SHE WILL BE LOVED

Haft en jobbig dag i skolan med matteprov och en jobbig lärare på engelskan.. Hjalmar hette han, och det var självklart as kul att han hette det.. Efter våran roliga idrotts lektion i minigymmet, så drog jag, Fellan&Corre till lagerlunda där Fellan skulle färga håret.. Hello lila hår, ma babe love you anyway!

Sen så skulle jag&Corre varit duktiga och gymmat, men vi fastnade på stan och det blev en solning på nordic.. Sen spånkan hem till mig med Fellan och käka tacopaj, och nu drog hon precis, ÄNTLIGEN! Nu så ska jag ta en dusch och sedan sova.. Fett kul med skolfoto och hela hugget imorgon! Blir även tacokväll med brudarna, för nice. PUSS!


Loan försöker få Sissela och bli vig, good luck with that lixom..


Fellan shows some ass.


Är man snygga så är man, finns inget att göra åt saken..


Fellans hår innan..


.. och efter, ser brunt ut men det är KNALL LILA irl lovar.


FUCK THIS.

Jag är så jäävla bra, har inte börjar plugga än! fyfan för det här.. vem fan orkar plugga till matteprovet imorgon + läsa 80 sidor + skriva en jävla berättelse om mig själv typ.. Bööööhöö, skolan gör folk deprimerad, kuk i havet lixom..

summerfeelings.. Lovisa&jag sommaren 2009..


LET'S START OVER AGAIN

HEEEEEEJJ!!!!!!!!!, lakkfan på ingenting, inte bra alltså, inte bra! I måndags tills tisdags så sov Fellan här iallafall, våldgästade Thina och lite sånt på kvällen.. Sen igår (tisdag) så åkte vi till skogs med klassen! Fan har nog aldrig haft så kul, garvade ihjäl mig fan.. Lite fail att på första stoppet så ville inte jag och Loan följa med ut, så vi gömde oss i bussen bakom sätena.. Och självklart så kunde vi inte hålla oss för garv, så busschaffuören kom och slängde ut oss :(

Haha, ae överdrivet kul vare iallafall.. Sen så vart det fika på stan med Corre, Sara&Linnea.. drog hem runt halv 6, kollade på DHW och somnade vid 7 och vakna vid 9 imorse, och vid 10 vare skola.. Duktig all day har jag vart trots att jag har velat gå och dö för att jag vart så trött.. efter så vart de fika på stan igen med Sara&Corre.

Nu så är jag precis hemkommen och väntar på bättre tider för och slå upp matteboken... Kommer väl aldrig ske, fuck this alltså.. Ae börjar 8 imorgon, ganska sköööönt.. Slutar 20 i 3 och då ska jag sitta på en jävla frisörsalong i några timmar med Fellan.. AS KUUUUUUL!! men men ska inte klaga, lever ju nästan iallafall..


FETA JÄVLAR I MÅNDAGS..


ALICIA&LOAN I SKOGEN..


LOAN&ALICIA GIFTER SIG @ MARMORBRUKET


det är inte lätt när det är svårt, men alltid kul när man har fellan

BILDBOOOOOOOOMB!




mallan när hon mår som bäst; "asså felicia, erkänn du tror att jag är
lesbisk eller något på riktigt?"


citerar felicias mamma:
sissela: felicia tycker om honom..
cecilia: nae, asså felicia är lesbisk



m-a-l-l-a-n  &  f-e-l-l-a-n


förutom att fellan ser ut som en köttbulle och mallan som en saltpinne
så är bilden.....
VÄLDIGT NICE




wooooooooooooooho girlpoooooower



i vårt sinnesfullabruk.... hmm



det bästa är att mallan alltid är glad på fellan

SOM NI SÄKERT MÄRKT=MALLAN LOVES FELLAN
 om ni vill veta så va skolan awesome idag.
vårat snälla mumintroll till lärare lät mig, mallan och sissela sluta
tidigare, för hon trodde att vi skulle "Plugga".
hm.... säkert liksom. aja, nu drar jag och mcm till ica,
köper lite gott och sen ska jag sova här efter väldigt mycket tjat från maaaaalins sida!

