THAT DON'T BOTHER ME.



Mina fina vänner som inte är allt för fina ändå.
Efter en utav de värsta dagarna i mitt liv så har jag nog aldrig längtat så mycket efter att få sova. Somnade inte förrän klockan fem imorse och vid åtta så var det dags för idrott och volleyboll. Att gå ända till halv fyra var inte heller kul då jag var förjävla trött och somnade på våran sista lektion.

Därefter så vart det en snabbis på stan med Loan då jag behövde köpa present till mami som fyller år idag! Loan som är vuxen osv nu köpte även grejer till lägenheten, julpynt.... Gamla Loan. Väntar på att maten ska bli klar så att jag kan plugga lite matte och kort därefter sova! Har iofs sagt att jag ska plugga matte i ett antal dagar nu men inte fan har jag gjort det.. Dåligt Mallan Dåligt. Hareni


WASTING MY TIME.


Mina saknade småpojkar och jag i somras, snygga osv.
Känns lite så faktiskt. Denna höst har sugit hästballe ärligt talat. Men å andra sidan kanske det är bra och chilla lite. Eller? Jaja whatever tiep. Otroligt jobbig skoldag idag, var otroligt kul att kolla på konst och lyssna på någon keeeerring i en timma. Otroligt jobbigt att åka tillbaka till skolan och kolla på bilder på google, gamla bilddagböcker och bloggar. Otroligt hur snygg man var en gång i tiden.

Sitter i min ensamhet nu och kollar på Simpsons, bästa Simpsons. Skriva önskelista ska jag med göra men inte fan vet jag vad jag önskar mig? Inge kul det där med julklappar längre alltså. Vill vara liten och kryssa för alla gosedjur jag vill ha i någon leksakskatalog :( Inge kul att vara stooooooor.. Plugga ska jag iallafall göra nu och det är Matte B det gäller.. Nationellt prov nästa vecka och jag kommer få IG! Hareni

AND WATCHING YOU WALK AWAY.


En bild på mig och Kajsa från sommaren 08, sweet.
Yo ma niggahs! Mina två senaste dygn har varit otroligt slappa. Efter att ha kommit hem runt ett i lördags så har jag varit sängliggandes, förutom en tripp till ica och spring på toileten dååå. Fattar inte hur jag kan vara trött ändå? Tur att jag inte börjar förrän halv två imorgon så att jag kan sova ut.. igeeeeeeeeen. I lördags iallafall så sov jag från åtta till tio och därefter så drog jag hem till Johline för några glas vin och ciggisar med Thina som jag inte träffat på år och dar förövrigt. Mehe, ska kolla på världens bästa Two and a half men nu och sussa läjte! Hare hare.


THIS IS MY TRUTH.


Ångesten som uppstår när man ser bilder från P&L..
Hejhej! Min fredag bestod av en alldeles för jobbig skoldag, tre lektioner tjoho. Drog sedan ner till stan med Fellan och Emma, vart kvar där i lite mer än fem timmar. En fika på waynes med Hannah hann jag med på den tiden och även en resa till Thailand. Efter det så drog jag hem till Mullapulla och fick massage av hennes asa asa asa grymma massagestol. Lite färgning av mitt hår vart det också. Sen så rullade det in lite mer folk och kort därefter så var det roadtrip som gällde. Otroligt kul och jag var inte alls trött.

Precis hemkommen nu och ska snart äta dinner med tha family. Sedan står det absolut ingenting på schemat. Tråkiga tråkiga liv, jävla hösthelvete typ. Lite sommar skulle jag döda för, t.om. lite vår. Jaja that's all. HÖRS!


YOU CAN NEVER STOP ME.


Mini-Mallan med något otroligt fina pippikläder.
Efter en ganska så nice deal så måste jag här med börja blogga igen. Värt det kanske, who knows. Känner mig otroligt lat då jag inte gick till skolan idag pågrund av min satans hals som inte är min närmsta vän för tillfället. Sov till två gjorde jag också vilket resulterar i att jag inte kommer kunna sova inatt och därmed vara jätte död imorgon. Sådana smällar man får ta när sängen är alldeles för skön på morgonarna. Något som gör det hela mycket mycket värre är att jag inte har någon cola, hur ska jag överleva? Fuck my life all over again.

IF YOU ONLY COULD TURN BACK TIME.


Here i am! En månad senare enbart för att säga grattis till min grymma vän Fellan! En dag försent dock men det får duga. För er som undrar så är jag fortfarande allmänt trött på livet och vill helst bara låsa mig inne och inte gå ut förens i vår. Jullovet om en månad kommer väl bli grymt kanske. Eller vem försöker jag lura, det kommer suga hårt utan min asianfriend. Jajaja, what to do what to do. För första gången på riktigt länge, så har jag inget plugg att vara stressad över. Kan nog inte riktigt beskriva hur skönt det är. Fredag imorgon också och fyfan vad jag önskade att det stod dyngkrök på schemat. Gör det det då? Nae. Suger och vara minderårig. Det var allt, tack och hej.