne för någon vecka sedan? Jaja.. febern är förövrigt borta, bara den förfärliga hostan och förkylningen kvar! Men imorgon måste jag gå till skolan, nationella i engelska faktiskt. Inte så jobbigt direkt, engelska är ju sååååå svårt.

Ska ladda ner en jävla massa filmer nu och kanske ta en promenad i det fina vädret? Haha nae just det, det regnar/snöar ju ute. Är det en sådan där skönt Aprilväder i Maj eller? Tror så va. Ae hare ni, PUSS!


STUPID THOUGHTS.


En grej slog mig igår när jag kollade på Sunes sommar. Då när dom är på sjukhuset och Sune träffar den där tjejen för första gången så står ju hon vid en sådan där automat och ska ha en kexchocklad. Men Sune kirrar ju så att hon får en dosa snus istället. Väldigt irriterande med tanke på man måste vara 18 för att få köpa tobak och där kan ju vem som helst få tag i det, helt ologiskt lixom. Fan va gött de skulle vara med sådana automater överallt, dock med cigaretter i. En annan sak som är irriterande också är att hon har pengar till en kexchocklad som hon stoppat i, men hon lyckas ändå få ut snuset. Hallå? Alla vet väl ändå att en dosa snus kostar mer än vad en kexchocklad, också helt ologiskt. Satans "barnfilmer" som ska vara så overkliga alltså!


ONE YEAR.


Nästan exakt ett års mellanrum mellan dessa bilder. Någon annan än jag som ser en stor skillnad? Hoppas jag verkligen att ni gör.. Haha, tråkigt som jag har nu när jag är sjuk så har jag suttit och kollat igenom massa gamla bilder. Garvar bara mer och mer för varje gång jag kollar på dessa bilder, helt sjukt hur man har sett ut alltså. Och inte nog med det så ringde Felicia igår och garva som ett as för att hon varit inne på sin gamla bilddagbok och sett massa kommentarer osv jag hade skrivit. HAHA PINSAMT!!

Allt känns så sjukt konstigt egentligen. Känns inte alls som att det snart var 4 år sedan jag började 7an. Jag kommer ihåg det som att det vore igår typ? Och nu så har jag snart gått ut första året på gymnasiet.. DET GÅR FÖR FORT SERIÖST! Får panik av att ligga hemma en kväll för att snart så är fan tiden som tonåring slut. Bäst att ta vara på det nu, speciellt nu när det är sommar och inte deppa något mer över små skitsaker. Såjaaa glada miner ska vi se numera!


GIVE ME A REASON AND I WILL DO WHATEVER IT TAKES.


Bild 1; Mysan the Cockmaster Henriksson hos Sara förra helgen.
Bild 2; Jag och Olwan aka negern någon dag på påsklovet.
Bild 3; I skolan, förjävla pollenallergi "förstör" lektionen.
Bild 4; Bonde Cornelia hämtar pengar från morfar sin.
Bild 5; Drägg Marran på Drägg Quertegen.
Bild 6; Jonas på Quertegen.
Bild 7; Davidbabe, Loan&Danne på Quertegen.
Bild 8; Jag och Felicia hos Sizl på Valborg.
Bild 9; Sissela med Laserögon(wooouoo).
Bild 10; Fellan sjukt ledsen pga brist på grogg.
Bild 11; Sköna b-rudar hos Sizl.

Jamen titt ni, lite bilder som fanns i telefonen från den senaste veckan typ. Jag är ju så HIMLA bra på att knäppa kort, helt sinnessjukt.

I MIGHT DRINK A LITTLE BIT MORE THEN I SHOULD TONIGHT.



Bild 1; Marran, Nelly, Jonas&Jag på Q. Bild 2; Corre, Fellan&Jag på Valborg!
Heeeeeejhej! Jag är sämst på det här, i know. Och inte fan orkar jag bättra mig heller, utan ni får leva med att det aldrig blir någon update typ, mohaha. Sommar nu ju förihelvete, eller iallafall snart. Under den senaste veckan så har jag vart sjuk tisdag, onsdag, torsdag. Dock så har det ju vart Quertegen denna vecka så i torsdags så var jag där på kvällen. Fredagen spenderades på Q också, med jävligt mycket dricka och jävligt mycket röj. Jag mådde bra!

Nu till Valborg då. Började med att jag och Corre gick en lång jävla promenad på morgonen runt 11 hugget, cred till oss! Sen hem, duscha osv och därefter så begav jag mig in till stan och mötte Felicia, shoppa lite och sen en fika på fräcka. Sen så drog jag, Fellan&Corre ut till Sizl för lite käk och förkrök! Bakis hela dagen, men de vart så jävla mycket bättre när vi börja igen, as usual. Sen runt halv 9 så begav vi oss in mot stan för att därefter ta bussen till Skarphagen till Tintin, där vi spenderade kvällen! Mådde lika bra denna dag, jag äger.

Gårdagen (söndag) spenderade jag i sängen och sov, mådde såklart skit bra efter att ha varit dyngrak två dagar i rad. Och inte nog med det så har jag lyckats bli sjuk också, 39 graders feber, feting hosta och dyng förkyld. Den där jävla Quertegens fel alltså..