förresten ser vi fram väldigt mycket fram emot våran fina utflykt till skogen
(antons hometown) imorgon.... tur att vi har världens bästa klass iallafall!
fast det allra bästa är att den enda anledningen till att vi tycker
att det här ska bli kul är för att man får ha med sig matsäck. tjockisar<3


IT WILL NEVER DISAPPEAR

Igår runt 7 så drog jag&Fellan in till stan och mötte Corre&Kamila, sen så begav vi oss hem till Emma, där det sedan kom lite mer folk.. Galet kul! Sen så skulle vi dra vidare och självklart så blev det as fail, så gick runt halva stan typ, aedå men nästan.. Va i stan och skulle till donken, vilka träffar man? haha jockeboi och nemo från kungarna av tylösand.. haha gaaanska kul! Aja, sen så drog vi någon mer stans och sedan hem till Emma och suzza!

Kom hem precis, sitter och kollar på idol och ska snart ta en dusch, sen så kommer Fellan.. Sen bliree plugg. Så jävla kul! :) PÖSS


Westling, Johan&Anton igår hos Emma.


Haha.. Mallan, Nemo, Fellan, Jockeboi, Corre&Emma..


SATURDAYNIGHT

Sitter hemma hos mig med Fellanbellan och har no idea what to do... Ae kanske drar en suzz nu eller något, sånt som märks lixom inte direkt sugen på något röj eller så aeee.. Haha aja, PUSS!

SÖTFELLAN IGÅR <3


TIME TO GET SOME SLEEP

Hade för mycket och göra igår kände jag.. Haha, hade inga lektioner alls så jag, Fellan, Corre&Sissela drog ner till stan och kolla lite.. fikade och så med.. Sen så åkte vi till hageby med, och kolla runt där. Nu är plånkan tom, men de vare fan värt.. Efter vi vart i hageby så åkte vi in till stan igen och satte oss på Espresso house och fika igen haha.. Sen så tog vi bussen ut till Lindö och fixade oss och lite sånt hos Fellan, sen in till stan igen och satte oss på fräcka och gjorde vadå? Jo fika..

Sen runt 8 så tog vi bussen ut till smedby gick i killershooes bort till någon jävla plan, va där i 10 min sen så drog jag, Corre&Kamila in till stan och mötte Lucas, David, Tabben och Danne. Sen så tog vi pendeln ut till Kimstad och GICK genom skog och lera, fuck det värsta jag gjort typ.. Haha, sen så kom vi äntligen fram till Sara&Matilda däre va lite folk.. Galet trevligt :)

BIIIILDBOOOMB, typ





5 snygga bilder från våran tripp på stan.




3 bilder från igårkväll, snodda från Isabelle.


THE CLUB CAN'T HANDLE ME

Jävligt slapp skoldag, hade bara mentorssamtal, engelska och svenska och sen idrott, som jag ägde sönder på! Körde fotboll och visade mina skills, har nog inte ansträngt mig så mycket på de senaste 3 åren, bra där.. Efter skolan så tog jag och Felicia en runda på stan och drog en fika med davidoo och dom. Sen så tog jag spånkan hem och la mig framför svampbob fyrkant och somna till klockan 8 då jag kollade på idol och sen nu, så ska jag fan sova.. börjar 10 imorgon och slutar 10 över 11. Sen blire stan och shoopppaa, awesome!

Bild från i vintras, lite paaartysugen man blir..


GOOD FUCKING NIGHT!

Ska bädda ner mig nu och kolla på DHW.. sen sova, börjar 10 imorgon, så jävla skönt! Lite grym jag har vart ikväll, gjort typ 50 tal i matten, helt awesome! Menmen, godnatt nu!

väldigt söööt bild på mig, tilda och felicia från idag..


- OCH ETT STORT FÖRLÅT TILL SISSELA SOM JAG GLÖMDE SKRIVA MED I FÖRRA INLÄGGET!!!!!!! <33


BECAUSE WE LOST IT ALL.

Började 8 idag.. väldigt kul och dra sig upp, ae men hade redovisning. Gick väl ändå vägen.. Sen geografi som jag ligger sjukt mycket efter i.. Sen lunch och sedan matte, jobbade nog för första gången på terminen... Sen så drog jag, Felicia, SISSELA och Tilda till stan och fika på espresso house, sen så gick vi en snabbis och kolla på stan och sedan så tog jag spånkan hem..

Satte mig och börja plugga matte dirr, fan va duktig jag varit alltså... Nu så ska jag kolla på idol om 10 min, och sedan fortsätta plugga.. ångrar mig nog lite nu att jag har vart iväg med Deni på mattelektionerna istället.. Haha!

Fellanbby på espresso house.. :)


NÅGON SKILLNAD?

våren 09 och hösten 2010, skillnad? jova, troräää!
 


YOU HAD ME @ HELLO

Hemma och vad väntas? Jo plugg... Men glömde ju dock matteböckerna i skolan så de slapp jag ju, liiiiiite glad kanske.. Men wtf har hundra grejer och göra ändå! Ska göra något att käka och sedan börja med plugget så att jag blir klar någorlunda gång.. Fan valde jag ns för? Haha puss!

En bild från skolavslutningen, sommarlov skulle inte sitta fel..


IT'S OVER

Har nog aldrig vart så seg som idag i skolan, eller ja okej vart ju lite hyper på lunchen pga 2 redbull och tre cola, men sen vart jag ju en aning seg.. haha, allmänt jobbig skoldag sen när jag kom hem la jag mig i soffan och kolla på The Last Song, sen runt 7 så satte jag mig med naturkunskapen och plugga arslet av mig i 2 timmar, to much.. sen ut och träffa Thina en snabbis, fett värt.

Nu så ska jag hoppa in i duschen och sen läsa igenom allt en gång till och sen sova, PUSS!

Sara&Jag för någon vecka sen på Lindahls.. Sweeta!


CONFUSED

Vakna för någon timme sen och har legat och kollat på idol.. Ska städa mitt jävla rum nu, ser typ förjävligt ut he-he.

Igår runt 8 så kom jag in till stan, väntade på att bussen skulle gå vid kvart över.. Står och väntar vid spiran ser att bussen kommer, sätter mig på och då märker jag att jag satte mig på 117 istället för 116.. hoppar av vid nästa hållplats och kutar upp.. Ae självklart missa jag 116 precis... JÄVLIGT BRAAAA!, så mursan fick komma och skjutsa mig till Sissela där vi hade det jävligt kul, serious gjorde inte ett skit, men höll på och dö av garv.. Haha vid 11 så åkte vi Sissela&Jag in till stan och sedan hem till Oliver där vi hääääängde till en 2.. Trevligt och träffa pöööjkarna igen!

baaabe och jag igår..


HERE WE GO AGAIN

Precis hemkommen från stockholm där jag firade min lilla kusin, och sen mig ocksåå.. lite tääätare i plånboken kanske! Ska snart göra mig i ordning och dra någonstans, får se vart..

Gårdagen iallafall spenderades med Emma, först så åt vi tjejer mat, jävligt trevligt. Sen så kom det lite mer folk så då vart de lite rööj. I min egna lilla värld så hade jag galet kul iallafall, thanks Emma!


IT'S GOING DOWN DOWN

Hmmm... någon har rapeat min blogg. Har ju ingen aning om vem det är nae inte alls, fan så taskigt alltså.. Haha nog om det, idag har jag vart duktig och vart på varenda lektion och jobbat, t.om, på spanskan! WTF lixom? Sista lektionen va labb med bästa Deni, han och jag kan ju inte bli bättre lixom. Efter så tog jag spånkan hem och suuzza ett tag, nu ska jag snart om någon timme eller något bege mig in till stan för att sedan dra hem till Emma och grilla och skit.. Sen vetifan vart vi tar vägen.. PÖSS!

Lägger upp denna bara för att jag älskar Fellan så mycket!


en ond....jävel?

nu är det såhär va, jag har listat ut mallans lösenord!
mohahahahahahaha. men enbart för att berätta hur jävla bra jag är!
eller oj, nu blev det fel. hur bra malin är!

malin är jävligt bra för att hon motionerar så mycket och
spenderar mycket tid ute i den friska fina luften....

för att hon kan få mig att skratta genom att bara visa sig....

för att hon är så jävla smart.......

för att malin är malin and she loves cola and i love her!

för att malin inte ska döda mig helt ska jag nog sluta här.
men först ska jag visa en jättevacker bild jag tog på henne för några dagar sen....




juste..... ni måste lista ut vem det är också :D
 PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS!


NEVER STOP BELIEVING

Efter idol så drog jag ut och träffade Fannie, som jag inte träffat på år och dag känns det som.. Drog upp till ica och köpte läsk och satte oss ute och sooofta base. Sen så tog jag biken hem till Thina och umgicks lite med henne eftersom att hon har pajjat ryggen eller något.. Synd om na! Har precis tagit en dusch och tycker att mitt hår är alldeles för mörkt.. Ae whatever, jag vänjer mig. Nu ska jag kolla på dhw och sedan sova, börjar 8 imorgon please kill me. PÖSS!

Fannie&Jag sommaren 2009.


DON'T YOU KNOW, YOU'RE THE ONE WHO MAKES ME SMILE

Hellloo! började min dag med att sitta hos frissan i två timmar, galet kul.. ae men vart fan nöjd iallafall.. Efteråt så drog jag till skolan och ba soofta, skulle hämtat plugg men det sket sig.. När Fellan slutade så drog vi ner till stan och gick en runda. Drog sedan hem och suzza i soffan och nu vet jag fan inte vad jag ska göra. Skola imorgon iallafall, sen käka med brudarna och sedan vidare.. PÖSS!

Man ser inte så stor skillnad, men irl så är det mööörkare.


ALL THAT YOU CAN'T LEAVE BEHIND

Drog upp till ica runt halv 8 och träffade grabbarna. Joinade hem till Olwanbooi och kollade på idol, jävligt mys med volvohingsten osv.. Drog ut och träffa Thina en snabbis också innan papi kom och hämtade mig, ska suzza framför dhw nu, cya!

<3 I really do miss you


COCA COLA <3

Oerhört tacksam över att detta mästerverk skapades. Fan skulle jag göra utan min älskade coca cola? Det är fan illa, pappa slängde alla påsar med colaflaskor som stod i garaget för en vecka sen. Hmm, det står 3 papperspåsar fulla nu igen, illa men what to do lixom.. går ju inte och sluta älskat höhöhöhhöhööhhö

im lovin it <3


LAST SIGHT, TOMORROW IT'S GONE

Godmorgon sunshines. Fan vad livet suger, har inget och göra vill bara ha imorgon typ. Ae men ska kliva upp och göra något och käka, men inte fan är jag hungrig inte.. Tur att jag har cola iallafall. Ska hitta någon annan jävla serie och kolla på nu, har tröttnat på dhw sorgligt nog.. Aja, ha en jävligt bra dag allihopa!



NO MATTER WHAT

Nu säger jag godnatt och bäddar ner mig med min älskade cola och kollar på dhw.. Lycka till alla mina kära classmates på eberyran imorgon, och rösta fan rätt på skolvalet imorgon annars jävlar! goodnight everyone!

bild på mig och Alicia från i vintras! loveu


THINGS CHANGE, PEOPLE CHANGE


DIFFERENCE BETWEEN TRUTHS AND LIES

Är det fel att radera någon från sitt liv, bara för att göra det lättare för sig själv,
när man är medveten om att den andra personen lider utav det?



SKÖNA GRABBAR

En väldigt underhållande video, eller ja kanske inte! Man kan ju undra vad som försiggår i deras små huvuden när alkoholen tar över haha.. kvallen suger, men whatever. HÄR HARU MILLAN :)


DESPERATE HOUSEWIFES

Har lyckats gått och blivit sjuk igen, bravooo lixom. Laddat ner alla säsonger av dhw, då har jag något för mig iallafall. Ska ut och ehh ta lite luft nu, behövs kan jag lova, PÖSS!

Bild från Kolmården i våras.


NOT GOOD ENOUGH

Helgen har ju vart mer än grym alltså! Förbrödningen i fredags är bland det roligaste jag har vart med om, även det äckligaste med.. Jävligt jobbig huvudvärk dagen efter men det var de fan värt! Lördagen spenderades med mina älskade grappar hemma hos Jacke, saknat er fään!

Denna jävla cpdag har jag spenderat med Thina, inte gjort ett skit men det gör vi ju aldrig annars heller.. Haha nu ska jag städa undan massa skit i mitt jävla rum och sen kolla på Desperate Housewifes, sen sova.. Börjar 8 imorgon, jippikajajejjjj!


Fellan, Jag&Corre hemma hos Emma innan förbrödningen!


Jag, Fellan, Sissela&Random på förbrödningen!


STOP DOING THAT

Idag var jag duktig och var på alla lektioner, eller va inte med på idrotten men va där iallafall! Va ju lite kul där på 10 rasten när Fellan, Loan&Becca fick klä av några frackar, tur att jag inte vart utvald.. Heh, efter skolan så ringde jag papi så fick han skjutsa hem mig och då la jag mig och kolla på OTH, självklart somnar jag dirr och vaknar nu..

Ska fortsätta kolla på OTH och vänta på att mamma&pappa kommer hem med käk och cola.. Sen sussa igen och tagga inför imorgon.. Först så blir det skola, sen stan och käka med alla tjejerna och sen förbrödningen, sjukt tagg..... Ae va!


Deni aka mussen :)



WE ARE THE WORLD.

Seg jävla skoldag, eller ja okej hade en lektion men ändå.. Efteråt så drog jag ner på stan och käka med Millan, Lukas&Petter. Sen så drog vi ut till lindö och chillade i båten medans Lukas åkte wakeboard, lite smått nice sådär. Fick sedan skjuts in till stan och tog spånkan hem sen och somna dirr...

Runt 8 så kom Thina hit, då kolla vi ett tag på idol och sen så drog vi ner till donken och träffa Nelly. Sen hem till Thina och gjorde ingenting? haha nu sitter jag hemma, ska kolla på OTH och sen sova, börjar 8 imorgon, jävligt kul lixom.

Mina girls för någon vecka sen.. :)


IT'S SOMETHING SPECIAL ABOUT YOU

Vet att jag är bra, speciellt på att uppdatera, men fuck that har annat för mig, skulle ju kunna skylla på skolan men de är ju bara bull..

Lilla jag var sjuk i torsdags&fredags så var inte i skolan, dock så drog jag ju och rööjde hemma hos Sissela på fredag kvällen, sjukt nice. Sov där och dagen efter så drog jag, Fellan&Sara in till stan och käka med David vandrade runt lite, sen så drog jag&Fellan hem till mig och så kom de lite folk hit. Gal1 trevligt, bara det att de va ett helvete och städa, men öhhh thats life.

Sussade så skönt, och i söndags så drog jag och träffa Thina, Oliver&JJ ett tag, sen hem och sussa, vaknade alldeles för död i måndags och orkade inte gå till skolan, alldeles för sjuk.

Men idag var jag duktig och gick till skolan iallafall, var ju tvungen och rädda Fellan. Sen efter så vart det en runda på stan och sen till media markt och kolla data med papii.. Nu så väntar jag på käk som jag ska slänga i mig eftersom att Olwan saknar mig så mycket :( ahjaaa, PÖSS!

Mallan, Davido&Fellan today.



I THROW MY HANDS UP IN THE AIR SOMETIMES

Jobbig vecka, hatar skola, hatar livet, hatar allt! Nejdå, men fan blir lite deprimerad när Fellan är överglad hela tiden.. Loveu anyway. dagen har sett ut precis som både måndag&tisdag, först skola, sen stan och fika och sen hem.. Nu äre OTH och sovtime.. PÖSS!

Helg skulle ju inte sitta helt fel heller, saknar min Hannis.... Inte träffat'na på år och dar lixom, typ hehehhe! helgen kommer bli awesome!

Söööt Loan igår på kupan!